Ubuntu 10.04 (Lucid Lynx) Kararlı Sürüm Yayımlandı!
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
server yogun galiba yavas iniyor :P

-----------------------------niye 4gb ne alaka frangin? dil paketiyle fln mı?
-
DVD downloads
Don't be confused, even though DVDs can hold far more data than the typical Ubuntu CD, the main benefit of the DVD downloads is to get access to all of the available language packs.
Most people will be fine with the standard CD installer. There are fewer download locations for the DVD images and this list is updated less frequently than for the CD images. niye diye sorarsan, arnavutundan, faslisina, arabindan, polonyalilisina hepsine yukluyorum, virus bulasmadigi icin seviyorlar, birde msn olsa, pidgin empathy alisik degiller, amsn'ide begenmiyorlar, tek sorun o
-
ben de dvd indirecem lan. :)
-
ben mi yanlış yere bakıyorum yoksa dvd image indirdiğimiz yerlerde sadece rc sürümleri mi var?
-
evet sadece rc surumu mevcut suan icin ben onu indirdim simdide server edition'u indiriyorum, bu web server isini merak ediyorum
-
dvd farkı ne? sanırım tek fark cdde programları netten çekiyor dvd ise programların kaynakları dvd içinde geliyor
-
bende kurmak istiyorum windowstan sıkıldım varmı yardım edebilecek
-
Prometheus bunu yazdı:
dvd farkı ne? sanırım tek fark cdde programları netten çekiyor dvd ise programların kaynakları dvd içinde geliyor
-----------------------------evet hocam linux atolyesinde surekli dvd'lerle calisiyoruz surekli nete baglaninca cok dusuyor hiz, centos'la calisiyoruz 2 haftadir, bunu 15tane cektimmi buna geceriz. hemde benim isimi goruyor, centos'a alisaamdim
-
7-19 bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------evet hocam linux atolyesinde surekli dvd'lerle calisiyoruz surekli nete baglaninca cok dusuyor hiz, centos'la calisiyoruz 2 haftadir, bunu 15tane cektimmi buna geceriz. hemde benim isimi goruyor, centos'a alisaamdim
-----------------------------nası ya? dvd ile cd image'ların tek farkı language pack değil mi?
-
knuckleduster bunu yazdı:
nası ya? dvd ile cd image'ların tek farkı language pack değil mi?
-----------------------------hayır
hatta cd ve dvdde de tüm diller geliyor