Ufo Gördüm..!!!
-
Meteoroloji balonu olabilir.Dürbünle gece parlayan bir cisime bakman tam cismin şeklini vermez.Örneğin kamerayla bir sokak lambasına zoom yapsan dediğimi anlarsın..
-
köylü sayılırım istanbulluyum ama pek masum değilim :D
dead la benim gördüğüm geriye ani dönüş yapan şeyde yerinde durmuştu la bunlar bize saldırcak hepimizi yicekler nihahaha
-
eğer varsa uzaylılar ve türkiyeye dost olmaya inseler bizim türkler bunları yakalayıp araştırmacılara satar:D
-
arkadaşım kız arkadaşın ile birlikte görmen çok ilginç ya.
ikinizde bu gün neler yediğiniz???
birde yazın küçükken yapardık.(deliyim ben) uçurtmaya falan ışık bağlardık. öle olmasın.
tmm ufa var uzaylı kardeşlerimizde varda sana gözüktü anladım kız arakdaşın aynı anda nasıl gördü.
belki oyun yapıyordur biri sana
-
Bazen uydularda bu şekilde parlayabiliyorlar.Amerikan uydusudur bu :P .Fotografları çekip kaçıyor pezevenkler :))
-
abi ben benimkinide sallamadım ya o vakitlerde : ) nerden gördün...
-
ya sadece kız arkadaşım değil ki jamaican ve kardeşide görmüş..
kız arkadaşım anadolu yakasında ben avrupa yakasındayım..jamaican zaten bizim sokakta...
uçurtma falan değildi ya çünkü resmen ışıklı bişeydi ve çok hızlıydı..ya kafam çok karışık..
ya bide alay edicekseniz yorum yapmayın sadece okuyun lütfen...gerçekten kötü oluyorum gözümle gördüğüm bişey hakkında alay edilmesini hiç sewmem lütfen biraz anlayış gösterin lütfen... -
buldum herkez dışarı baksın gören yazsın:D
Toplam Hit: 22498 Toplam Mesaj: 90