folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Ubuntu 10.04 (Lucid Lynx) Kararlı Sürüm Yayımlandı!

Ubuntu 10.04 (Lucid Lynx) Kararlı Sürüm Yayımlandı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

ilk büyük hata ortaya çıktı hadi geçmiş olsun :)

Ubuntu'nun belirlediği sabit yeni sürüm piyasaya çıkartma planları aksamadan yürüyor.

Ancak Ubuntu'nun 10.04 sürümünde ortaya çıkan bu sorun, işletim sisteminin dağıtımını ciddi şekilde tehlikeye attı.

Ortaya çıkan program hatası, bazı kurulumlarda diğer işletim sisteminin yüklenememesine sebep oluyor. Birden fazla işletim sistemi kullanan bilgisayarlarda gerçekten de kritik bir sorun.

Bu hata GRUB2 Bootloader'da yer alıyor ve sorunun çözümü yeni ISO'ların hazırlanmasından geçiyor. Çıkış tarihini çok da geciktirmek istenmiyor. Ubuntu'nun 32 ve 64 bit masaüstü ve netbook sürümlerinde ISO'lar yeniden hazırlanacak.

http://www.chip.com.tr/konu/yeni-ubuntu-da-buyuk-sorun_19794.html 

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

beyler bu gnome temaları nasıl yükleyeceğiz bilen varmı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

beğendim.Şimdilik büyük fark yok.Önceki sürüm geliştirilmiş gibi.Zaten büyük fark olacağını duyurmamışlardı fakat eklemede geçemeyeceğim ;

gbrainy süper olmuş :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Önceki sürümün suyumu çıktı onu iyice hazmedelim sonra buna geçeriz zaten eski sürümle pek fazla fark  yok yükleme işine karşıyım diğerinin üzerinden yükseltmek varken.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:
    -----------------------------

Ubuntu'nun belirlediği sabit yeni sürüm piyasaya çıkartma planları aksamadan yürüyor.

Ancak Ubuntu'nun 10.04 sürümünde ortaya çıkan bu sorun, işletim sisteminin dağıtımını ciddi şekilde tehlikeye attı.

Ortaya çıkan program hatası, bazı kurulumlarda diğer işletim sisteminin yüklenememesine sebep oluyor. Birden fazla işletim sistemi kullanan bilgisayarlarda gerçekten de kritik bir sorun.

Bu hata GRUB2 Bootloader'da yer alıyor ve sorunun çözümü yeni ISO'ların hazırlanmasından geçiyor. Çıkış tarihini çok da geciktirmek istenmiyor. Ubuntu'nun 32 ve 64 bit masaüstü ve netbook sürümlerinde ISO'lar yeniden hazırlanacak.

hocam ben hiç hata almadım valla win7 ve ubuntu kurulu grub2 de sapa saglam :)

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    v1nyax bunu yazdı:

Quetzalcoatl bunu yazdı:

hocam ben hiç hata almadım valla win7 ve ubuntu kurulu grub2 de sapa saglam :)

hocam winzort yanlısi chip haberi.

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 7840 Toplam Mesaj: 57