Ucuz Fotoğraf Makinesi Satıyorum
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------Makinamız elime ulaşalı birkaç gün oluyor da şimdi aklıma geldi buraya yazmak.
Doğum günü hediyesi olacak dedim diye bir de hediye paketi yapıp göndermiş ince insan iret..
Çok teşekkürler, sorunsuz ulaştı.
-----------------------------yav ben hala siteyle uğraşıyorum biliyormusun :D
-
iret ticaret insanı ya adam 1001 türlü işle uğraşıyor. benim kafadan . bakalım kim önce dönecek köşeyi :)
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------Makinamız elime ulaşalı birkaç gün oluyor da şimdi aklıma geldi buraya yazmak.
Doğum günü hediyesi olacak dedim diye bir de hediye paketi yapıp göndermiş ince insan iret..
Çok teşekkürler, sorunsuz ulaştı.
-----------------------------yav ben hala siteyle uğraşıyorum biliyormusun :D
-----------------------------hala mı açılmıyor düzgün :/
-
Su geçirmezlere bakacaktımda, site açılmıyor.
Ürün isimlerini yazarmısın su geçirmezlerin 1-2 tanesini google'dan bakim öyle özelliklerine. Almayı düşünüyorum -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Su geçirmezlere bakacaktımda, site açılmıyor.
Ürün isimlerini yazarmısın su geçirmezlerin 1-2 tanesini google'dan bakim öyle özelliklerine. Almayı düşünüyorum
-----------------------------bugün açacam hocam siteyi
-
arkadas
olympus sp-600 almak isterim. buradan fiyatta bişeyler daha yapabilirim demiştin.
olympus SP-800UZ bunuda düşünüyorum ama bide buna fiyat versen.
öm atarsan sevinirim.
-
Çarşamba demiştin hala bekliyorum
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Çarşamba demiştin hala bekliyorum
-----------------------------
hocam dur yav siteylen uğraştık şimdi neydi tam olarak istediğin yaz hemen döneyim -
Beyler bayanlar, tükkanımız açılmıştır, sizler için yeni bir kullanıcı grubu oluşturdum, gördüğünüz fiyattan kdv yi düşün, üstüne yüzde 10 daha düşün, bu fiyat seviyesinden alım yapabilirsiniz.
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Su geçirmezlere bakacaktımda, site açılmıyor.
Ürün isimlerini yazarmısın su geçirmezlerin 1-2 tanesini google'dan bakim öyle özelliklerine. Almayı düşünüyorum
-----------------------------hocam wp serileri su geçirmezdir
http://www.iretmarket.com/index.php?route=product/search&filter_name=wp
birinin fiyatı yanlış girilmiş kdv dahil 215 tl dir, sen kdv yi ve yüzde 10 daha düş ben o fiyata vereyim sana.