Ucuz Telefon Tavsiyeleri Konusu Part 2
-
Kaçak Redmi 9'lar 1.500'den gidiyor şu ara. Fena telefon değil. 64 GB hafızası var ve hafıza kartı takılabiliyor. Birde aynı özellikte Samsung A12 var onunda piyasası 1.600 falan.
Kameraları 5 para etmez ama internete gireyim, Whatsapp'tan konuşayım, Instagram'dan karı kız beğeneyim diyenler için gayet iş görür iki telefonda.
Ekran: 6.53 İnç
İşlemci: Helio G80
Batarya : 5020 mAh
Arka Kamera: 13 MP
Ön Kamera: 8 MP
Hafıza Kart desteği:Var
-
mkyb bunu yazdı
Kaçak Redmi 9'lar 1.500'den gidiyor şu ara. Fena telefon değil. 64 GB hafızası var ve hafıza kartı takılabiliyor. Birde aynı özellikte Samsung A12 var onunda piyasası 1.600 falan.
Kameraları 5 para etmez ama internete gireyim, Whatsapp'tan konuşayım, Instagram'dan karı kız beğeneyim diyenler için gayet iş görür iki telefonda.
~Ekran: 6.53 İnç~İşlemci: Helio G80~Batarya : 5020 mAh~Arka Kamera: 13 MP~Ön Kamera: 8 MP~Hafıza Kart desteği:Varbu 1600TL fiyatıyla Kaçak Samsung'a kayıt işlemi filan gerekmiyor yada imei atılabiliyor demek mi bu?
-
RitmFarbRacourci bunu yazdı
bu 1600TL fiyatıyla Kaçak Samsung'a kayıt işlemi filan gerekmiyor yada imei atılabiliyor demek mi bu?
Samsung'ta çift sime imei atılabiliyor. Xiaomi tek sim.
-
mkyb bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdı
bu 1600TL fiyatıyla Kaçak Samsung'a kayıt işlemi filan gerekmiyor yada imei atılabiliyor demek mi bu?
Samsung'ta çift sime imei atılabiliyor. Xiaomi tek sim.
Ev ortamında Son kullanıcı İmei atabiliyor mu bu Samsung Model'ine?
harici aparat gerekiyor mu?
-
2500-300 bütçem var. Kamerası iyi olsun ekran kalitesi iyi olsun başka beklentim yok. Telefonu her akşam şarj ederiz.
Ne önerirsiniz ?
Bide 2500 le 1500 lük telefon arasında ciddi bir fark var mı ?
-
Yeni Samsunglara nasıl kayıt yapılıyor bilgim yok.
1.500 liralık telefonla pahalı telefon arasındaki iki büyük fark var. Ekran ve kamera kalitesi. Ekranlar artık ucuzladığı için öyle eskisi gibi pikseller sayılmıyor ama pahalı bir telefonun ekranına bakınca haa bu daha kaliteli diyorsunuz. Hız konusunda ise eğer öyle PUBG tarzı ağır oyunlar değilde otobüste vakit geçsin diye Candy Crush tarzı basit oyunlar oynuyorsanız farkı anlamazsınız. Saniyelik farklar olur uygulama açılışlarında o kadar. Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte.
Ucuz telefon kullanmanın en büyük rahatlığı telefona bir şey olacak aman çizilecek, aman düşecek derdi olmuyor. Düşerse düşsün amk zaten ucuza aldım diyorsunuz. :)
-
Samsung GalaxyS20 FE'nin Snadpragon işlemcili versiyonunun Samsung bayisi satış fiyatı buymuş. İnternetten satış başlarsa biraz daha ucuza bulunur. Şuan sadece Samsung bayilerinde satılıyor. Exynos olanı yaramaz ama Snapdragon olanı tam bir efsane.
Türkiye'ye 2023'te gelecek ama Snapdragon olanda 5G desteğide var.
mkyb tarafından 14/Haz/21 22:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Telefonumun ekranı kırık, şu an tamir dahi ettiremiyorum, fiyatlar almış başını gitmiş, ekran tamir ücreti 1.000, bir diğerinin ekran değişim ücreti 700... hadi ekranı yaptırdın bunların yarın soketi de bozulabilir, pili de yenilenme isteyebilir, en düşük yeni telefonlara bakıyorum çamur gibi ekranı olan telefon 1600.
-
ben de yeni telefon alacağım eldeki kırıldı 4 kez tamir ettim kaldırmıyor artık... Maks 3K bandında telefon önerisi olan varmı?
- Xiaomi almak istemiyorum çünkü telefon görüşmesi yaparken ekran açılıyor, aptal heriflere söylüyoruz kabul etmiyorlar ve düzeltmiyorlar da. (bu yakınlık sensör sıkıntısı olmayan model varsa alabilirim de)
-
dcpromo bunu yazdı
ben de yeni telefon alacağım eldeki kırıldı 4 kez tamir ettim kaldırmıyor artık... Maks 3K bandında telefon önerisi olan varmı?
- Xiaomi almak istemiyorum çünkü telefon görüşmesi yaparken ekran açılıyor, aptal heriflere söylüyoruz kabul etmiyorlar ve düzeltmiyorlar da. (bu yakınlık sensör sıkıntısı olmayan model varsa alabilirim de)
TCL 10 Plus.