Üniversite Öğrencisi İçin Para Kazanma Yolları?
-
madem öğrencisin en güzeli frelance çalışmak yada tabi part time
garanti bankası parttime çağrı merkezi var saatleri
1-3, 3-6, 6-9, 9-12, 12-15, 15-18, 18-21, 21-00
3 er saatlik dilimden birini seç başvur ses tonuna ve diksiyonuna bakıyorlar.
ben genelde okuldaki okuduğun bölümle alakalı bir iş öneririm. tecrübe olur.
olmadı
eleman.net
elemanonline.com
kariyer.com
yenibiriş.com
işkur
bazı sitelerin içindede iş ilanları oluyor. mesela grafik web tasarımsa
grafikerler.org
grafikerler.net
donanımhaber.com...
freelance siteleri istersen yine:
uzmankirala
projekurdu
freelancer (ingilizce )
yada son zamanlarda öğrendiğim internetten para kazanma mevzularının araştır
dışarıda sosyal işse istediğin korsan kitap sat. korsancıları çok severim ayıptır söylemesi.
yada kızlara takı falan becerin varsa hem yap hem sat.
*başkada bilmiyorum varsa eklesinler*
aklıma gelmişken bende sorsam bizde çok fazla kullanılmayan malzeme var bunları
gittigidiyor, ebay, sahibinden.com gibi yerlerde satmak istesem hiç denemedim. hangisini önerirsiniz?????
2. el ürünler için olacak
ama oraya ürünü koyunca satıştan istediği kadar kessin önemli değil... bekledikçe kira gibi birşey olmasın
aşaıgda büyük bir mahzen var ve ağzına kadar dolu. yakında çöp eve döneceğiz :)
-
futurist bunu yazdı
madem öğrencisin en güzeli frelance çalışmak yada tabi part time
garanti bankası parttime çağrı merkezi var saatleri
1-3, 3-6, 6-9, 9-12, 12-15, 15-18, 18-21, 21-00
3 er saatlik dilimden birini seç başvur ses tonuna ve diksiyonuna bakıyorlar.
ben genelde okuldaki okuduğun bölümle alakalı bir iş öneririm. tecrübe olur.
olmadı
eleman.net
elemanonline.com
kariyer.com
yenibiriş.com
işkur
bazı sitelerin içindede iş ilanları oluyor. mesela grafik web tasarımsa
grafikerler.org
grafikerler.net
donanımhaber.com...
freelance siteleri istersen yine:
uzmankirala
projekurdu
freelancer (ingilizce )
yada son zamanlarda öğrendiğim internetten para kazanma mevzularının araştır
dışarıda sosyal işse istediğin korsan kitap sat. korsancıları çok severim ayıptır söylemesi.
yada kızlara takı falan becerin varsa hem yap hem sat.
*başkada bilmiyorum varsa eklesinler*
aklıma gelmişken bende sorsam bizde çok fazla kullanılmayan malzeme var bunları
gittigidiyor, ebay, sahibinden.com gibi yerlerde satmak istesem hiç denemedim. hangisini önerirsiniz?????
2. el ürünler için olacak
ama oraya ürünü koyunca satıştan istediği kadar kessin önemli değil... bekledikçe kira gibi birşey olmasın
aşaıgda büyük bir mahzen var ve ağzına kadar dolu. yakında çöp eve döneceğiz :)
ne tür malzemeler bunlar ?
-
SpectatorX bunu yazdıfuturist bunu yazdı
ne tür malzemeler bunlar ?
2. el olacak sıfır değil..
bazılarına kıyamıyorum atıcam ama
mesela 1970-50 lerin romanları,
birsürü ansiklopedi ,
dergiler
eski paralar,
yine sayısız kitap ,
kaset,
öss setleri,
vazo, kumaş, örtü, ip, avize, gece lambası,süs eşyaları,araba malzemeleri,kafesler, akvaryum malzemeleri,
kargoya sığmayacak halı ,çadır vs saymıyorum.
belki denemeye meraktan kendi yaptığım takı, anahtarlık gibi birşeylermerak ediyordum öylesine bir sorayım dedim çevre ne yapıyor işe yararmı
aslında işe yaramaz çoğu mesela bu devide kaseti kim alır. fakat kolleksiyoncu veya meraklısı varsa atacağımı 1 tl gibi veririm gider.
şimdi dijital var eski filmli fotoğraf makinesi mesela var ve sayamayacağım birsürü şey..
-
Erdem bunu yazdı
kodladığım bir proje var o zaman gerçek anlamda ciddi paralar kazanabilirsiniz.
okur yazar olan herkesin yapabileceği bir iş.
Projeyi şu anda açıklamıyorum bitince tanıtımını yapacağım
Beklemedeyim hocam.
-
hocam senin dediğin iş için ufak bir sermaye olması gerekmiyor mu başlangıç için? Bi de ilk aydan nasıl kar ediyoz :D
-
The_Cure bunu yazdı
hocam senin dediğin iş için ufak bir sermaye olması gerekmiyor mu başlangıç için? Bi de ilk aydan nasıl kar ediyoz :D
pazarlama yeteneğin var mı pazarlama ?herkes onu sat bunu sat demıste para yokken adam sermayeyı nasıl saglayacak ?
hangı bolumde okuyorsun ? öncelıklı olarak bolumunle alakalı ıs yap derım. sonra gec dıger ıslere sana artı kazandıracak ıslerde bulun
-
hipokondriyak bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
pazarlama yeteneğin var mı pazarlama ?herkes onu sat bunu sat demıste para yokken adam sermayeyı nasıl saglayacak ?
hangı bolumde okuyorsun ? öncelıklı olarak bolumunle alakalı ıs yap derım. sonra gec dıger ıslere sana artı kazandıracak ıslerde bulun
Diş Hekimliği hocam. Ya memlekette tanıdık bi polklinik var yazları adamın yanına gideceğim. Fakat daha ilk sene hazırlık. Bölümün b'sini görmediğim için bölümümle alakalı bir yeri bu sene için düşünmüyorum.
-
The_Cure bunu yazdı
Valla nazınız geçen birinden alın 300-500TL bu işe yatırın sattıkca kap alın sattıkca alın derim ben yaşadım çünkü. Ve ben 1.99tlden sattığım kılıfları zamanında 3tlye alıp 5e satıyordum şimdi öyle bir durumda yok kazıklanmazsınız yani.
Demem o ki nazınız geçen birinden alın ufak sermaye ile başlayın 500tl'yi riske almaktan birşey çıkmaz ben aldım kazandım. Ha başka işler de var tabii ki ben ticareti seviyorum kendi işim dırdır yok bilmem ne yok o yuzden bunu tercih ettim.
-
Okulundaki kısmi zamanlı öğrenci iş ilanlarına bak.Üniversite bünyesinde kütüphanede,yemekhanede ayda 60 saat çalışırsın 250-300 lira kazanırsın çok değil ama seni rahatlatır yine.
-
1234567B bunu yazdı
Okulundaki kısmi zamanlı öğrenci iş ilanlarına bak.Üniversite bünyesinde kütüphanede,yemekhanede ayda 60 saat çalışırsın 250-300 lira kazanırsın çok değil ama seni rahatlatır yine.
onlar bizim okulda sene başlarında oluyor hocam kaçırdıktan sonra onları denedim red cevabıyla döndüm.