Ürperdiginiz Film Sahneleri
-
evet müridler, hepimiz icimizde derin izler bırakan veya bizi etkileyen film sahneleriyle karsılasmısızdır.
ilk ben baslayayım ancak uyarıyorum, belki spoiler olabilir yazdıklarım okuyanlar ona göre dikkat etsin lütfen :)
Godfather 1 (Baba) :
Sonny Corleone'nin katledilme sahnesi.
Filmin sonunda Michael Corleone vaftiz baba olurken diger mafya ailelerinin katledilmesi.
Godfather 3 (Baba) :
Yine filmin sonunda Michael Corleone operadayken iş adamlarından intikam alınması.
Son Ültimatom (Bourne Ultimatum) :
Jason Bourne'un apartmandan atlarken vurulması.
Yeşil Yol (Green Mile) :
John Coffey'in elektrikli sandalyeye baglanıp ceza cekmesi.
Büyük Hesaplaşma (Heat) :
Filmin sonunda Robert De Niro'nun Al Pacino'yla el sıkışması.
Inception (Başlangıç) :
Filmin sonu :)
Diğerleri (The Others) :
Nicole Kidman'ın resmi bulması ve filmin sonu.
Silent Hill (Sessiz Tepe) :
Kilisenin içinde kızın katliam yapması ve filmin sonu.
şimdiik aklıma gelenler bunlar. "bunlar mı seni etkiledi ?" diyebilirsiniz belki, bazılarında gercekten olay aniden bile yasanmıs olsa iciniz ürperiyor.
-
Elm Sokağında Kabus filminde çok yerde ürperdim çünkü korku filmleriyle arası iyi olan biri değilim.. bıçakla boğazını kestiği bölüm ve filmin sonu iyyidi :D
-
Wanted
angelina jolie'nin kurşuna O çizdirmesi :F
-
ninja assasin fılmınin baslangıctakı mafya üyelerinin öldürüldüğü sahne
-
Oldboy filmi: Oh Dae Su'nun seviştiği kadının kendi kızı olduğunu öğrendiği ve kıza babası olduğunun söylenmemesi için telefonu elinde tutan adamın ayakkabılarını yalayarak köpekleştiği, makasla kendi dilini kesip adamın bacaklarına sarılıp ağladığı sahne.
-
zindan adası. Deniz Feneri'ne çıktıktan sonra.
Hayalet gemi. İlk sahne. Hekesin dansederken 2ye bölünmesi.
-
Knowing
1- Uçağın düştüğü sahne ve sonrası
http://www.youtube.com/watch?v=qd4zUQ_d4AY&feature=related
2- Metro kazası
http://www.youtube.com/watch?v=UZOj1ruFQao&feature=related
Law Abiding Citizen
1- Gerard Butler'ın herifi yakalayıp işkence yaptığı sahne,
2- Hapisanede yemeği yedikten sonra bifteğin kemiği ile koğuş arkadaşını deşmesi.
-
Elephant man
I am not an animal!I am a human being!
I am a man!
Gayet de güzel bir konu bence..
-
Tehlikeli Aklın İtirafları - chuck barris in köstebek diye bildiği ajanı öldürmesi ve akabinde evlendiğinde öldü bildiği,öldürdüğünü sandığı herkesi düğününde görmesi
-
paranormal activty gece 3 sularında hatun uyurken ayağı asılı şekilde diğer odaya doğru sürüklenmesi
çok tırstım :S
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
paranormal activty gece 3 sularında hatun uyurken ayağı asılı şekilde diğer odaya doğru sürüklenmesi
çok tırstım :S
-----------------------------