Ufo Gördüm..!!!
-
kustur o kus..
-
abi hangi şehirde olduğunu falan yazsaydın da herkes ona göre telaşlansaydı...walla zor bi durumdasındır şimdi,,ufoyu gördükten sonraki ilk sabah..=D..uyudun mu kie?
-
Deadbodies msj kutuna bka lan
-
bimde 15-20ytl ye satıyolardı uçan daire kırmızı lambalı bişi :D
-
b,mde satılawn uçan dairelerdendir hehe :D
-
Ufo gormus masum koylu.
-Feyk bunlar feyk.
-neyk ?
-Feyk ulan feyk.
:)))))))
-----------------------------------------
bende bunu bekliyodum başlığı gördüğümden beri kim bu ŞAHANEE espriyi patlatacak die talihlimiz ortaya çıktı -
papatya gibisin beyaz ve ince
eziliyor ruhum seni görünce... -
yaa aq ne bu yaa aptal aptal cvp lar çocuk sizle paylaştı bu şOk'unu herkes maşşak geçio ya tamam aynı cismi bende gördüm ama bu arkadaş biraz panik oldu ufo diyo ama ufo olmadığını ben biliyorum çocukla dalga geçeceğinize onu sakinleştirin , bilginiz varsa paylaşın yada gereksiz korkusunu bitirmesine yardımcı olun, vallahi bu konu esnasında kaliteli ve kalitesiz üyeler hemen sivrilip kendilerini belli ediyolar , çocuk cismi görünce bana dioki '' Hemen bunu bi tahribata danışalım orda bize yardımcı olur kardeşlerimiz '' o yüzden bişeler biliosanız yardımcı olun bilmiyorsanız da en büyük yardımınız çenenizi kapatarak küçük beyinlerinize eğlence aramamak olucaktır ..
-
jamaican söz sende =))
-
jamaican söz sende =))
------------------------------
Yaa moruk haksızsam haksızsın de , çocuk bizim sokakta oturuyo halini gördüm perişan bi şekilde aq : ) , içim cız etti herkese ufo gördüğünü söylüo ve kimse inanmıyo amerikan filmlerine döndü : )
Toplam Hit: 22503 Toplam Mesaj: 90