Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!
-
sitenin adminleri bana pm atsin
-
hayırlı olsun senin linkten uye oldum dejavue nickim.
-
bende aynı nickle kayıt oldum kardeş
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
bende aynı nickle kayıt oldum kardeş
-----------------------------karıstırcaklar bizi ozmn:)
-
Sk8er bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar her zamanki gibi yine bir torrent sitesi ve yine ben
Bu sitenin yöneticisiyim aynı zamanda her türlü yardımcı olurum...
Kurtlar Vadisi ve daha birçok dizi bittiği anda sitede daha yeni kurulduk ama ilerde çok büyüycez...
Bu referanslı üyelik şeysi istemezseniz silin c0demasterı
http://turknova.com/signup.php?referrer=c0demaster
-----------------------------Kardeş senin linkle üye oldum.Kullanıcı adım tolga991.
-
banada bonus ekle hocam crazyking niçk:) saolasın bu arada senin hizmet süper
-
hayır benim anlamadıgım uyeliktir puandır zarttır zurttur seylerle niye ugrasırki insanlar. torrentte dunyanın 1 numarası piratebay e girip yada torrentz.com dan boyle uyeliktir puandır uploaddır gibi seylerle ugrasmadan sulukluk yaparak istediginiz herseye ulasmak varken. sonucta oraya koydugun seyide bu sitelerden alıp koyuyorsun (Türk dizileri vs haric tabi, ki yok zaten) amacım dukkanın onunu kapamak degil tabi, merak ediyorum sadece niye bu kasışlar.
-
selam sk8er hoca ben o siteye uyeyim ama. siteyle ilgli bir sikayetim var orada birinede yazdim zaten.. sadece abna mi oluyo ne.. site acaip yavas aciliyor yaw.. diger torretn sitelerinde benzer bir surum yok ama.. bu arada pm le gonderdim uyelik adimi..
-
Sk8er bunu yazdı:
-----------------------------WebCrow bunu yazdı:
yok ben olmam
olana da mani olmam :|
-----------------------------peki hocam :)
üye olanlar nicklerini yazarsa bonus puanlarını hemen eklerim...
-----------------------------hocam codemaster ( 0 falan vardı :D) yazdım..
nic : NonStop
-
DkN bunu yazdı:
hayır benim anlamadıgım uyeliktir puandır zarttır zurttur seylerle niye ugrasırki insanlar. torrentte dunyanın 1 numarası piratebay e girip yada torrentz.com dan boyle uyeliktir puandır uploaddır gibi seylerle ugrasmadan sulukluk yaparak istediginiz herseye ulasmak varken. sonucta oraya koydugun seyide bu sitelerden alıp koyuyorsun (Türk dizileri vs haric tabi, ki yok zaten) amacım dukkanın onunu kapamak degil tabi, merak ediyorum sadece niye bu kasışlar.
-----------------------------Dkn yabancı torrentlerde davetiye sorunu türkçe altyazı vesaire gibi sorunlar varken biz sadece filmleri alıp altyazı senkronlamk çinkullanuıyoruz ancak orda bulunup da turk trackerlarda bulunmayacak torrent çok nadirdir...
---------------------------------
selam sk8er hoca ben o siteye uyeyim ama. siteyle ilgli bir sikayetim var orada birinede yazdim zaten.. sadece abna mi oluyo ne.. site acaip yavas aciliyor yaw.. diger torretn sitelerinde benzer bir surum yok ama.. bu arada pm le gonderdim uyelik adimi..
---------------------
Bana olayı pm atarsan çözeriz..