Ülker Hk. Bilginiz Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ülker le ilgili az çok bildiklerimi yazsam bidaha yüzüne bakmazsınız. Bizzat üretiminde de bulundum.

Ülker'in olayı kalite değil  reklam meselesi.

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

milupa dada çıktı hocam ama nedense bukadar çok olay olmadı

Ülker son zaman atağa kalktı ya amk neyse

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Hero baby kullanıyoduk bizim velede.  Artık almıyoruz.  Ne alcaz amk.  Hepsi gdo lu

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

or.spu çocukluğu başka bir şey değil.

sermayesine koduklarım

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mümkün olduğunca hazır gıdalardan uzak durmaya çalışın. İçinde ne olduğu belli olmayan şeyleri yemeyiniz yedirmeyiniz.

Neden örneğin süt ekşimesin diye Sütçüler hidrojen peroksit katarlar. Süt daha uzun süre dayanır. Sonra da o süt ile peynir yoğurt ayran yapılır. Bizzat şahidim bu olaya. Şimdilerde direk sütten ayran da yapılıyormuş. İş adamının biri söyledi inanmam dedim. Yemin etti gözümle gördüm dedi.

Geçtim bunu bir süt 6 ay rafta nasıl durur. O içindeki madde nedir? Benim bildiğim bir gün dışarıda dursun kaçarı yok bozulur. O sütü içenler acaba süt mü içiyorlar yoksa süt niyetine bir sıvı mı içiyorlar.

Gelelim bisküvilere bir işletme bir den çok yere üretim yapar. Sadece bununla sınırlı değil marketlerdeki teneke yağların üretim yerine bakın bir de markasına. Üreten aynı kişidir paketi farklıdır. Bu şekilde bizzat akrabalarim  bir süre çalıştılar. Hatta firma Ankara'da. Bu firmanın ürettiği diğer ürünlere de bakmanız gerekir. Aynı şeyi Ülker e ertesinde de başka bir markaya üretmiş olabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı

Hero baby kullanıyoduk bizim velede.  Artık almıyoruz.  Ne alcaz amk.  Hepsi gdo lu

kendin yapacaksın.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Mümkün olduğunca hazır gıdalardan uzak durmaya çalışın. İçinde ne olduğu belli olmayan şeyleri yemeyiniz yedirmeyiniz.

Neden örneğin süt ekşimesin diye Sütçüler hidrojen peroksit katarlar. Süt daha uzun süre dayanır. Sonra da o süt ile peynir yoğurt ayran yapılır. Bizzat şahidim bu olaya. Şimdilerde direk sütten ayran da yapılıyormuş. İş adamının biri söyledi inanmam dedim. Yemin etti gözümle gördüm dedi.

Geçtim bunu bir süt 6 ay rafta nasıl durur. O içindeki madde nedir? Benim bildiğim bir gün dışarıda dursun kaçarı yok bozulur. O sütü içenler acaba süt mü içiyorlar yoksa süt niyetine bir sıvı mı içiyorlar.

Gelelim bisküvilere bir işletme bir den çok yere üretim yapar. Sadece bununla sınırlı değil marketlerdeki teneke yağların üretim yerine bakın bir de markasına. Üreten aynı kişidir paketi farklıdır. Bu şekilde bizzat akrabalarim  bir süre çalıştılar. Hatta firma Ankara'da. Bu firmanın ürettiği diğer ürünlere de bakmanız gerekir. Aynı şeyi Ülker e ertesinde de başka bir markaya üretmiş olabilir.

Süt uht ile rafta 6 ay durur, dolum makinesi yaptığım için biliyorum. içinde bakteri kalmaz orası ayrı mesele... uht sütte bakteri mikrop bırakmaz, faydalı bakteriyi ve b12 yi de imha eder. bu faydalı bakterileri yerine koymanın yolu probiyotik yoğurt yedirmektir, çocuğunuz antibiyotik almıyorsa hiç gerek yok vücut zaten bu bakterilere sahip ama çocuğa antibiyotik veriyorsanız ilaç bitiminde probiyotik yoğurdu dayayacaksınız ki ölen faydalı bakteriler yeniden oluşsun k b12 gibi vitaminleri vücut emebilsin. uht li süt neye yarar derseniz d vitamini içindir, d vitaminini sütten alırız.

RETRET tarafından 29/Kas/14 12:43 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

ne varsa ETİ  de var :D

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

e adamın önünü açan devletin başındaki

ne bekliyorsunuz ki

bak daha geçenlerdede devlet yardımıyla $3B para gömdü bisküvitçiye

dünyada bi bu salak vardır sanırım $3B para yatıran bisküvite

ülkenin vizyonu hali bu işte

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@RETRET

Sütle

ilgili sadece süt değil gıdalarla ilgili her şeyi biliyor muyuz? Biz eldeki veriler ile bizim bilebildigimiz kısmındaki maddeleri bir şekilde standartlar dahilindedir diyoruz. Bu nedenle de tüketebiliriz diyoruz. Bilinenlerden yola çıkarak.

Peki bilmediğimiz kısım ne olacak. Normalin dışında bir işlemdir bu yapılanlar uht katkı maddeleri vs. Uht işlemi ile yok ediyorsun iyi de süt zaten bakteri için tüketilen bir şey. İsminin degismesi lazım değil mi? Süt niyetine içilen madde şeklinde isimlendirilmeli. Veyahut ta otomobil yedek parçası gibi muadili denilmesi gerek.

Kaldı ki katkı maddeleri o yiyeceğin bulunmadığı yerlere dayanabilmesi veya yolda bozulmaması içindir. Sen tut kaynar süt kokusu gelen fabrikanın yanındaki marketten 6 ay ömürlü süt veya gıda al. Bu çok yanlış bir iştir.

Toplam Hit: 5671 Toplam Mesaj: 47