Üniversite Öğrencisi İçin Para Kazanma Yolları?
-
DaveReed bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
başkasının yanında çalışabilir misin
daha önce tecrüben var mı
ağzın laf yapıo mu yırtık mısın
öyle 7 oldu ben eve gideyim yok
adam seni istediği zaman gönderir istediği lafı söyler
memuriyet değilki bu kaldıki memuriyette olsa ordada amir var başında
bunlara hazırmısın
önce kendine bu soruları sor düşün
sonra bir daha düşün ondan sonra bir daha düşün
kararını verhocam sıkıntıya gelebilirim. benim demek istediğim bazı zorunluluklarım var mesela yurda 1 den sonra gelebilirim ama bekçi bana kapıyı açmaz. gibi...
e işte önce bunları düşün başkasının yanında çalışmak öyle kolay değil kalkar adamı döversin al başına belayı her insan başkasının yanında çalışamaz
bknz: ben :)http://www.youtube.com/watch?v=kkJu8gI8fjU
-
Eğer dil biliyorsan tercümanlık yapabilirsin.
Turistlere rehberlik de yapabilirsin.
Yemeklerle haşır neşirsen aşçı yamağı olabilirsin.
Garson/Komilik de olabilir.Anketörlük düşünebilirsin.
Web sitesi açma zorunluğu olan mini şirketlere Wordpress, Joomla gibi kolay yollu siteler yapabilirsin..
Şimdilik bunlar geldi aklıma.. -
Pazara cikabilirsin. Sadece cumartesi gunleri pazara cikiyorum temiz 200kar birakiyor. Depom var telefon kilifi satiyorum artik pazari biraktim gerci. Bu forumda da konu acmistim toptan telefon kilifi diye. Tahribata 2tl yapmistim minimum 100adet. Al 2 liraya sat 5tlye(ki 10a bile kolaylikla satarsin cunku kaplarima cok guveniyorum mukemmeldirler) 200e maledip 500tl alirsin hepsini eritirsen.
Ben besiktas sosyete pazarinda ilk aylarda 5e satardim gunluk 100minimum satis olurdu. Son zamanlar 10a yardiriyordum. Ha simdi isleri buyutup depo tuttum 15binden fazla kabim var oyle satip harcligimi rahat cikariyorum.
Not. Ornek olsun diye soyledim ne patron dirdiri olur , ne maas dirdiri. Sattigin senindir akari kokari yok sonucta. Pazar da ayrica cok tatlidir :) ilk hafta bagiramaz utanirsin sonra seni kimse susturamaz :D
TurkForces tarafından 14/Nis/14 11:31 tarihinde düzenlenmiştir -
pazarda yer kiralama gibi olaylar oluyor mu oluyorsa kaça kiralıyorsun
-
evsiz bunu yazdı
pazarda yer kiralama gibi olaylar oluyor mu oluyorsa kaça kiralıyorsun
E tabii oluyor. Metre(tezgah) adedine para verirsin. Tezgahin enlemesine genisligi 1m dir. En ucuz 40tlyr bulursun gunluk. Pazardaki durum su: yanlamasina 2metre ac 2tahta 100 civari verirsin. Ama tezgahin arkasina istedigin kadar tezgah koy para vermezsin. Ben 100tlye besiktas sosyete pazarindan buluyordum one 2 arkaya 2 tahta seklinde.
-
o iş nasıl oluyor onu da soraım bari kimden kiralıyorsun yani orda yeri olanlardan mı yoksa belediyeden fln mı
-
evsiz bunu yazdı
o iş nasıl oluyor onu da soraım bari kimden kiralıyorsun yani orda yeri olanlardan mı yoksa belediyeden fln mı
Erken saatte sabah gidip orda tezgahlarini acan adamlara soruyorsun
-
Yurtta tek dal sigara satmak da çok karlı. Bilmiyorum da üni ortamını lise yurdunda baya gideri var.
-
kodladığım bir proje var o zaman gerçek anlamda ciddi paralar kazanabilirsiniz.
okur yazar olan herkesin yapabileceği bir iş.
Projeyi şu anda açıklamıyorum bitince tanıtımını yapacağım
-
çizik olsun aynı durum benim içinde geçerli..