Ülker Hk. Bilginiz Olsun
-
blackmir bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
milupa dada çıktı hocam ama nedense bukadar çok olay olmadı
Ülker son zaman atağa kalktı ya amk neyse
Müslüman hocam onlar hocam ondandır :) sahibi bir çuval sakallı adam kesin iftiradır belki paralel parmağıda olabilir
zaten bir müslümanın ne yanlışı olsa üstüne gidiyorlar değilmi :):)
adamlar aleni insan sağlığıyla oynuyor kafayı yorduğunuz şeye bakın milupada yapmış bu kadar olay olmamış nedne ülker olay oldu
kim yaptıysa Allah .... versin hoca bu mu dert yanikurumsal firmalar bu tarz işlere girmiyor. çünkü marka değeri düşüyor onu toparlayamıyorlar. ülkerin fabrikaları denetliyoruz iyi yer ceza oranı düşük. şuan yediğiniz bir çok marka üründe et tavuk sucuk çoğunda kanatlı karıştırılmasından ceza yiyor.
oda dediğim gibi bakanlığın elindeki cihazların kalitesinden kaynaklı. üretim yerlerinde önce tavuk ürünlerni işliyorlar sonra et oda milyonda bir olsa bile makineler yakalıyor. bu ceza belgesinide siz görünce aa kanatlı karıştırıyor diyebiliyorsunuz.
Gıda konusunda asıl sıkıntı merdiven altı üretim dediğimiz yerler.
GDO konusundada dediğim gibi en katı ülke biziz diğer herkes ılımlı yaklaşırken biz ilerde sonuçları ne olur bilmediğimiz için yasakladık. sadece 14 tane hayvan yemi olarak mısır ve soyaya izin vermişiz. üretimi kesinlikle yasak.
Ben üretip yediriyorum diyen arkadaşada bu ülkede afyonda yetiştirebilirsin ama yakalanırsan cezasını çekersin.
Çok bilgili bir abisin, senden de birşey kaptım çok teşekkür ederim.
Pınara felan kanatlı hayvan var yemeyieeen diye bagırıyolardı hic aklıma gelmedı dediğin çok mantıklı olabilir, yani pınar için olmasada genel manada olabilir.
ama hocam ben gdo da neyi kasttettiğini anlayamadım, biz bugun tohumunu 50 tl ye pancar kooperatifinden alıyoruz içindeki tohumun sayısına kadar üzrinde bilgili barkotlu yani öyle siyah poşettede değişki, bir dikiyosun 4m boy 1 tane firesiz olgunlaşıyorlar, kelebek bile konmuyo üzerine,bir mısırı oluyor dirseğime kadar.Bunlar zararlı deyip kendileri yemiyor siraj yapıyorlar.
-
Tayyip ciksin ülkere arka ciksin
O mamalara aleni tezekte koysalar tayyipciler oturur yer
-
Pulbiberine varana kadar yoğurt filan tut hepsini kendimiz yapıyoruz. Tabi ki hanehalkı sayısı düşük olunca yapılanlar da karşılıyor bir yerde ihtiyacı ama gel gelelim hanehalkı sayısı fırladığı vakit ister istemez yapmak yerine satın almaya meyil ediyoruz e bu durumda da hazır olanlara yöneliyoruz. Şimdi bunu neden dedim. Dünya nüfusu olmuş 7 küsür milyar ve biz hâlen doğallık peşindeyiz. Bu kadar millete mal yetiştirmek için ister istemez işine içine iş karıştırmak zorundasınız. Sermaye deyip hemen bok atmayın ve o sermayenin sahibinin siz olduğunu düşünün öyle cevap verin. Onun dışında hoşunuza da gitmiyorsa satın almayın ve benim gibi yapın her haltınızı kendiniz yapın. :)
-
erebos bunu yazdıblackmir bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
milupa dada çıktı hocam ama nedense bukadar çok olay olmadı
Ülker son zaman atağa kalktı ya amk neyse
Müslüman hocam onlar hocam ondandır :) sahibi bir çuval sakallı adam kesin iftiradır belki paralel parmağıda olabilir
zaten bir müslümanın ne yanlışı olsa üstüne gidiyorlar değilmi :):)
adamlar aleni insan sağlığıyla oynuyor kafayı yorduğunuz şeye bakın milupada yapmış bu kadar olay olmamış nedne ülker olay oldu
kim yaptıysa Allah .... versin hoca bu mu dert yanikurumsal firmalar bu tarz işlere girmiyor. çünkü marka değeri düşüyor onu toparlayamıyorlar. ülkerin fabrikaları denetliyoruz iyi yer ceza oranı düşük. şuan yediğiniz bir çok marka üründe et tavuk sucuk çoğunda kanatlı karıştırılmasından ceza yiyor.
oda dediğim gibi bakanlığın elindeki cihazların kalitesinden kaynaklı. üretim yerlerinde önce tavuk ürünlerni işliyorlar sonra et oda milyonda bir olsa bile makineler yakalıyor. bu ceza belgesinide siz görünce aa kanatlı karıştırıyor diyebiliyorsunuz.
Gıda konusunda asıl sıkıntı merdiven altı üretim dediğimiz yerler.
GDO konusundada dediğim gibi en katı ülke biziz diğer herkes ılımlı yaklaşırken biz ilerde sonuçları ne olur bilmediğimiz için yasakladık. sadece 14 tane hayvan yemi olarak mısır ve soyaya izin vermişiz. üretimi kesinlikle yasak.
Ben üretip yediriyorum diyen arkadaşada bu ülkede afyonda yetiştirebilirsin ama yakalanırsan cezasını çekersin.
Çok bilgili bir abisin, senden de birşey kaptım çok teşekkür ederim.
Pınara felan kanatlı hayvan var yemeyieeen diye bagırıyolardı hic aklıma gelmedı dediğin çok mantıklı olabilir, yani pınar için olmasada genel manada olabilir.
ama hocam ben gdo da neyi kasttettiğini anlayamadım, biz bugun tohumunu 50 tl ye pancar kooperatifinden alıyoruz içindeki tohumun sayısına kadar üzrinde bilgili barkotlu yani öyle siyah poşettede değişki, bir dikiyosun 4m boy 1 tane firesiz olgunlaşıyorlar, kelebek bile konmuyo üzerine,bir mısırı oluyor dirseğime kadar.Bunlar zararlı deyip kendileri yemiyor siraj yapıyorlar.
estağfurullah hocam işim o olduğu için biliyorum yoksa benimde haberimde yoktu denetimlerine çıkıyorum :) dediğin hibrit değil değilmi? Hibrit (F1) verim yüksek olur sıfır fire olur da ,
GDO dediğimizde bu hastalık ve zararlılardan korunsun diye geliştiriliş. mesela kuraklığa dayanıklı gen eklemişler mısara. yada bir hastalığa dayanıklılık geni eklemişler o hastalık uğramıyor bitkiye verim artıyor doğal olarak.
-
ValentinoRossi bunu yazdı
Tayyip ciksin ülkere arka ciksin
O mamalara aleni tezekte koysalar tayyipciler oturur yer
zaten yiyolar
seçime giderken ülker rüşvet paketide gönderir yandaşlara
oy için herşeyi yaparlar
maksat yozlaşmış düzenleri devam etsin -
JahR bunu yazdı
Ülker le ilgili az çok bildiklerimi yazsam bidaha yüzüne bakmazsınız. Bizzat üretiminde de bulundum.
Ülker'in olayı kalite değil reklam meselesi.Anlatta bilelim,