Ülker Hk. Bilginiz Olsun
-

-
Ülker le ilgili az çok bildiklerimi yazsam bidaha yüzüne bakmazsınız. Bizzat üretiminde de bulundum.
Ülker'in olayı kalite değil reklam meselesi. -
milupa dada çıktı hocam ama nedense bukadar çok olay olmadı
Ülker son zaman atağa kalktı ya amk neyse
-
Hero baby kullanıyoduk bizim velede. Artık almıyoruz. Ne alcaz amk. Hepsi gdo lu
-
or.spu çocukluğu başka bir şey değil.
sermayesine koduklarım
-
Mümkün olduğunca hazır gıdalardan uzak durmaya çalışın. İçinde ne olduğu belli olmayan şeyleri yemeyiniz yedirmeyiniz.
Neden örneğin süt ekşimesin diye Sütçüler hidrojen peroksit katarlar. Süt daha uzun süre dayanır. Sonra da o süt ile peynir yoğurt ayran yapılır. Bizzat şahidim bu olaya. Şimdilerde direk sütten ayran da yapılıyormuş. İş adamının biri söyledi inanmam dedim. Yemin etti gözümle gördüm dedi.
Geçtim bunu bir süt 6 ay rafta nasıl durur. O içindeki madde nedir? Benim bildiğim bir gün dışarıda dursun kaçarı yok bozulur. O sütü içenler acaba süt mü içiyorlar yoksa süt niyetine bir sıvı mı içiyorlar.
Gelelim bisküvilere bir işletme bir den çok yere üretim yapar. Sadece bununla sınırlı değil marketlerdeki teneke yağların üretim yerine bakın bir de markasına. Üreten aynı kişidir paketi farklıdır. Bu şekilde bizzat akrabalarim bir süre çalıştılar. Hatta firma Ankara'da. Bu firmanın ürettiği diğer ürünlere de bakmanız gerekir. Aynı şeyi Ülker e ertesinde de başka bir markaya üretmiş olabilir.
-
sanane bunu yazdı
Hero baby kullanıyoduk bizim velede. Artık almıyoruz. Ne alcaz amk. Hepsi gdo lu
kendin yapacaksın.
-
imlegend bunu yazdı
Mümkün olduğunca hazır gıdalardan uzak durmaya çalışın. İçinde ne olduğu belli olmayan şeyleri yemeyiniz yedirmeyiniz.
Neden örneğin süt ekşimesin diye Sütçüler hidrojen peroksit katarlar. Süt daha uzun süre dayanır. Sonra da o süt ile peynir yoğurt ayran yapılır. Bizzat şahidim bu olaya. Şimdilerde direk sütten ayran da yapılıyormuş. İş adamının biri söyledi inanmam dedim. Yemin etti gözümle gördüm dedi.
Geçtim bunu bir süt 6 ay rafta nasıl durur. O içindeki madde nedir? Benim bildiğim bir gün dışarıda dursun kaçarı yok bozulur. O sütü içenler acaba süt mü içiyorlar yoksa süt niyetine bir sıvı mı içiyorlar.
Gelelim bisküvilere bir işletme bir den çok yere üretim yapar. Sadece bununla sınırlı değil marketlerdeki teneke yağların üretim yerine bakın bir de markasına. Üreten aynı kişidir paketi farklıdır. Bu şekilde bizzat akrabalarim bir süre çalıştılar. Hatta firma Ankara'da. Bu firmanın ürettiği diğer ürünlere de bakmanız gerekir. Aynı şeyi Ülker e ertesinde de başka bir markaya üretmiş olabilir.
Süt uht ile rafta 6 ay durur, dolum makinesi yaptığım için biliyorum. içinde bakteri kalmaz orası ayrı mesele... uht sütte bakteri mikrop bırakmaz, faydalı bakteriyi ve b12 yi de imha eder. bu faydalı bakterileri yerine koymanın yolu probiyotik yoğurt yedirmektir, çocuğunuz antibiyotik almıyorsa hiç gerek yok vücut zaten bu bakterilere sahip ama çocuğa antibiyotik veriyorsanız ilaç bitiminde probiyotik yoğurdu dayayacaksınız ki ölen faydalı bakteriler yeniden oluşsun k b12 gibi vitaminleri vücut emebilsin. uht li süt neye yarar derseniz d vitamini içindir, d vitaminini sütten alırız.
RETRET tarafından 29/Kas/14 12:43 tarihinde düzenlenmiştir -
ne varsa ETİ de var :D
-
e adamın önünü açan devletin başındaki
ne bekliyorsunuz ki
bak daha geçenlerdede devlet yardımıyla $3B para gömdü bisküvitçiye
dünyada bi bu salak vardır sanırım $3B para yatıran bisküvite
ülkenin vizyonu hali bu işte -
@RETRET
Sütle
ilgili sadece süt değil gıdalarla ilgili her şeyi biliyor muyuz? Biz eldeki veriler ile bizim bilebildigimiz kısmındaki maddeleri bir şekilde standartlar dahilindedir diyoruz. Bu nedenle de tüketebiliriz diyoruz. Bilinenlerden yola çıkarak.
Peki bilmediğimiz kısım ne olacak. Normalin dışında bir işlemdir bu yapılanlar uht katkı maddeleri vs. Uht işlemi ile yok ediyorsun iyi de süt zaten bakteri için tüketilen bir şey. İsminin degismesi lazım değil mi? Süt niyetine içilen madde şeklinde isimlendirilmeli. Veyahut ta otomobil yedek parçası gibi muadili denilmesi gerek.
Kaldı ki katkı maddeleri o yiyeceğin bulunmadığı yerlere dayanabilmesi veya yolda bozulmaması içindir. Sen tut kaynar süt kokusu gelen fabrikanın yanındaki marketten 6 ay ömürlü süt veya gıda al. Bu çok yanlış bir iştir.