folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Öğrencisi İçin Para Kazanma Yolları?

Üniversite Öğrencisi İçin Para Kazanma Yolları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

madem öğrencisin en güzeli frelance çalışmak yada tabi part time

garanti bankası parttime çağrı merkezi var saatleri

1-3,    3-6,   6-9,  9-12, 12-15,  15-18,  18-21,  21-00 

3 er saatlik dilimden birini seç başvur ses tonuna ve diksiyonuna bakıyorlar.

ben genelde okuldaki okuduğun bölümle alakalı bir iş öneririm. tecrübe olur.

olmadı

eleman.net

elemanonline.com

kariyer.com

yenibiriş.com

işkur

bazı sitelerin içindede iş ilanları oluyor. mesela grafik web tasarımsa

grafikerler.org

grafikerler.net

donanımhaber.com...

freelance siteleri istersen yine:

uzmankirala

projekurdu

freelancer (ingilizce )

yada son zamanlarda öğrendiğim internetten para kazanma mevzularının araştır

dışarıda sosyal işse istediğin korsan kitap sat. korsancıları çok severim ayıptır söylemesi.

yada kızlara takı falan becerin varsa hem yap hem sat.

*başkada bilmiyorum varsa eklesinler*

aklıma gelmişken bende sorsam bizde çok fazla kullanılmayan malzeme var bunları

gittigidiyor, ebay, sahibinden.com  gibi yerlerde satmak istesem hiç denemedim. hangisini  önerirsiniz?????

2. el ürünler için olacak

ama oraya ürünü koyunca satıştan istediği kadar kessin önemli değil... bekledikçe kira gibi birşey olmasın

aşaıgda büyük bir mahzen var ve ağzına kadar dolu. yakında çöp eve döneceğiz :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

madem öğrencisin en güzeli frelance çalışmak yada tabi part time

garanti bankası parttime çağrı merkezi var saatleri

1-3,    3-6,   6-9,  9-12, 12-15,  15-18,  18-21,  21-00 

3 er saatlik dilimden birini seç başvur ses tonuna ve diksiyonuna bakıyorlar.

ben genelde okuldaki okuduğun bölümle alakalı bir iş öneririm. tecrübe olur.

olmadı

eleman.net

elemanonline.com

kariyer.com

yenibiriş.com

işkur

bazı sitelerin içindede iş ilanları oluyor. mesela grafik web tasarımsa

grafikerler.org

grafikerler.net

donanımhaber.com...

freelance siteleri istersen yine:

uzmankirala

projekurdu

freelancer (ingilizce )

yada son zamanlarda öğrendiğim internetten para kazanma mevzularının araştır

dışarıda sosyal işse istediğin korsan kitap sat. korsancıları çok severim ayıptır söylemesi.

yada kızlara takı falan becerin varsa hem yap hem sat.

*başkada bilmiyorum varsa eklesinler*

aklıma gelmişken bende sorsam bizde çok fazla kullanılmayan malzeme var bunları

gittigidiyor, ebay, sahibinden.com  gibi yerlerde satmak istesem hiç denemedim. hangisini  önerirsiniz?????

2. el ürünler için olacak

ama oraya ürünü koyunca satıştan istediği kadar kessin önemli değil... bekledikçe kira gibi birşey olmasın

aşaıgda büyük bir mahzen var ve ağzına kadar dolu. yakında çöp eve döneceğiz :)

ne tür malzemeler bunlar ?

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    SpectatorX bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

ne tür malzemeler bunlar ?

2. el olacak sıfır değil..

bazılarına kıyamıyorum atıcam ama

mesela 1970-50 lerin  romanları,

birsürü ansiklopedi ,

dergiler

eski paralar,

yine sayısız kitap ,

kaset,

öss setleri,

vazo, kumaş, örtü, ip, avize, gece lambası,süs eşyaları,araba malzemeleri,kafesler, akvaryum malzemeleri,

kargoya sığmayacak halı ,çadır vs saymıyorum.

belki denemeye meraktan kendi yaptığım takı, anahtarlık  gibi birşeyler

merak ediyordum öylesine bir sorayım dedim  çevre ne yapıyor işe yararmı

aslında işe yaramaz çoğu mesela bu devide kaseti kim alır. fakat kolleksiyoncu veya meraklısı varsa atacağımı 1 tl gibi veririm gider.

şimdi dijital var eski filmli fotoğraf makinesi mesela var ve sayamayacağım birsürü şey..

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek
    Erdem bunu yazdı

kodladığım bir proje var o zaman gerçek anlamda ciddi paralar kazanabilirsiniz.

okur yazar olan herkesin yapabileceği bir iş.

Projeyi şu anda açıklamıyorum bitince tanıtımını yapacağım

Beklemedeyim hocam.

Şafak 1152!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

SpectatorX

hocam senin dediğin iş için ufak bir sermaye olması gerekmiyor mu başlangıç için? Bi de ilk aydan nasıl kar ediyoz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

SpectatorX

hocam senin dediğin iş için ufak bir sermaye olması gerekmiyor mu başlangıç için? Bi de ilk aydan nasıl kar ediyoz :D

pazarlama yeteneğin var mı pazarlama ?herkes onu sat bunu sat demıste para yokken adam sermayeyı nasıl saglayacak ?

hangı bolumde okuyorsun ? öncelıklı olarak bolumunle alakalı ıs yap derım.  sonra gec dıger ıslere sana artı kazandıracak ıslerde bulun 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

SpectatorX

pazarlama yeteneğin var mı pazarlama ?herkes onu sat bunu sat demıste para yokken adam sermayeyı nasıl saglayacak ?

hangı bolumde okuyorsun ? öncelıklı olarak bolumunle alakalı ıs yap derım.  sonra gec dıger ıslere sana artı kazandıracak ıslerde bulun 

Diş Hekimliği hocam. Ya memlekette tanıdık bi polklinik var yazları adamın yanına gideceğim. Fakat daha ilk sene hazırlık. Bölümün b'sini görmediğim için bölümümle alakalı bir yeri bu sene için  düşünmüyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

SpectatorX

Valla nazınız geçen birinden alın 300-500TL bu işe yatırın sattıkca kap alın sattıkca alın derim ben yaşadım çünkü. Ve ben 1.99tlden sattığım kılıfları zamanında 3tlye alıp 5e satıyordum şimdi öyle bir durumda yok kazıklanmazsınız yani. 

Demem o ki nazınız geçen birinden alın ufak sermaye ile başlayın 500tl'yi riske almaktan birşey çıkmaz ben aldım kazandım. Ha başka işler de var tabii ki ben ticareti seviyorum kendi işim dırdır yok bilmem ne yok o yuzden bunu tercih ettim.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Okulundaki kısmi zamanlı öğrenci iş ilanlarına bak.Üniversite bünyesinde kütüphanede,yemekhanede ayda 60 saat çalışırsın 250-300 lira kazanırsın çok değil ama seni rahatlatır yine.

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

Okulundaki kısmi zamanlı öğrenci iş ilanlarına bak.Üniversite bünyesinde kütüphanede,yemekhanede ayda 60 saat çalışırsın 250-300 lira kazanırsın çok değil ama seni rahatlatır yine.

onlar bizim okulda sene başlarında oluyor hocam kaçırdıktan sonra onları denedim red cevabıyla döndüm.

Toplam Hit: 5983 Toplam Mesaj: 37