Türk'üm Gururluyum.
-
Merhabalar.
Ne Zamandır Böle Bir Konu Açmak İstiyordum Konu Bugüne Nasipmiş. Bilen Arkadaşlar Bilir Bir Süredir Yurtdışındayım(İngiltere). Burda Üniversite Kampüsünde Dünyanın Her Yerinden İnsanlarla Tanıştım Ve Tanışmaya da Deva Ediyorum. Fransızın dan Tutun İspanyolu na Macaristandan Tutun Arabistanına Japonya dan Tutun Almanya Ya Kadar Farklı Farklı Kültürler de Farklı Yerlerde Yetişmiş Arkadaşlar Edindim. Geçirdiğim Şu Kadar Zaman İçinde Kendi Milletimi Kendi İnsanımı Bu Kadar Çok Seviceğimi Anlamazdım. Neden Mi ;
Kız Erkek Farketmiyor. Bir İnsan Edebinle Hapşurup Edebinle Pisliğini Temizler Bunlar Bando Ekibinde Görevliymiş Gibi Pisliklerini Temizlemekten Çekinmiyor.
Tuvalette Elbisesini Değiştirip Giymediği Elbiseyi Klozet Deliğine Sokmaya Çalışıyor.
Yemek Yediğinde ki Ses Çıkarışı Bir Hayvanın Ot Yediğindeki Sesi Çıkarışı Farksız.
Kendi Eşyasına Kendi Malına Kendi Ülkesine Sahip Çıkması Gerekirken Otobüsler Bacak Bacak Üstüne Geçtim Amuda Kalkmaya Çalışan İnsanları Gördüm.
Şu Kadar Zamandır Burdayım Daha Gördüğüm Ne Pislikler Var Anlatmaya Miğdem Kaldırmıyor. Birde Şu Kötü Huy Var Burda Türküz Dedik Mi Uzaylı Görmüş Mağaradan Çıkmış Hayvan Muamelesi Yapıyorlar Bu İster Kız Olsunİster Erkek. Her Gün Türk Ne Giymiş Her Gün Türk Mağazadan Ne Almış Diye Dedikoduların Bir Yana Kendi Yaptıkları Piliklere Aldanmayıp Kendilerini Üstün Gören Bu Kadar Aciz Bir İnsan Görmedim.Burda Neredeyse Çoğu Ülkeden İnsanlarla Tanıştım Çoğu Ülkedeki İnsanlardan da Şunu Anladım.
Türkiye Gibi Yar Türkiye Gibi Vatan Olmaz.
Saygılarımla.
Edit: Yazdıklarım Tamamiyle Benim Düşüncemdir. Yaklaşık Olarak 1 Aydır İngilteredeyim Ve Sadece Gördüklerimi Yazıyorum. -
Ben gevurların en çok sümkürme huyuna ayar oluyorum. Eline peçeteyi alan horrrşş, hurşşş her yerde sümkürüyor bilader. Hiç sevmediğim şeydir. Bir de kaldığım yerde Çinliler vardı artık yemekleri klozete döküp paso tıkıyorlardı mallar.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Ben gevurların en çok sümkürme huyuna ayar oluyorum. Eline peçeteyi alan horrrşş, hurşşş her yerde sümkürüyor bilader. Hiç sevmediğim şeydir. Bir de kaldığım yerde Çinliler vardı artık yemekleri klozete döküp paso tıkıyorlardı mallar.
-----------------------------Daha Neleeerrr Neelerr. Bizim Kültürümüzün Gözünü Sevim Yav.
-
Türkiye de, anavatanında kendisini "Türk değilim ben oyum buyum" diye haykıranlar iyi okusun.
Avrupanın mına koyarken keşke görgü kurallarımızda öğretseymişik :D
-
"Tuvalette Elbisesini Değiştirip Giymediği Elbiseyi Klozet Deliğine Sokmaya Çalışıyor." bu nasıl bi saçmalık :D
-
benim amacım yabancıları avrupalıları savunmak değildir bende yazdıklarını kotu taraflara katılıyorum eyw. ama vellakin adamların bizden daha güzel yanlarını göz önünde bulundurmamak rehavete sokar insanı adamlar ayda bes kitap okuyo siz gelip diosunuz ki adam sümkürüyo sole pislikler boyle adamlar dunyada olanlardan haberdar..tmm büyüklere saygı göstermede bize benzemiye bilirler ama insan hakları ve güvencesi(en azından kendi vatandaşlarına) malesef ülkemizden çok ileride ..
-
SloowMooN bunu yazdı:
benim amacım yabancıları avrupalıları savunmak değildir bende yazdıklarını kotu taraflara katılıyorum eyw. ama vellakin adamların bizden daha güzel yanlarını göz önünde bulundurmamak rehavete sokar insanı adamlar ayda bes kitap okuyo siz gelip diosunuz ki adam sümkürüyo sole pislikler boyle adamlar dunyada olanlardan haberdar..tmm büyüklere saygı göstermede bize benzemiye bilirler ama insan hakları ve güvencesi(en azından kendi vatandaşlarına) malesef ülkemizden çok ileride ..
-----------------------------Diyorsunki adamlar 5 kitap okuyor. her ülkeden farklı arakaşım var biri bile kendi ülkesindeki tarih ile alakalı bir bok bilmiyor. adamların hakkını savunan kendileri değil onların başındaki kişler. adamlar geçmişten öle bir sistem oturtmuşki gelecek nesiller bile faydalanıyor. burdakiler götü bağlamış anaya babaya çocuk sadece yemeyi içmeyi gezmeyi biliyor.
@Expire.
Bazı Mekanlarda WC ler Kız Erkek Aynı Fakat Sıra Bekliyorsun Benden Önceki Kız Gidip Kendine Kot Almış Poşetle Wc Ye Girdi Hayvan Girdiğinde Elindeki Poşeti İle Üstündeki Kotu Kılozete Sokmaya Çalışmış. Wc Den Çıkarkende Hiç Bir Şey Yokmuş Gibi Davranması Varya Töbe.. -
türkiyeden 50000000000000000000000000000000 kat daha iyiler ;)
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------Diyonki para bende olsunda hödük olıyım farketmez.
-
ExpirE bunu yazdı:
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------Diyonki para bende olsunda hödük olıyım farketmez.
-----------------------------Türkiye de Olim Kat Kat Daha İyidir. İspanyollar Fakir. Adam Otobüs Kartı Almıyor Ev İle Okul Arası 55 Dakika Yürüyerek Gidip Geliyor. Alman Desen Zaten Anlatılan Hikaye Gerçek Kafede Barda Bir Yerde Oturduğumuzda Sanki Önceden İçiceklerin Parasını Hazırlamış Gibi Çıkarıp Kuruşu Kuruşuna Veriyor.
Kalkmış Bana Diyorsunki Türkiyeden Kat Kat Daha İyidir. Oturduğun Yerden Kalk Hocam Haketmiyorsun.!
-
Hocam en azından bizim türk kızları kadar şımarık kendini beğenmiş yapıları yok. Sonra kendi dinlerinden olmayanlara karşı ırkçılık yok, çevreye karşı duyarlılıkları bizden çok çok fazla, yaşam kaliteleri bizden çok fazla, sosyal aktiviteleri okullarındaki eğitim hepsi bize göre çok kalite. Bizim Türkiye Atatürk'ün bıraktığı Türkiye olsaydı bizim ülkeden güzel ülke bizim vatandaştan iyi vatandaş olmazdı. Ben şahsen 3 4 yıl sonra ülkeyi terketmeyi düşünüyorum, artık bu cahil insanların arasında yaşamak istemiyorum.