Ucuz Telefon Tavsiyeleri Konusu Part 2
-
LhaNeT bunu yazdı
mkyb Hocam eski konuda annem için type-c şarj uyumu olan tuşlu telefon sormuştum fakat önerdiğin telefonda tuşa numara kaydedip, o tuşa basılı tutunca arama yapma özelliği yokmuş (buna hızlı arama özelliği deniyor galiba). Civardaki telefoncularda tuşlu telefon satışı yok. Annem de android telefona bir türlü alışmadı.
Bahsettiğim özelliklere sahip n11 veya hepsiburada üzerinden alabileceğim bir tuşlu telefon var mı acaba ?
Arada bu sitelere bakıyorum ve satışta olan tuşlu telefonlara hep olumsuz yorumlar yazılmış. Şarj olmuyor, ses gelmiyor, almayın, biz aldık bozuk çıktı v.s.
Ne yapsam acep :SNe önermişim ki ben sana ? İnan aklımda kalmamış.
-
mkyb bunu yazdıLhaNeT bunu yazdı
mkyb Hocam eski konuda annem için type-c şarj uyumu olan tuşlu telefon sormuştum fakat önerdiğin telefonda tuşa numara kaydedip, o tuşa basılı tutunca arama yapma özelliği yokmuş (buna hızlı arama özelliği deniyor galiba). Civardaki telefoncularda tuşlu telefon satışı yok. Annem de android telefona bir türlü alışmadı.
Bahsettiğim özelliklere sahip n11 veya hepsiburada üzerinden alabileceğim bir tuşlu telefon var mı acaba ?
Arada bu sitelere bakıyorum ve satışta olan tuşlu telefonlara hep olumsuz yorumlar yazılmış. Şarj olmuyor, ses gelmiyor, almayın, biz aldık bozuk çıktı v.s.
Ne yapsam acep :SNe önermişim ki ben sana ? İnan aklımda kalmamış.
Samsung ama modelini hatırlamıyorum.
-
N11 ve Hepsiburadaki tuşlu telefonların çoğu birebir replika. Millete orjinal diye satıyorlar. Sonra sesi çıkmıyor, bataryası çabuk bitiyor vs diye şikayet ediyor millet.
Senin çaren KaiOS işletim sistemli telefonlar. Tuşlu telefonların Android'i gibi düşün. Whatsapp desteği falanda var. Senin istediğin özellikte var.
https://www.youtube.com/watch?v=GoE__ZWd1gE
Önerim :
https://www.youtube.com/watch?v=F6tb7wTe5OQ
mkyb tarafından 15/Kas/20 21:09 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Olmadı ikinci el iPhone al. Siri ile arama yapar. Arayacağı kişinin ismini söyler iPhone otomatik arar.
-
mkyb bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Aynı fiyata kaçak Redmi Note 9 Pro al derim. Bu saatten sonra sıfır telefon alacaksanız 6 GB ramli olanları tercih edin. 4 GB ram artık standart kabul ediliyor.
65 yaşında insan kullanacak, kaçak göçek işle uğraşamaz. Önerebileceğin marka model var mı hocam?
-
-
2000 e kadar ne önerirsin hocam ?
arkadaş babasına alacak, whatsapp navigasyon falan olsun yeter.
-
mkyb bunu yazdı
2.500 liraya şuan en alınabilir telefonlardan birisi :
guzelmiş
-
yolbulucu bunu yazdı
2000 e kadar ne önerirsin hocam ?
arkadaş babasına alacak, whatsapp navigasyon falan olsun yeter.
Meizu Note 8