Ufo Gördüm..!!!
-
ufo mufo olmaz
kedidir o kedi -
Sen turkiye ufo vakfina uye falanmisin :) reklam yapma :)...o gece nicksiz le ben ozel ucagimizla sizin semalarda geziyorduk bizi gormussundur :)
-
abi cocuk yalan solemiyo bence zaten ufonun anlamı ne oldugu bilinmeyen cisim demek degilmi(orjinalini tam bilmiyom ama Unknow Flying Object böle bişi olması lazım)işte ne oldugunu bilmedigi bi cisim gormus yani ufo gormussun sen kardes korkmana gerek yok alıp goturmezler herhal gotururlersede gelince burda sana neler yaptıklarını anlatırsın.....
-
Merak etmeyin yav insanların birbirinin gözlerini oymak için fırsat kolladığı bir devirde elin uzaylısından size ne zarar gelecek asıl insandan korkacaksın :))
-
bide ben dunya dısında yasayan baska yaratıklar oldugunada inanıyorum çünkü 14 yasında fln cok merak ettigimden biraz arastırmıstım günes sisteminin dısında dunya ile aynı özelliklere sahip gezegenler varmıs bir degil birden daha cok yani bunlardan bir yada daha fazlasında yasam olabilir ama bunları soyleyen kişi aynı zamanda bizim sahip oldugumuz teknolojinin asla gidemiycegi bi yer oldugunu soledi onların teknolojisi bizimkiden daha ustunse gelirler ama sanmıyorum...
-
kardeş senin gördüğün ufoyu buldum a.q
http://www.siriusufo.org/responder.asp?url=html/ufo_fenomeni/tipleri.asp -
nerde oturuyorsun da sen ?????
-
o yansımadır
-
ya ne reklamı ne ya ne diyosunuz siz..durduk yere niye böyle bişey söyliyim yaw..neyse konu kapandı sonuçta bişey gördüm ve sizi anlıyorum çünkü bi insan gözüyle görmediği sürece inanmaz...
neyse hepinize teşekkür ederim..konuyu depoya atıcam :)
Toplam Hit: 22502 Toplam Mesaj: 90