Uçak Oyunlarını Sevenler Tam Size Göre :)
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------4 ay fln multiplayer oynadım israilliler afganlar fln baya iyi oynuyolar, grafikler çok iyidir ama oynamak için 3gb üstü ram baya iyi bi ekran kartı ve bence min 2.8ghz işlemci gerekir zevkli oynanması için. ve tabikide bi zevk çubugu lazım.
oyun hakkaten güzeldir yane anlatamam size şimdiye kadar gelmiş en güzel uçak savaş oyunu diyebilirim. yanlız single player biraz sıkıcı oyuzden bayabilirsiniz.
1-2 saat single takılıp multi akın derim. biz 3-4 türk bulup israillilerle kapışıyoduk of anlamam size teamspeakte o heyecanı hatta size küçük bi polimiyi anlatayım
ben : kırmızı arkanda 2 falcon var, biri güdümlü taşıyor kitlenicek flip çek
kırmızı : irtifam çok az flip çekersem çakılabilirim kurtaramıcan mı al birini kıçımdan
ben : 4 roketim kaldı, hemen tırman, arkandayım yükseltikleri anda alıcam ikisinde
kırmızı : tamam
ben: tmm çek .çek çek flip flip
kırmızı : sendeler bebeyim harca onları
ben : lock and load
konuşmalar team speakte geçiyo harbi bu polimikte savaştayız sandım bi ara kendimi :F
-----------------------------2,3 işlemci
256 ati
2 gb ram gayet iyi çalıştırıyo hoca :D
32 mbitle bağlanan biri varsa server olsun
75 kb çıkış var ben olurum yoksa :D 3-4 oyuncuya kadar kaldırır sanırım :D
-
o zaman indirip kuran arkadaşlarda katılırlarsa bir multi çevirelim :D ?
-
Bu bana yapılmaz kı en cok sevdıgım tarzdır.Hele anlatılanları görünce ayrı bi çoştum ama
KOTA var a.* of offfff :S
-
heacker61 bunu yazdı:
-----------------------------o zaman indirip kuran arkadaşlarda katılırlarsa bir multi çevirelim :D ?
-----------------------------he :) kreyzi ben hazırız himachi bakalım kaç kişiye kadar kaldıracak vdsl birini bi bulsak iyi olacakta :D
sende kurulu dimi deniyelimmi bi :D
-
Şunun az partlısı yokmu ya.. bu ne 66 part :s
-
hem oyunu pc kaldırmıyor hem de indirsem de oynayamam zaten :D
bu tarz oyunları oynayamıyorum(3 boyuta hakim olman gereken oyunlarda dengemi sağlayamıyorum)
-
hamavhi kuruldu isteyenler kullanıcı adı şifre alabilirler :D
Dosyanız, HamachiSetup-1.0.3.0-tr.exe yüklendi!
Download link:
http://www.dosya.tc/HamachiSetup-1.0.3.0-tr.exe.html -
yanlış hatırlamıyorsam garenada oynuyorduk biz :) hamachide kendi tanıdıklarınızla oynayabilirsiniz ama garenada elin gavurları ile it dalaşı yapmak paha biçilemez
-
hadi millet şimdiden 2 kişi olduk indirin kapışak :D acayip saracak
-
hackerlasürümler uyuşmadı herhalde görmüyo landan :D
bu verdiğimi indirin siz :D