Uçak Oyunlarını Sevenler Tam Size Göre :)
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
Başka biri sana kilitlendiği zaman ötüyordur, o anda "F" ile kilitlenmenin kafasını karıştırıyorsun.
-----------------------------eyw. kanka gerci daha kimse doğru düzgün kitlenemedi hemen hallediyorum ama :E
-
Ben bunu daha 3-4 gün önce sildim keşke ozaman deseydiniz :S Bitirdim lazım olurdiye epey bekledimsonra PC de yer açmak için mecburen sildim online oynayalım derseniz ben varım.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------eyw. kanka gerci daha kimse doğru düzgün kitlenemedi hemen hallediyorum ama :E
-----------------------------Farkındayım. Zaten bilgi olsun diye yazdım :)
-
Birde bu oyun bende var ve 3.18 gb bunun ne farkı var acaba ? yada br farkı varmıdır ?
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Farkındayım. Zaten bilgi olsun diye yazdım :)
-----------------------------sende yüklesene yada yüklemişsindir :E
-
yaw 10 sayfa olmus daha kimse birbiriyle oynayamadi mi :D
campaign'i 5 kez bitirdim :D
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------yaw 10 sayfa olmus daha kimse birbiriyle oynayamadi mi :D
campaign'i 5 kez bitirdim :D
-----------------------------hoca çok oynadım bende yanlız zonguldak gezisi aksattı :) bu akşam yaparız bi savaş :)
yanlız kurucu ben olurum çünkü başkalarının kurdukları görünmüyo bende nedendir bilmem :)=
Genki bu Cs ye benzemez tek rakibim TSK :)=
-
ohoo 99. mesaj benden :D la akşam bişeler ayarlayın yazsın ne zaman akşam kaçta olcak falan yeter be ezmek istiyorum sizi :D kanatınızı koparmak istiom :D
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
ohoo 99. mesaj benden :D la akşam bişeler ayarlayın yazsın ne zaman akşam kaçta olcak falan yeter be ezmek istiyorum sizi :D kanatınızı koparmak istiom :D
-----------------------------senin gibi çok kişi gördüm :)
-
akşam 10-11 iyidir nette fazla kasmaz o zaman