Ucuz Telefon Tavsiyeleri Konusu Part 2
-
mkyb bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı_PesimisT_ bunu yazdı
Konu yeniden gündeme gelmişken Max 1750 TL'ye kamerası ve bataryası fena olmayan, fazla da takılmayacak telefon önerisi istiyorum...
YouTube, internette gezinme, fotograf çekimi vs olur
note 8
Mantıklı. Ayrıca Infınixlerede bakabilirsin. Ucuz telefonlarda kameradan pek bir şey beklemeyin. Işık azıcık azalsın hemen tost makinesi gibi çekmeye başlıyorlar.
super gece modu gcam gibi infinix zero 8 var bu paraya hakkını veriyor, şarj 1.5 gün gidiyor
-
Bu samsunglarin kacaklari iyi mi hocam imei atinca herhangi yazilimsal sorunu oluyor mu
-
0ı 2800 3000
Kaçak 2200 2300 + imea + rissk
Saçma
Kaçak dediğin fiyatına deylemî
-
Ziraatci bunu yazdı
Bu samsunglarin kacaklari iyi mi hocam imei atinca herhangi yazilimsal sorunu oluyor mu
Hiç bulaşma. Samsunglar imei atılınca kafayı yiyor.
-
Ziraatci bunu yazdı
Hocam sakın. Ben bulaştım bir kere de bezdirdi.
İmeisiz 8 saat ekran süresi alıyordum. 3 saate düştü. çok geç şarj oluyor. sürekli hata uyarısı veriyor.
xiaomi gibi değil sistem berbat samsungda. hiç bulaşma.
5000 lik samsungu imeili 2000 liraya verseler siksen almam.
-
@mkyb
İphon 11 64 gb. Buna 7500 vermek mantıklımı
Halam tuturmuş iphon diy3 . Türkcell bayine gitmiş gözünü öyle boyamışlar t3lefon değil kandın cağız zaman makinası alacak gibi heyecanlı fena gazlamışlar
İphone. Alacak olursak Hangi si en mantıklı olur yada şu aralar kampanya varsa süper olur du
-
Piyasası 7.250 zaten. Eğer teknolojiden çok anlamıyorsa iPhone Se 2020 alıp geçsin.
-
https://www.youtube.com/watch?v=1Jm3w1lHJHQ
1.700 liradan piyasaya çıkmış. Yerli üretim. Zamanla fiyatı 1.500'e falan düşerse tam F / P telefonu olur.
-
mkyb bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=1Jm3w1lHJHQ
1.700 liradan piyasaya çıkmış. Yerli üretim. Zamanla fiyatı 1.500'e falan düşerse tam F / P telefonu olur.
babalar gününe pedere alacaktım telefon.
ulan 120 dolara satılan ürün bizde üretildiği halde 1700 ya. neyse ekonomi konuşmayalım.
peder için alabilirim belki teşekkürler.
-
Daha birde bu telefon yerli üretim olduğu için indirimli fiyata satılıyor. Normalde ederi 1.800'den daha fazla. Bu tip telefonlar eskiden A101 gibi marketlerde 1.000 liradan satılırdı. Nereden nereye...