folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Ubuntu 10.04 (Lucid Lynx) Kararlı Sürüm Yayımlandı!

Ubuntu 10.04 (Lucid Lynx) Kararlı Sürüm Yayımlandı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

server yogun galiba yavas iniyor :P 

niye 4gb ne alaka frangin? dil paketiyle fln mı?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DVD downloads

Don't be confused, even though DVDs can hold far more data than the typical Ubuntu CD, the main benefit of the DVD downloads is to get access to all of the available language packs. Most people will be fine with the standard CD installer. There are fewer download locations for the DVD images and this list is updated less frequently than for the CD images.

niye diye sorarsan, arnavutundan, faslisina, arabindan, polonyalilisina hepsine yukluyorum, virus bulasmadigi icin seviyorlar, birde msn olsa, pidgin empathy alisik degiller, amsn'ide begenmiyorlar, tek sorun o

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

ben de dvd indirecem lan. :)

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

ben mi yanlış yere bakıyorum yoksa dvd image indirdiğimiz yerlerde sadece rc sürümleri mi var?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet sadece rc surumu mevcut suan icin ben onu indirdim simdide server edition'u indiriyorum, bu web server isini merak ediyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

dvd farkı ne? sanırım tek fark cdde programları netten çekiyor dvd ise programların kaynakları dvd içinde geliyor

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

bende kurmak istiyorum windowstan sıkıldım varmı yardım edebilecek

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

dvd farkı ne? sanırım tek fark cdde programları netten çekiyor dvd ise programların kaynakları dvd içinde geliyor

evet hocam linux atolyesinde surekli dvd'lerle calisiyoruz surekli nete baglaninca cok dusuyor hiz, centos'la calisiyoruz 2 haftadir, bunu 15tane cektimmi buna geceriz. hemde benim isimi goruyor, centos'a alisaamdim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

evet hocam linux atolyesinde surekli dvd'lerle calisiyoruz surekli nete baglaninca cok dusuyor hiz, centos'la calisiyoruz 2 haftadir, bunu 15tane cektimmi buna geceriz. hemde benim isimi goruyor, centos'a alisaamdim

nası ya? dvd ile cd image'ların tek farkı language pack değil mi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:

nası ya? dvd ile cd image'ların tek farkı language pack değil mi?

hayır

hatta cd ve dvdde de tüm diller geliyor

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 7836 Toplam Mesaj: 57