Üniversite Okunacak İller
-
KAAMOS bunu yazdı
Eskişehir içi boş balon sadece abartıyorlar 3 yıldır okuyorum
Hocam ne okuyorsun gerçekten merak ettim? 2008 de mezun oldum Anadolu Üniversitesinden elimin altında o kadar çok olanak vardı ki, şimdi daha da artmıştır heralde.
-
İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir, Bursa bunlar öğrenci kaynar. Hani şehirlerin öğrenciye yönelik zımbırtıları çoktur
Onun dışında ege ve akdenizdeki şehirlere de gidebilirsin. Sıcak iklim, sıcak insanlar. Pişman olmazsın ;)
-
ankara eskişehir adana izmir hatay mersin
-
beyler ankara, antalya, mersin, sakarya
buraları yazdım, çıkart dediğiniz var mı? ortam yapmaya gidiyorum bide siyasal faaliyetlerde bulunacam, solcu sayısı fazla olursa o kadar iyi. çıkart dediğiniz var mı? ankarayı çıkartmam da diğerleri konusunda emin değilim. -
anarsistherif bunu yazdı
buraları yazdım, çıkart dediğiniz var mı? ortam yapmaya gidiyorum bide siyasal faaliyetlerde bulunacam, solcu sayısı fazla olursa o kadar iyi. çıkart dediğiniz var mı? ankarayı çıkartmam da diğerleri konusunda emin değilim.la sen itü ye gelmiyormusun sen gelmiyorsan niye gelicem dedim sonra niye ben itü yazdım
-
anarsistherif bunu yazdı
buraları yazdım, çıkart dediğiniz var mı? ortam yapmaya gidiyorum bide siyasal faaliyetlerde bulunacam, solcu sayısı fazla olursa o kadar iyi. çıkart dediğiniz var mı? ankarayı çıkartmam da diğerleri konusunda emin değilim.Kendini çıkart hoju sen
-
trabzona geleni siksinler !
-
noname bunu yazdıanarsistherif bunu yazdı
buraları yazdım, çıkart dediğiniz var mı? ortam yapmaya gidiyorum bide siyasal faaliyetlerde bulunacam, solcu sayısı fazla olursa o kadar iyi. çıkart dediğiniz var mı? ankarayı çıkartmam da diğerleri konusunda emin değilim.Kendini çıkart hoju sen
sakarya çıkart, yobaz kaynıyor, ekstra muğla felan yaz.
-
Mevlana şehri konyaaa.
Bknz: rene -
izmirliyim istanbulda okuyorum. açık ara farkla ikisi arası söyler isem ;
izmirdir.