Uçak Oyunlarını Sevenler Tam Size Göre :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
akşam 10-11 iyidir nette fazla kasmaz o zaman
-----------------------------akşam tbt grupda anlaşırız hackerla iyi oynuyom bende :) hatta onunla giriyoz oyuna birden doluşuyolar :D
DJ_Alper good connect yazıyolar :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------akşam tbt grupda anlaşırız hackerla iyi oynuyom bende :) hatta onunla giriyoz oyuna birden doluşuyolar :D
-----------------------------bakalım neler olacak gerci fazla daha alışamadım ama :E
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bakalım neler olacak gerci fazla daha alışamadım ama :E
-----------------------------joystik le süper olur bu oyunda para yok kahretsin :) aldımmı logitechden başka almam onlarda baya pahalı :)
-
akşam açayım dedim 500 mb patch çıktı :) serverıda yavaş bi türlü çekmedi a.q :D
-
laaa bişi soracam
bu oyunun sürümü felan varmı gidip alacam :S
yada premium olan varsa indireyim şu oyunu :S
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------laaa bişi soracam
bu oyunun sürümü felan varmı gidip alacam :S
yada premium olan varsa indireyim şu oyunu :S
-----------------------------hoca sürümleri verda 1.2 olması lazım sanırsam olmadı patchları var
-
patch'i yükledikten sonra orjinal cd ister mi acaba?
bide patch olmadan online oynabilir dimi?
-
oynayanlar sistemlerini yazabilir mi? mesela onboard ekran karti "256 mb" en dusuk grafiklerle oynayabilir mi? ben neden kurmadim diskte henuz yer yok ta. torrenet olarak
http://www.mininova.org/com/2394246
bu adresten indirdim. baska bir arkadasin makinasinda calistirmistim. kısa sureli olarak. kendi makinamda denemedim ozellikleri okuyunca. verdigim linkteki 2.57 gb yer kapliyor ama acmak baya bir zaman aliyor. sonra setup sekliyle kuruyoruz.
-
açılın bende geliyorum :D
-
bende gittim bir heves almaya ama oynayacak adam yok piyasada