Ucuz Fotoğraf Makinesi Satıyorum
-
Kalmayacak.com
Sitede sorunlar var yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum fakat siz ona bakmayın, bizzat destek vericem, elimde baya bir miktar fotoğraf makinesi var, soldaki listeden makinelerin tümünü görebilirsiniz, fiyatla ilgili de yardımcı olurum.
Edit: beyler üye kayıt kısmı çalışmıyor sadece kaydolmadan da ürün alabiliyorsunuz, buna da allaha şükür diyorum ne yapalım yani bu kadarını becerebildik zamanla düzelecek. Bir şeyler almaya karar verirseniz yardımcı olacam zaten.
-
Burayı alayım.
-
Garantilimi ?
Tr ye gelicne alırım bi tane bakalım.
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Garantilimi ?
Tr ye gelicne alırım bi tane bakalım.
-----------------------------Permili, yani garantisiz fakat sıfır. Tek tek kontrol ediyorum göndermeden önce, arızalı çıkarsa kargo benden yenisiyle değiştiririm.
-
Bütün cihazlar Olympus mu yoksa bana mı öyle geliyor?
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------Bütün cihazlar Olympus mu yoksa bana mı öyle geliyor?
-----------------------------Hepsi olympus ve hepsi şu anda karşımda duruyor.
-
kalmayacak.com
sitesine girdim az önce site sakın benden bir şey alma bende çarpıcı tipi var diyor valla,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------kalmayacak.com
sitesine girdim az önce site sakın benden bir şey alma bende çarpıcı tipi var diyor valla,
-----------------------------Hocam valla adam çarpacak en son adam benimdir heralde :) buradan o kadar adamla iş yaptık sıkıntı yaşadığımız bir tek üye olmadı.
-
hayırlı satışlar üstad.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Hocam valla adam çarpacak en son adam benimdir heralde :) buradan o kadar adamla iş yaptık sıkıntı yaşadığımız bir tek üye olmadı.
-----------------------------Doğrudur, ama siten pek öyle demiyor valla çeki düzen ver bence acil olarak,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Doğrudur, ama siten pek öyle demiyor valla çeki düzen ver bence acil olarak,
-----------------------------önerilerin neler?