Üniversite Okunacak İller
-
Adana iyidir. Üniversite manzarası ve ortamı ile cezbedebilir. Yazın yaşanmaz. Kıyı şehirlerine git, Ege taraflarına.
-
Trabzona gitmeyinde nereyi seçersen kafidir. Göt rektör en son bisikletle okula girmeyi yasaklamıştı.
-
Eskişehiri anlatayım ben sana müdür.
Şehrin iki ucunda iki üniversite var her yer öğrenci.
Her şey şehir merkezinde toplanmış durumda bi şey yapmak için ordan oraya gitmek zorunda değilsin, zorunda oldun evin uzak diyelim ulaşımda hiç sıkıntı yok bi bisikletin bile olsa her şeyi halledersin.
Alışveriş merkezleri, cafeler, barlar sokağı her yer tam merkezde ve iç içe. Öğrencilerin oturduğu bağlar mahallesi dediğimiz muhit de buranın dibinde bu mahallenin diğer ucunda zaten anadolu üniversitesi bulunuyor. Ev kiraları cazip, cebindeki paraya göre 3-4 liraya da doyacağın yerler var köpek gibi bütçelerle takılacağın şekil şukul mekanlar da var. Çayı cafelerde 2 lira birası 6-7 lira kızları güzel hayatı sürekli canlı gece 3te 5 te bile her yer insan. Halkının büyük çoğunluğu yobaz değil rahatına bakarsın. Pamuk gibi bir şehir.
Ephesus tarafından 15/Tem/13 23:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Selcuk Üniversitesi ( Konya )
100 binin üzerinde öğrencisi vardır ztn. Hal böyleyken üniversitenin yanındaki Bosna Hersek mahallesi,Türkiyenin en büyük öğrenci yerleşim yeridir.
Gidersen sende orda yaşarsın. Bazı arkadaslar insanını söylemeye gerek yok falan demiş. yaklasık 2 milyonluk sehirde 1 milyon kişiyle iletişime geçmiş gibi konusmus ama sehir hakkında hic bi fikri olmadıgı belli. Sürekli büyüyen bi sehir, ayrıca çok göç alan bi yer oldugu icin basına gelen her kötü olayı konyaya yada konyalılar mâl etmek aptallıktan baska bisey değildir*
Eskisehire gititm gezdim ünivi al barlar sokagı ve porsugu da al , eskisehir = yozgat. -
Gideceğin yerde kışın kalacaksın yaz oldumu gideceksin memleketine. Kışı güzel yer olsun. Bunun anlamı sahil kentlerinden şaşma.
Zonguldakta sahildir ama gitme oraya. insanı fena içer, orospusu boldur, böyle fuhuş sektörü görmedim. pahalılıkla herhalde parisle felan yarışır, kışın aşırı hava kirliliği vardır. Kömür yakmak sıradandır. Beyaz sokak köpeğl yoktur. Gökten kurum yağar. Bayırı merdiveni çoktur. Orjinal kızlarını kıvırcık denir ve bildiğin sarışın afettirler ama kalmamış orjinal. Kastamanolu veya trabzonlu kırma çoktur. :-) insanları görgüsüzlükte yarışır. o kadar il gezdim bir zonguldak birde karabük de yoğun harabe ev gördüm. Sanki 2.dünya savaşında almanlar bombalamış sonrada kimse şehri tamir etmemiş. Altı oyuk yerlerin üzerine çokkatlı yapı yapma yasağı nedeni ile şehrin %70 i kaçaktır ki buna resmi kurumların birçoğuda dahildir. şehirde kuralsızlık vardır. Birkaç sene öncesine kadar valilik binasının karşısında meyhaneler vardı. öğlen arası gidip içen memurları vardır ki alkollü işe gelmek isten atılma sebebi olduğu halde uygulanmazdı. Tuhaf bir yerdir. Uzak dur. -
darq bunu yazdı
Trabzona gitmeyinde nereyi seçersen kafidir. Göt rektör en son bisikletle okula girmeyi yasaklamıştı.
Bisikleti herkes desteklerken rektör'e ne olduda yasakladı. Nedeni bellimi? -
Aydın'a gelme
-
ÇANAKKALE MANEVİ BAŞKENT!
-
Çanakkale
hava şartları: sıcağı çok sıcak oturduğun yerde terlersin ama okulun olduğu yerde kışın uçabilirsin tek dolaşma uçarsın :D
insanı: genelde %90 ı emekli memur kesimi çok rahat insanlar sevgilinle seviş öpüş yani iç kordonda bişey demiyolar
kızları: at gibi 10 kızdan 9u giderli 1 tanesi yoklukta gider
sosyal hayatı: bak bu sana ve arkadaşlarına kalmış bi durum
para gideri: ilk aylarda 600-700 gidiyodu sonra kışın bu fiyat düşüyo baya bi 300 e kadar 350-400 çok rahat yeter dostum
okul eğitimi: fakültesine göre değişiyor
ulaşım : şehir içi 1,1 tl öğrenciye :D güzel şehirlere yakındır bursa eşkişehir istanbul olsun izmirde yakın hemen dibinde adalar yakındır
-
Süper konu olmuş birazdan faydalanayım tercih aşamasında