Ucuz Fotoğraf Makinesi Satıyorum
-
Hocam yurt dısından ithal ederken garanti verme zorunlulugu yokmu benim bildigim bizde fotograf makinasi vs satiyorduk fakat garanti zorunlulugu vardi. Sen bu işi nasil cözdün yoksa yurt dısından hediye olarak kargolatma yontemiyle mi calisiyorsun ?
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yurt dısından ithal ederken garanti verme zorunlulugu yokmu benim bildigim bizde fotograf makinasi vs satiyorduk fakat garanti zorunlulugu vardi. Sen bu işi nasil cözdün yoksa yurt dısından hediye olarak kargolatma yontemiyle mi calisiyorsun ?
-----------------------------bunu herkes soruyor :) ürünler kaçak değil, ürünler sıfır, faturalı ve garantisiz :) uluslararası garanti var ama sen makineyi oraya nasıl yollayacaksın :) , zaten fiyat yarı yarıya düşük olduğunda garanti çok da sallanmıyor kolay bozulan şeyler de değil olympus japon markası. nasıl getirdiğim de benim sırrım olsun.
-
Hocam merak ettigim konu su toptan alim yapabiliriz adetli fakat türkiyede yurt ıcıne giren elektronik ürünlerin ithalat yapan firmatarafindan en az 3 adreste teknik servisi olmasi gerekiyor bu anlasmali firmalarda olabilir ithalat yapan firmaninda kendi servisi olabilir. bunun haricinde garantisiz satiş yapamazsin onu yapmaniz için ya ürünleri türkiyede ornegin 50 farkli adreslere max 2 tane olmak sarti ile hediye olarak kargolarsın sonra oralardan toplar satarsin yada daha farkli olarak direk amerikadan aliciya kargolarsin zaten 5 7 günde teslim oluyor maximum. Benim konum su ürünler kacak degil diyorsun fatura kesebiliriz diyorsun fakat o sartlarda garantisiz satiş yapamazsin konuda bizim için orada basliyor..
-
up up up...
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam merak ettigim konu su toptan alim yapabiliriz adetli fakat türkiyede yurt ıcıne giren elektronik ürünlerin ithalat yapan firmatarafindan en az 3 adreste teknik servisi olmasi gerekiyor bu anlasmali firmalarda olabilir ithalat yapan firmaninda kendi servisi olabilir. bunun haricinde garantisiz satiş yapamazsin onu yapmaniz için ya ürünleri türkiyede ornegin 50 farkli adreslere max 2 tane olmak sarti ile hediye olarak kargolarsın sonra oralardan toplar satarsin yada daha farkli olarak direk amerikadan aliciya kargolarsin zaten 5 7 günde teslim oluyor maximum. Benim konum su ürünler kacak degil diyorsun fatura kesebiliriz diyorsun fakat o sartlarda garantisiz satiş yapamazsin konuda bizim için orada basliyor..
-----------------------------Hocam sana nasıl yaptığımı nasıl kılıfına uydurduğumu anlatsam bana rakip çıkma ihtimalin doğuyor, sonra veba gibi yayılır herkes yapmaya çalışır ve bu açık da kapatılır. Ben şu anda bu ürünleri son kullanıcıya garantisiz faturalı satabiliyorum, sen benden alıp stmaya kalkarsan senin dediğin gibi olur. Yani şu anda ya promosyon olarak dağıtabilirim ya da son kullanıcıya faturada ekstra bir kaşe ve izin kağıdının fotokopisiyle satarım sorunumuz yok yani.
-
hacı site uçmuş
-
Demiştim bu site benden uzak dur diyor diye, :D
-
o kadar ucuz ki :|
Google önbellekten açıyorum siteyi 0 TL yazıyor hepsinde promosyon olarak mı veriyosun abi :D -
Notice: Error: Could not load template /home/kalmayacak.com/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/module/customFooter.tpl! in /home/kalmayacak.com/httpdocs/system/engine/controller.php on line 71
dün hipokondriyak'ın beğenilerinde gördüm dedim o ne la diye demek ki iretinmiş.beklemezdim böyle bişi :D
kalmayacak.com :D
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Notice: Error: Could not load template /home/kalmayacak.com/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/module/customFooter.tpl! in /home/kalmayacak.com/httpdocs/system/engine/controller.php on line 71
dün hipokondriyak'ın beğenilerinde gördüm dedim o ne la diye demek ki iretinmiş.beklemezdim böyle bişi :D
kalmayacak.com :D
-----------------------------1- Site çarşamba yada perşembe günü açılacak.
2. Hiponun beğenilerinde olması normaldir, yaklaşık 3 aydır web konusunda bir çalışmamız var.
3. Site başka bir hostta kuruluydu orada sorunsuz çalışıyordu taşıdığımızda sorunlar ortaya çıktı 1.5.1.3 ün kronik sorunlarını bilmiyorduk, düzeltmeleri yapmadan ve permission settings leri opencart ın default ayarlarına uygun hale getirmeden ürünleri girdik, search kısmında, categories kısmında sıkıntılar vardı, güncellemenin problemleri gidereceğini düşünüp yedek de almadan güncelleme dosyalarını attım sonuç böyle oldu, istersem yine çalışacak hale getirmem 5 dakika fakat diğeri hazırlanana kadar böyle durmasında da sorun yok satış aciliyeti kalmadı.
neyi beklemediğini de anlamadım?
sende bir hacker ayakları bir çok bilmiş ayakları görüyorum ama bu pek hayra alamet değil, gevezelik edeceğine bir şeyler üret hacı.