Ucuz Telefon Tavsiyeleri Konusu Part 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı

mkyb Hocam eski konuda annem için type-c şarj uyumu olan tuşlu telefon sormuştum fakat önerdiğin telefonda tuşa numara kaydedip, o tuşa basılı tutunca arama yapma özelliği yokmuş (buna hızlı arama özelliği deniyor galiba). Civardaki telefoncularda tuşlu telefon satışı yok. Annem de android telefona bir türlü alışmadı.

Bahsettiğim özelliklere sahip n11 veya hepsiburada üzerinden alabileceğim bir tuşlu telefon var mı acaba ?
    Arada bu sitelere bakıyorum ve satışta olan tuşlu telefonlara hep olumsuz yorumlar yazılmış. Şarj olmuyor, ses gelmiyor, almayın, biz aldık bozuk çıktı v.s.
    Ne yapsam acep :S

Ne önermişim ki ben sana ? İnan aklımda kalmamış.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    LhaNeT bunu yazdı

mkyb Hocam eski konuda annem için type-c şarj uyumu olan tuşlu telefon sormuştum fakat önerdiğin telefonda tuşa numara kaydedip, o tuşa basılı tutunca arama yapma özelliği yokmuş (buna hızlı arama özelliği deniyor galiba). Civardaki telefoncularda tuşlu telefon satışı yok. Annem de android telefona bir türlü alışmadı.

Bahsettiğim özelliklere sahip n11 veya hepsiburada üzerinden alabileceğim bir tuşlu telefon var mı acaba ?
    Arada bu sitelere bakıyorum ve satışta olan tuşlu telefonlara hep olumsuz yorumlar yazılmış. Şarj olmuyor, ses gelmiyor, almayın, biz aldık bozuk çıktı v.s.
    Ne yapsam acep :S

Ne önermişim ki ben sana ? İnan aklımda kalmamış.

Samsung ama modelini hatırlamıyorum.

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

N11 ve Hepsiburadaki tuşlu telefonların çoğu birebir replika. Millete orjinal diye satıyorlar. Sonra sesi çıkmıyor, bataryası çabuk bitiyor vs diye şikayet ediyor millet.

Senin çaren KaiOS işletim sistemli telefonlar. Tuşlu telefonların Android'i gibi düşün. Whatsapp desteği falanda var. Senin istediğin özellikte var.

https://www.youtube.com/watch?v=GoE__ZWd1gE

Önerim :

https://www.youtube.com/watch?v=F6tb7wTe5OQ

mkyb tarafından 15/Kas/20 21:09 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mkyb Sagolasın hocam. Uzun zamandır arıyorum ama memlekette tuşlu telefon tarih olmuş. İnternet üzerindekiler de sorunlu.
    İkinci el baktım ya şarjı aleti yok ya bataryası yok. Son umudum metro market tarzı yerler kalmıştı.

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Olmadı ikinci el iPhone al. Siri ile arama yapar. Arayacağı kişinin ismini söyler iPhone otomatik arar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Aynı fiyata kaçak Redmi Note 9 Pro al derim. Bu saatten sonra sıfır telefon alacaksanız 6 GB ramli olanları tercih edin. 4 GB ram artık standart kabul ediliyor.

65 yaşında insan kullanacak, kaçak göçek işle uğraşamaz. Önerebileceğin marka model var mı hocam?

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/infinix-s5-pro-x660c-128-gb-ithalatci-garantili-p-hbv00000vsf5h

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

2000 e kadar ne önerirsin hocam ?

arkadaş babasına alacak, whatsapp navigasyon falan olsun yeter. 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

guzelmiş

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

2000 e kadar ne önerirsin hocam ?

arkadaş babasına alacak, whatsapp navigasyon falan olsun yeter. 

Meizu Note 8

Toplam Hit: 22604 Toplam Mesaj: 120
telefon telefon