Ucuz Telefon Tavsiyeleri Konusu Part 2
-
@mkyb hocam benim bir sorum var n8p de bazı aosp romlarda sebeke zayıf çekiyor bunun nedeni nedir
miui de aynı noktada full iken misal project sakura romda 2-3 dişe düşüyor
-
SaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdı
Kaçak telefon alacaksanız bu sorunlarla uğraşmamak için Xiaomi harici markalara yönelin. Oneplus öneririm. Üstelik imei atılınca ömürlük oluyor.
İnfinix de ekleyebiliriz imei işlemi kolay ve hızlı
bu İnFinix'lerin Note modellerinden var mı, hızlı şarj var mı bunlarda, yada Kablosuz Hızlı Şarj?
kalemi nasıl, ince uçlu mu, kalemin ucu ile ekrandaki çizgi gecikmesiz takip edebiliyor mu?
çevremde somut olarak kullananını görmedim.
-
OverLord bunu yazdı
@mkyb hocam benim bir sorum var n8p de bazı aosp romlarda sebeke zayıf çekiyor bunun nedeni nedir
miui de aynı noktada full iken misal project sakura romda 2-3 dişe düşüyor
Göstergeye takılma. Telefonla konuşurken seste kesilme, internet hızında düşme yoksa problem yoktur.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdı
Kaçak telefon alacaksanız bu sorunlarla uğraşmamak için Xiaomi harici markalara yönelin. Oneplus öneririm. Üstelik imei atılınca ömürlük oluyor.
İnfinix de ekleyebiliriz imei işlemi kolay ve hızlı
bu İnFinix'lerin Note modellerinden var mı, hızlı şarj var mı bunlarda, yada Kablosuz Hızlı Şarj?
kalemi nasıl, ince uçlu mu, kalemin ucu ile ekrandaki çizgi gecikmesiz takip edebiliyor mu?
çevremde somut olarak kullananını görmedim.
benim bildiğim kadarıyla kalemli modeli yok hocam
hızlı şarj var kablosuz şarj yok
-
mkyb bunu yazdı
Fp olarak hangi modelini onerirsin hocam
-
PEAK bunu yazdımkyb bunu yazdı
Fp olarak hangi modelini onerirsin hocam
Şuan tam piyasa fiyatları hatrımda değil ama Nord'a bir bak derim.
-
Xiaomi mi9t pro 128gb var bende, satmayı düşünüyorum band20 açık telefonda kendim imei attım, temiz cihaz 1/2 çizik haricinden.
-
Konu yeniden gündeme gelmişken Max 1750 TL'ye kamerası ve bataryası fena olmayan, fazla da takılmayacak telefon önerisi istiyorum...
YouTube, internette gezinme, fotograf çekimi vs olur
-
_PesimisT_ bunu yazdı
Konu yeniden gündeme gelmişken Max 1750 TL'ye kamerası ve bataryası fena olmayan, fazla da takılmayacak telefon önerisi istiyorum...
note 8
-
SaviorAngel bunu yazdı_PesimisT_ bunu yazdı
note 8
Mantıklı. Ayrıca Infınixlerede bakabilirsin. Ucuz telefonlarda kameradan pek bir şey beklemeyin. Işık azıcık azalsın hemen tost makinesi gibi çekmeye başlıyorlar.