Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!
-
dayı pm gönderdim nickim sertan06 bizim bonus yalan oldu heralde bide bu torrent kültürüne biraz fransız kaldım heralde forumda bunların yazdığı yer var mı acep :)
-
Sk8er bunu yazdı:
-----------------------------
st anger hallettim siteye bak ;)
-----------------------------kardes sagolasin valla utandim simdi :D
-
ya hojam bu heroes and magic indiriyorum ama 4 kb la falan indiriyor 160 saat falan diyo :D nababiliriz ona
-
behemoth bu tarz durumlarda telekoma küfrediyoruz, ama hızımız artmıyor sadece rahatlıyoruz :)
ya da birilerinin seed etmesini rica ediyoruz..
hocam ben de üye oldum, nickim coldm4
bonus verirsen sevinirim :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------behemoth bu tarz durumlarda telekoma küfrediyoruz, ama hızımız artmıyor sadece rahatlıyoruz :)
ya da birilerinin seed etmesini rica ediyoruz..
hocam ben de üye oldum, nickim coldm4
bonus verirsen sevinirim :)
-----------------------------ya aslında internet hızlı sayılır bazen limewirede 300 ün üstüne çıktığı oluyo :D yurtta yada bursanın havasında herhalde dimi cold m4
-
bende 2 gün önce üye olmustum heralde baska yerden görüp :)) beni de görürsün heralde kardeş :)) nickim aynı
-
bole bi hata veriyor yaw yoksa ip mi banlandi sk8er.. utorretnte problem yok ama siteye giremiyorum..

An error has occured! 
The server is too busy at the moment. Please try again later. 

-
bole bir hata geliyor ip im banlimi acep.. sk8er .. ? utorrentte problem yok ama..
-
server çok meşgul yazıyor. sende bir hata yok kardeş. sürekli yenile tuşuna basarsan mutlaka yakalarsın. bir de firefox kullanmak lazım.
-
en iyisi free tracker lar, gayette güzeller bence, onları kullansanıza..