folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!

Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek

sitenin adminleri bana pm atsin 

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

hayırlı olsun senin linkten uye oldum dejavue nickim.

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    bende aynı nickle kayıt oldum kardeş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende aynı nickle kayıt oldum kardeş

karıstırcaklar bizi ozmn:)

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek
    Sk8er bunu yazdı:

Arkadaşlar her zamanki gibi yine bir torrent sitesi ve yine ben

Bu sitenin yöneticisiyim aynı zamanda her türlü yardımcı olurum...

Kurtlar Vadisi ve daha birçok dizi bittiği anda sitede daha yeni kurulduk ama ilerde çok büyüycez...

Bu referanslı üyelik şeysi istemezseniz silin c0demasterı

http://turknova.com/signup.php?referrer=c0demaster

Kardeş senin linkle üye oldum.Kullanıcı adım tolga991. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    banada bonus ekle hocam crazyking niçk:) saolasın bu arada senin hizmet süper

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hayır benim anlamadıgım uyeliktir puandır zarttır zurttur seylerle niye ugrasırki insanlar. torrentte dunyanın 1 numarası piratebay e girip yada torrentz.com dan boyle uyeliktir puandır uploaddır gibi seylerle ugrasmadan sulukluk yaparak istediginiz herseye ulasmak varken. sonucta oraya koydugun seyide bu sitelerden alıp koyuyorsun (Türk dizileri vs haric tabi, ki yok zaten) amacım dukkanın onunu kapamak degil tabi, merak ediyorum sadece niye bu kasışlar.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

selam sk8er hoca ben o siteye uyeyim ama. siteyle ilgli bir sikayetim var orada birinede yazdim zaten.. sadece abna mi oluyo ne.. site acaip yavas aciliyor yaw.. diger torretn sitelerinde benzer bir surum yok ama.. bu arada pm le gonderdim uyelik adimi.. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek
    Sk8er bunu yazdı:

WebCrow bunu yazdı:
    yok ben olmam
    olana da mani olmam :|

peki hocam :)

üye olanlar nicklerini yazarsa bonus puanlarını hemen eklerim...

hocam codemaster ( 0 falan vardı :D) yazdım..

nic : NonStop 

darker than black...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    hayır benim anlamadıgım uyeliktir puandır zarttır zurttur seylerle niye ugrasırki insanlar. torrentte dunyanın 1 numarası piratebay e girip yada torrentz.com dan boyle uyeliktir puandır uploaddır gibi seylerle ugrasmadan sulukluk yaparak istediginiz herseye ulasmak varken. sonucta oraya koydugun seyide bu sitelerden alıp koyuyorsun (Türk dizileri vs haric tabi, ki yok zaten) amacım dukkanın onunu kapamak degil tabi, merak ediyorum sadece niye bu kasışlar.

Dkn yabancı torrentlerde davetiye sorunu türkçe altyazı vesaire gibi sorunlar varken biz sadece filmleri alıp altyazı senkronlamk çinkullanuıyoruz ancak orda bulunup da turk trackerlarda bulunmayacak torrent çok nadirdir...

---------------------------------

selam sk8er hoca ben o siteye uyeyim ama. siteyle ilgli bir sikayetim var orada birinede yazdim zaten.. sadece abna mi oluyo ne.. site acaip yavas aciliyor yaw.. diger torretn sitelerinde benzer bir surum yok ama.. bu arada pm le gonderdim uyelik adimi.. 

---------------------

Bana olayı pm atarsan çözeriz..

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
Toplam Hit: 29987 Toplam Mesaj: 112