Ucuz Fotoğraf Makinesi Satıyorum
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
-----------------------------kalmayacak.com
sitesine girdim az önce site sakın benden bir şey alma bende çarpıcı tipi var diyor valla,
-----------------------------Hocam valla adam çarpacak en son adam benimdir heralde :) buradan o kadar adamla iş yaptık sıkıntı yaşadığımız bir tek üye olmadı.
-----------------------------Doğrudur, ama siten pek öyle demiyor valla çeki düzen ver bence acil olarak,
-----------------------------önerilerin neler?
-----------------------------menüden yukarısını komple değiştir dostum ucuz kipa ürünlerinin ambalajlarına benziyor.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------kalmayacak.com
sitesine girdim az önce site sakın benden bir şey alma bende çarpıcı tipi var diyor valla,
-----------------------------Hocam valla adam çarpacak en son adam benimdir heralde :) buradan o kadar adamla iş yaptık sıkıntı yaşadığımız bir tek üye olmadı.
-----------------------------Doğrudur, ama siten pek öyle demiyor valla çeki düzen ver bence acil olarak,
-----------------------------önerilerin neler?
-----------------------------menüden yukarısını komple değiştir dostum ucuz kipa ürünlerinin ambalajlarına benziyor.
-----------------------------vallahi bir gecede tema editle mysql de hata ayıkla ancak bu kadarını çalıştırabildim, search kısmı saçmalıyor mesela, categories de saçmalıyor bütün ürün soldaki ürün olduğu için sadece satışla uğraşmak istiyorum, yapabilirim diyosan vereyim şifrelerimi :)
-
Biz arkadaşlarla toplaşıp bir arkadaşın doğum günü için bi tane sipariş verdik ((: Fiyatlar çok iyi hakkaten..
Iret çok sağlamdır, alışveriş konusunda kesinlikle sorun yaşamazsınız daha önce de ticari ilişkimiz oldu, her türlü kefilim ben.
-
Benden bir tavsiye, sitenin güvenirliği ve ciddiyeti logosundan anlaşılır.
-
Hayırlı olsun. Belki lazım olur bize de bir şeyler :)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Benden bir tavsiye, sitenin güvenirliği ve ciddiyeti logosundan anlaşılır.
-----------------------------logo hediye etsene :)
-
up up up paraya ihtiyacım var :) tough serisi su geçirmezdir su altında çekim yapabilirsiniz.
-
kdv hariç derken, fişşiz alabiliyormuyuz
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------kdv hariç derken, fişşiz alabiliyormuyuz
-----------------------------evet ayrıca elimden geldikçe indirim de yapmaya çalışıyorum.
-
Gece Promosyonu:
12.7mp ccd sensör, 3x optik zoom, yüz tanıma... fotoğraf makinesi 85 TL Saat 5.00 a kadar pm gönderenlere. En yakın piyasa fiyatı kargo hariç 145TL dir.