Üniversite Öğrencisi İçin Para Kazanma Yolları?
-
The_Cure bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
hocam senin dediğin iş için ufak bir sermaye olması gerekmiyor mu başlangıç için? Bi de ilk aydan nasıl kar ediyoz :D
pazarlama yeteneğin var mı pazarlama ?herkes onu sat bunu sat demıste para yokken adam sermayeyı nasıl saglayacak ?
hangı bolumde okuyorsun ? öncelıklı olarak bolumunle alakalı ıs yap derım. sonra gec dıger ıslere sana artı kazandıracak ıslerde bulun
Diş Hekimliği hocam. Ya memlekette tanıdık bi polklinik var yazları adamın yanına gideceğim. Fakat daha ilk sene hazırlık. Bölümün b'sini görmediğim için bölümümle alakalı bir yeri bu sene için düşünmüyorum.
gitme daha ilk sınıftan klinik dersın fılan olmayacak . bak ozaman etrafındakı dıs laboratuvarları varya onların yakın olanlarının lıstesını cıkartıyorsun . ben dıyorsun sızın ıcın calısmak ıstıyorum laboratuvar olur klınıklerle getır gotur vs pazarlama ıslerını yaparım dersın.
gıdersın klınklerle konusursun dıs hekımlıgınde okudugunu fılan cevre yaparsın boylelıkle hemde sektorel olarak tıcaret konusunda deneyımın olur . tamam cok guzel hekım olucaksın fakat dıs laboratuvarları protezcıler hekımlerden cok paralar kazanıyorlar. bu sayede belkıde cok ıyı bır klınıkte kendını sevdırır cok yuksek para alan bır klınıge kapak atabılırsın.
-
haklısın hocam dediğin mantıklı bunu da düşüneceğim.
-
hipokondriyak bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
hocam senin dediğin iş için ufak bir sermaye olması gerekmiyor mu başlangıç için? Bi de ilk aydan nasıl kar ediyoz :D
pazarlama yeteneğin var mı pazarlama ?herkes onu sat bunu sat demıste para yokken adam sermayeyı nasıl saglayacak ?
hangı bolumde okuyorsun ? öncelıklı olarak bolumunle alakalı ıs yap derım. sonra gec dıger ıslere sana artı kazandıracak ıslerde bulun
Diş Hekimliği hocam. Ya memlekette tanıdık bi polklinik var yazları adamın yanına gideceğim. Fakat daha ilk sene hazırlık. Bölümün b'sini görmediğim için bölümümle alakalı bir yeri bu sene için düşünmüyorum.
gitme daha ilk sınıftan klinik dersın fılan olmayacak . bak ozaman etrafındakı dıs laboratuvarları varya onların yakın olanlarının lıstesını cıkartıyorsun . ben dıyorsun sızın ıcın calısmak ıstıyorum laboratuvar olur klınıklerle getır gotur vs pazarlama ıslerını yaparım dersın.
gıdersın klınklerle konusursun dıs hekımlıgınde okudugunu fılan cevre yaparsın boylelıkle hemde sektorel olarak tıcaret konusunda deneyımın olur . tamam cok guzel hekım olucaksın fakat dıs laboratuvarları protezcıler hekımlerden cok paralar kazanıyorlar. bu sayede belkıde cok ıyı bır klınıkte kendını sevdırır cok yuksek para alan bır klınıge kapak atabılırsın.
hep bu cin fikirler senden çıkıyo haa
-
bilgisayarın ve internetin varsa youtube işine gir.
-
Hocalarinla konuş universitede bir proje yonetiyorlar mi cevaplari evetse biraz arastir ve katiliminin mumkun olup olmadigni sor bu projelerin cogunda ogrenciye destek bursu mevcutdur bunuda ogren. 300 ila 500 arasi degisen burslar alabilir hemde gelecegne yatirim yapmis olursun eger projede goze girersen yarismalara katilabilirsin cok fazla proje ve ar-ge yarismasi var herhangi birinde dereceye girebilir ve odul kazanabilirsin ayrica yarismalara katilman icin okul tarafindan baska illere gonderilebilirsin. Zahmetli ve zor ama tuturursan cok saglam is. Bi arastir derim
Edit: dis hekimliginde ne kadar mumkun olur bilmiyorum.
Mythbusters tarafından 15/Nis/14 01:07 tarihinde düzenlenmiştir -
bende istanbulda okudum hocam..part time biraz sıkar adamı..hem okul hem iş aynı anda yürümüyor..
istersen işçi sağlayan şirketler var.bunlarda haftalık 1 kereliğine ya da ne zaman iş çıkarsa o zaman çalışabilirsin..günlük para verirler..günlüğü 50-60 tl arası değişir. . http://www.kreadirect.com/Iletisim.html bu da internet sitesi.. bende çalıştım bu şirketle..para vermede felan sıkıntı olmadı..dedikleri zamanda eline takır takır saydılar paraları..
ya da çeyrek part diye bişi var duydun mu bilmem ..sadece hafta sonları belli saatler çalışarak tam paranın çeyreğini alıyorsun..de facto veya lcw gibi şirketlerde gördüm.özellikle hafta sonu yoğunlu için eleman arayan şirketler bunlar.. tam para 1000 tl ise sen 250 tl alırsın..
öğrenci kesesine katkı sağlayan şeyler .. daha doğrusu benim yaptıklarım..