folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türk'üm Gururluyum.

Türk'üm Gururluyum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------

xxjokerxx bunu yazdı:

way be ne kadar vatan millet düşmanı varmış haberimiz yokmuş...

belkide tüm yorumları çifter çifter okumuşumdur. ama hep bu sözü sölemek istemişimidir. Saolasın Hocam İyi Açıkladın.

katılıyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

daha çaylaksın toysun bi 6-8 ay gecir bakalım.Daha dur hacı yenı başlıyor eglence.Daha neler goreceksin....

gözünün içine baka baka fuck u dediklerinde senı gormek ısterım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

lan gitmişsiniz orda 1-2 ay kalmışsınız burayı kötülüyosunuz. ordaki pislikleri iğrençlikleri biliyomusunuz sanki ? türkiyeye hiç gelmemiş ve bizim hakkımızda önyargısı olmayan her milletten adam getirin bakalım buraya gelsin 1-2 ay kalsın. insanlarımızı kültürümüzü yemeklerimizi herşeyimizi çok seveceklerdir. hangi turist memnun değilki burdan ? aynen sizin onları sevdiğiniz gibi onlarda burayı seviyo gezmeye geldiğinde. bırakın olm bu ayakları. bizim 3 kıta 7 denize hükmeden atalarımız var. bizim tarihimiz geçmişimiz var. biz türküz ,  ordan burdan kırma melez ne olduğu belli olmayan ırktan değiliz. osmanlı torunlarıyız.  ve gururla söylüyorumki Atatürk gibi bir liderimiz olmuş.  ben türklüğümle atalarımla tarihimle gurur duyoyorum.  biz türküz ve böyleyiz. beğenmeyen siktirsin gitsin bi konsolosluğa ben türklüğümü inkar ediyorum desin gitsin oranın vatandaşı olsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dunham
    Dunham's avatar
    Erkek

olm varya türkiyede yaşamasak cennet sanacaz burayı,işin garip yanı bazı tipler kendini ülkenin sahibi sanıyor,istediğini kovuyor istediğini övüyor flaan konsolosluk sanki.

lan nerde benim dövüştürdüğümü ulan nerde benim dövüştürdüğümü
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

bence türkiye cennet git abde sokakta kavga etde görem agzının orta yerine sıcıyorlar git bak yere cöp at o zamnda belediye dava acıyor hele almanyayı hiç sormayın  tambi ırkcı millet hepsi öyle kendileri zeki görev varlıklar  bi kere almanyada tek başına bi türk gezemez kardeşim hemen indiriyorlar biz gittigimizde 20 30 kişi gidiyorduk yoksa  hemen s. lar siz yatin kalkın dua edin lan bu özgürlük nerde var burdan laf yazmak kolay gidin almanyaya sonra gelince mesajın altına yazıcaksınız sen ne haklıymışşın be birader türkiyenin gibi ülke yok .Eger demesseniz bende forumdan siktir olup gitcem.

not:önemli olan para pul degil önemli olan mutluluk saglıktır eger etrafına bi bakarsanız örnekleri coktur. benim o 6.5 liraya aldıgım wistonun tadı hicbi sigarada yk

Toplam Hit: 9582 Toplam Mesaj: 66