Uçak Oyunlarını Sevenler Tam Size Göre :)
-
durun ula ben geliom ucak oyunlarının pici :D
indirmeyi düşünüodum baktım tbt akmış oyuna bende indiriom allah razı olsun rapid hacktan bi tanede bize düştü enayi indiriom ortalama bi part 20-25dk :D
66x20:1320dk oha xD
1320bölü60:22 oha xD 22 saat sonramı çüş amk :D
e tabi bide amk internet bu 2 gündür gidip gelmio 20 30 dk :D o kısmıyla 1hafta oha
1 hafta yada 1 2 gün sonra burdayım :D
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------durun ula ben geliom ucak oyunlarının pici :D
indirmeyi düşünüodum baktım tbt akmış oyuna bende indiriom allah razı olsun rapid hacktan bi tanede bize düştü enayi indiriom ortalama bi part 20-25dk :D
66x20:1320dk oha xD
1320bölü60:22 oha xD 22 saat sonramı çüş amk :D
e tabi bide amk internet bu 2 gündür gidip gelmio 20 30 dk :D o kısmıyla 1hafta oha
1 hafta yada 1 2 gün sonra burdayım :D
-----------------------------len al bi flash disk git cafeye indir indir eve taşı a.q ;)
-
herkes kendini geliştirsin gareneya dalsın yada pc ile oynasın :D zonguldaktan gelem ben bi turnuva yapalım :D
hayatta kalan galip :)
-
dur la 10 part bitti kesin akşama hepsi biter oha beee hızıma bak amk :D 100-115kb/saniye heyt beee telekoma ben girem beee hahaah be yeter bee
ortalama 17-25dk sürüo partlar
-
Oyunu aldım eve gidince yüklicem bekleyin beni bu arada joystick ler kaça istanbulda 10-15 e bulamazmıyız :>
-
Resim Ekleyin, Puan Kazanın Hepsiburada Puan :12.276 puan Fiyat 20,62 USD + KDV KDV Dahil 36,25 TL Havale ile 34,80 TL 1,60 TL'den Başlayan Taksit / İndirim seçenekleri için tıklayın Bu ürünün ortalama teslimat süresi
var slideShowSpeed = 9000; var crossFadeDuration = 3; var Pic = new Array() ; var preLoad = new Array(); var j = 0; var t; var p; var imgstr = 'http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/200/bd91274.jpg########' ; var imagelist = imgstr.split('##'); var out = false; var contents = new Array(); var toid; var CatalogName = 'Bilgisayar';SNOPY USB-2601 JOYPAD Resim Ekleyin, Puan Kazanın Hepsiburada Puan :4.172 puan Fiyat 12,00 USD + KDV %347,90 USD + KDV Son 3 gün ! KDV Dahil 12,71 TL Havale ile 12,20 TL 0,56 TL'den Başlayan Taksit / İndirim seçenekleri için tıklayın -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Oyunu aldım eve gidince yüklicem bekleyin beni bu arada joystick ler kaça istanbulda 10-15 e bulamazmıyız :>
-----------------------------en ucuzu bu zaten bu akşam son oyunum sonra kendi aranızda organize olun haftaya gelecem ancak :)
-----------------------------Nese bakarım ama 1. ben olcam idda eediyorum :>
-
Mr_Dark bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Oyunu aldım eve gidince yüklicem bekleyin beni bu arada joystick ler kaça istanbulda 10-15 e bulamazmıyız :>
-----------------------------en ucuzu bu zaten bu akşam son oyunum sonra kendi aranızda organize olun haftaya gelecem ancak :)
-----------------------------Nese bakarım ama 1. ben olcam idda eediyorum :>
-----------------------------bilmiyorum benim doğal bir yeteneğem var :D çok çabuk oyuna adepte oldum:)
-
battlefieldteki ucaktan sonra bu amator kalır akşam alırım anahtarınızı :W
yanlız 5 partta hata verdi a.q akşam onları baştan çekecem
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------battlefieldteki ucaktan sonra bu amator kalır akşam alırım anahtarınızı :W
yanlız 5 partta hata verdi a.q akşam onları baştan çekecem
-----------------------------kendin hatasın olum zaten :)=
oyuncehenneminde 32 patrtlık varmış ondun kurdu arkadaş dene istersen 200er mblık linkler