Ucaklar Nasil Ucar?
-
ilteris bunu yazdıKurtismail bunu yazdıAMpul bunu yazdıKurtismail bunu yazdı
@Ampul çok faydalı bi konu attin ortaya peki drone nasıl havada asili kalabiliyor.peki ya ufolarin uçma prensibi nasıl oluyor
Anaconda'yi andim.
Anaconda felan tanımam babacan.bi konu attin ortaya uçaklarla ilgili bense soru sordum drone un uçma prensibi nedir ufolarin uçma prensibi nedir diye sordum anacondayi andım dedin.anakonda nin dilini essek arıları soksun emi valla tanımam.
Biraz aklını çalıştırsan kullanmayı denesen zaten drone un neden nasıl asılı kaldığını nasıl alçalıp yüklseldiğini çözebilirdin. Pervanelerin ne işe yaradığını falan? @Anakondayı görürsün selam söyle kekoya.
@ilteris kardeşim seni seviyorum keşke anakonda olsaydım o zaman dinozorlar gibi bende belki de zamanda yolculuk yapardım.anakonda olsaydım sen istemesende senin elinden tutardim seninle birlikte zamanda yolculuk yapardık.anakonda sivri zekaliydi.aynen sivri bibere benziyordu ne olsa hemen damliyodu. Her konuya
-
hellboy4tr bunu yazdı
trollemek gibi olacak ama birden su video aklima geldi :)
Ucaklarin geri vitesi yoktur,
https://www.youtube.com/watch?v=1y5JfwUBlLU
@helboy4tr kardeşim anakonda vardı kuranda ayetlerle uzaylilarin varlığını ispatlamaya çalışıyordu sende kuran da uçaklarla ilgili gecen bi ayetin varlığından mi söz ediyorsun.valla hocam ben Allaha suphesizki inanirim.bi konu gördüm gerçekten artik deist oldum diyebilirim.Hz. Muhammedin esi Hz.Aişe 6 yasında Hz Peygamberle evleniyor ve Hz Aişe 9 yasında zifaf gecesine giriyor.bu yazıyı okuduğum gibi deist oldum.6 yasında bi kız çocuğu daha bebek yasta günahların en en en büyüğü diye sayilmazmi
Deist demek Allahın varlığına sadece inanmak demektir.Ateist asla olmam.Allaha inanirim ama bundan sonra deistim.sen kuranda gecen ayetlerle uçakları bana ispatlama.beyne inanirim akıla inanirim aklın oluşumunun ürünüdür teknoloji.son olarak ta teknolojik çağa inanirim
Kurtismail tarafından 11/Kas/17 20:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben bisey farkettim. Trol olan birine küfredipte onun yüzünden 96 saat ceza aldigimda o kisi 2 sonra ban yiyip ab'ye gönderiliyo. Anakonda'da oldugu gibi. Acaba bu kurtismail'e küfür etsem de cezam sirasinda ab bani yer mi?
-
Florenzi bunu yazdı
Ben bisey farkettim. Trol olan birine küfredipte onun yüzünden 96 saat ceza aldigimda o kisi 2 sonra ban yiyip ab'ye gönderiliyo. Anakonda'da oldugu gibi. Acaba bu kurtismail'e küfür etsem de cezam sirasinda ab bani yer mi?
Terbiyesiz biri olmalisinki hep küfür ederek banlaniyorsun.
-
Kurtismail bunu yazdıilteris bunu yazdıKurtismail bunu yazdıAMpul bunu yazdıKurtismail bunu yazdı
@Ampul çok faydalı bi konu attin ortaya peki drone nasıl havada asili kalabiliyor.peki ya ufolarin uçma prensibi nasıl oluyor
Anaconda'yi andim.
Anaconda felan tanımam babacan.bi konu attin ortaya uçaklarla ilgili bense soru sordum drone un uçma prensibi nedir ufolarin uçma prensibi nedir diye sordum anacondayi andım dedin.anakonda nin dilini essek arıları soksun emi valla tanımam.
Biraz aklını çalıştırsan kullanmayı denesen zaten drone un neden nasıl asılı kaldığını nasıl alçalıp yüklseldiğini çözebilirdin. Pervanelerin ne işe yaradığını falan? @Anakondayı görürsün selam söyle kekoya.
@ilteris kardeşim seni seviyorum keşke anakonda olsaydım o zaman dinozorlar gibi bende belki de zamanda yolculuk yapardım.anakonda olsaydım sen istemesende senin elinden tutardim seninle birlikte zamanda yolculuk yapardık.anakonda sivri zekaliydi.aynen sivri bibere benziyordu ne olsa hemen damliyodu. Her konuya
Bu kadar üst düzey bir espriyi Anakonda'dan başkası yapamaz.
-
Daha once inanmiyordum ama su an bende Anakonda oldugunu saniyorum.
-
yunusemre bunu yazdıKurtismail bunu yazdıilteris bunu yazdıKurtismail bunu yazdıAMpul bunu yazdıKurtismail bunu yazdı
Anaconda'yi andim.
Bu kadar üst düzey bir espriyi Anakonda'dan başkası yapamaz.
Bi mendil verde aglayayim.espirituellikte hosunuza gitmez.peki ne hosunuza giderdi.söyleyin de onu yapayim. Bari.anakonda olacak kadar şerefsiz alçak birimiyim ki sen kesinlikle anakonda sin dersiniz.anakonda anakonda dersiniz anakonda AB yi yedi anakonda nin başını yaktiniz gitti cope .halende anakonda sin yok anakonda sin dersiniz.sizde anakonda bi hayranlık bırakmış belli ki bunu soylemezsiniz.İlteriş te anakonda ya sevdalı belli
-
Anakonda tahribatta birgun yönetici olur demiştim inanmadiniz.anakondayi sevenler çokmuş.skynett hocamizda anakonda sevdalisiymis.anayol var ana veya anne de var.ana dilde var.anakonda var neden babakonda yok
-
Böyle konular açılıp, içinde teoriler varsayımlar, kanınlar vs tartışılınca nedense mutlu oluyorum. Uçak muhabbetlerine hep bi merakım vardı zaten. Teşekkürler bilgi için.
-
Kurtismail bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
Terbiyesiz biri olmalisinki hep küfür ederek banlaniyorsun.
Yok terbiyeli biriyimdir de senin anlayacagin dilden konusuyorum seninle. Nasil bir önceki hesabin ban yediyse bu hesabinla da deepthroat sekilde yiceksin.