folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Okunacak İller

Üniversite Okunacak İller

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

ortam yapmaya gidiyorum bide siyasal faaliyetlerde bulunacam

helal yavrum kim tutar seni  :W

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek

1-izmir

2-izmir

3-izmir

4-izmir

5-izmir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı

trabzona geleni siksinler !

Aynen. Hatta siyasetle felan uğraşma fener formasıyla ortalarda özelliklede faroz da gez canlı çıkacağın bile şüpheli.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Gelecege bakis acina gore degisir hocam.

Turkiye'de imkan bakimindan sehir ismini alabilecek tek yer İstanbul'dur. Yasanilabilecek yer demiyorum, hayallerini en kolay gerceklestirebilecegin yer diyorum :)

Sen memur oluyum yeter, gul gibi gecinirim dersen, sevdigin ozelliklere gore sehir secebilirsin. Ne biliyim atiyorum, deniz, kum, gunes seviyorsan izmir gibi.

Ancak hayallerin buyukse bu sehre mutlaka ugramam gerekecek ve uni hayatini burada surdurmen hayatta verdigin en dogru karar olacak :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Yaşadım diye demiyorum yok la diyorum aslında İzmir üstüne şehir tanımıyorum aga. DGS'den ötürü ben de sıralamamı İstanbul, Ankara ve İzmir şeklinde yapcam sizce iyi bir tercih mi yoksa?

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Abi okuyacaksan ya Galatasaray okuyucan ya istanbul üniversitesinde ya da bilkentte

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı

trabzona geleni siksinler !

niye la ?

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Önce Okunmayacak ili belirteyim. Trabzondur. ilk üni mi burada yani ktü de okudum, hiç tavsiye etmem. Teknik kelimesi isminde geçtiğindenmi bilinmez Ders diye öğrenciye birsürü boş şeylerle doldurur. teknik bölümleri zordur. şehir pahalıdır. şehir diktir, keçi gibi tırmanırsın. insanlarıda diktir. Havası o.rospudur. Sabah güneş vardır, öğleden sonra donarsın. iyi tarafı ulaşımda hemen heryere otobüs var.

Valla ben de Trabzon'u pahalı bilirdim. Antalya'yı kazanana kadar.. :)

Trabzon'da pahalılıktan yakınılacak tek şey ulaşım..

KTU yazmayı düşünenler Eğitim Fakültesi düşünüyorlarsa kaçsınlar KTU ile alakası yok çünkü ana kampüste değil bayırından 4 yıl küfrederler.. :)

darkroques61 tarafından 15/Tem/13 03:54 tarihinde düzenlenmiştir

Kendine İyi Bak ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı

Eskişehir içi boş balon sadece abartıyorlar 3 yıldır okuyorum

sıkıntıyı kendinde ara hocam bu şehire içi boş diyorsan içine tam girmemişsindir :)

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Kırıkkale'de okunmaz mesela. Ankara'ya yakın oluşuyla haftasonunda şehirde insan bulamazsın zaten. Hem de şehirde yapılabilecek hiçbir şey yoktur. Bu yüzden kırıkkale insanı çok içer. Üstelik insanları da yobazdır. Nasıl bir tezatlık anlamasam da.

...

Ankara iyidir, rahattır. Sakarya, kızılay vs öğrenci yerleridir. Ev kiraları biraz tuzludur özellikle bahçelievler ve beşevler semtinde. Kışın duramaz Ankara'da sıcak şehrin insanları. Çoğu kişi Ankara insanını da havası gibi sanır. Pek alakası yoktur aslında. Gazinosu, barı, diskosu, cafesi, avmsi çoktur. Çok para harcatır.

...

Denizli'de okudum. 4 yıl bitti. Hala orada yaşıyorum. Rahatlığı başkadır Denizli'nin. Tamam yerli halkından bozuk insanlar elbette vardır. Yeri gelir laf atarlar sağa sola. Memleketli olmanın verdiği cesaretten olsa gerek kimi zaman atarlanırlar ama pek bir halt da yiyemezler esasen. Kızları da harbiden Denizli'nin deyimine uygun bir güzellik taşıyorlar. Ev kiraları burada da tuzludur. Sıradan 1+0 sıfır apartlar 400 liradan başlar. Eğer bütçeyi aşıyorsa 1-2 arkadaş edinip eve çıkılmasını tavsiye ederim. Özellikle İncilipınar semtinde kiralar daha ucuzdur ancak kampüse yaklaşık 20-30 dakikalık yürüme mesafesindedir. Kampüs civarı kafelerle doluyken, kınıklının merkezinde Forumçamlık Avm ve Imagine Bar vardır. Genelde konserler Imagine'de olur ve forum da burası da her zaman doludur. Tutucu değildir halkı eskiye nazaran. Paraya düşkündür sadece. İstersen evde 10 kişi kal kızlı-erkekli, kirayı gününde verdikten sonra hiçbir sıkıntın olmaz. Gezilecek yerler dersen bir Karahayıt'ı vardır bir de Pamukkale'si. Sanıldığının aksine Denizli'de deniz de yoktur hem. Ancak bu hevesinizi kırmasın. Bilinen bütün turistik yerlere yakındır. En uzak yer Bodrum'dur mesela. O da 5-6 saatlik yoldur.

...

Buraya da Adana'yı sıkıştırayım. Adana da rahattır. Üstteki diğer 2 şehre nazaran ev kiraları daha ucuzdur. Soğuk nedir bilmez buranın insanları doğru dürüst. En soğuk kışında bile eksi dereceyi görmemiştir ama yaza doğru geçişlerde havadaki nem oranıyla birlikte insanı bunaltır. Ünlü devlet adamlarının adıdır Adana'nın en meşhur caddeleri ve bulvarları. Ziyapaşa, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Atatürk caddeleri... Bir de son olarak Barajyolu. Adana'ya okumaya yolu düşen insanların arasında mekik dokuduğu yerler muhtemelen buralar olacaktır. Şehir hakikaten ucuzdur. Burada yediğiniz etin tadını -pek de abartmış sayılmam inanın ki- Türkiye'nin başka hiçbir vilayetinde alamazsınız ve unutamazsınız. Allah var kızları güzeldir ama kezbanlıkla kaşarlık arasındadırlar. Tam dengeli değiller sanki. Kampüsü şehirden biraz yalıtılmış gibi görünebilir ancak orada da mükemmel ortamlar öğrencileri beklemektedir. İlk izlenimleriniz arasında kulaklarınızda iz bırakacak "Barracyolu balcalı, barracyolu balcalı, boş araba buyrun..." (otobüs tıklım tıklım olsa da bu denir. adettendir.) gibi cümle kalıplarına sahiptir. Adana kebabı ve bici bicisi hatta şırdanı yiyilesidir, şalgamı içilesidir.

...

Diğer şehirler hakkında pek bir fikrim yok. Gezip gördüm ancak uzunca yaşamadım. Yine de bu gidilmemesi gereken şehirler arasına Burdur'u da katayım da nolur nolmaz. Orası da beş para etmez. Giden olursa ne kadar haklıymışsın diyecektir kesinlikle.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 7468 Toplam Mesaj: 76