Üniversite Okunacak İller
-
Selamlar, direkt olarak tercih konusu olduğunu düşünmediğimden ayrı konu olarak açıyorum güzel bir index oluşturulabilir diye düşünüyorum. Hem şimdi hem sonraki yıllar için.
Öğrenci olarak gidildiğinde pişman etmeyecek iller nelerdir?
İkinci mesajı da alıp bir kaç tane yazacağım, özellikle tecrübeli arkadaşlar okudukları illeri ve yaşantılarını, avantaj dezavantajlarını, harcamalarını falan eklerse güzel olur.
-
Aşağıdaki mesajların genel fikri olaraktan;
Okunacak güzel iller; (Sırasız)
- Eskişehir
- Sakarya
- İstanbul
- Ankara
- İzmir
- Bursa
- Kuşadası(Aydın)
- Çanakkale
- Elazığ
- Adana
- Hatay
- Mersin
- Muğla
- Konya
- Denizli
- Isparta
- Erzincan
- Antalya
Okunması hoş olmayacak iller;
- Trabzon
- Sakarya
- Kırıkkale
- Burdur
- Konya
- Manisa
- Aksaray
- Niğde
- Erzurum
- Kütahya
- Tekirdağ
- Afyon
- Kocaeli
- Aydın
---> Kimi il için hem ciddi savunucular hem ciddi yericiler var, misalen Sakarya. İki listeye de ekledim, tercih mesuliyeti size ait :))
Bazıları içinse, misalen sanırım Kütahya öyleydi, detaylı yorum yok ama gidin / gitmeyin cümlesi belirtilmiş. Yine de listedeler.
Unutmadan; bir de özel yorum var.
Amd-x bunu yazdınoname tarafından 17/Tem/13 20:03 tarihinde düzenlenmiştirorrrospinin bol olduğu memleket için ; tekirdağ.
-
okunmaması gereken yer : Türkiye
-
Bosluk bunu yazdı
okunmaması gereken yer : Türkiye
Öyle deme çok değerli hocalarımızda var hem dünya görüşü olarak hemde hoca olarak hazırlık okumama rağmen 10 numara hocalar tanıdım şimdiden İYTE de.
-
Eskişehir tartışılmaz.
-
Okumanın yeri mi olur olm?
Ha okuyacağın ilden beklentilerin vardın o beklentilere göre pişman olursun o ayrı. Ama herkesin beklentisi farklıdır. İstanbul'da okuyacağına pişman olacak bir sürü insan tanıyorum. Bu konu genellenemez.
-
Sakarya iyidir . 4 - 5 liraya tabldot yemek yersin . Gezmelik tozmalık çok bişey yok ama ortamın varsa sıkılmazsın . Sapanca karasu buralar guzeldir . İstanbulda oturan arkadaslar ıcın yakın . Hızlı trende gelıyor . Kampusun konumu guzel . Halk yobaz değil . Ogrenciye ters davranan yerli görmedim . Edit : kiralar pahalı amk ( serdivan - adapazarı ) CnkGn tarafından 14/Tem/13 18:06 tarihinde düzenlenmiştir
-
İli ne yapacaksın ? Okula bak asıl okula ? İstanbuldan başka bir yerde okumak istemezdim ben. Bütün olanaklar genelde İstanbul ve Ankara'da bulunmakta ve tabi en iyi üniversiteler de.
-
okunmayacak tek yer kmaraş
-
Ephesus bunu yazdı
Eskişehir tartışılmaz.
Aynen.
Bİnbir çeşit kafe, bar, diskoları iel ; gençlik mekanları ile, Porsuk'u ile, çeşit çeşit yerleri ile ve EN ÖENMLİSİ ; demokrat insanı ile Eskişehirimiz çiçektir.
Pazar günleri Eskişehirspor maçlarına bekleriz :D
-
Eskişehir içi boş balon sadece abartıyorlar 3 yıldır okuyorum