Ürperdiginiz Film Sahneleri
-
6. his bruce wills in ölü olduğunu öğrendiğim sahne hass.. demiştim
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------
Wanted
angelina jolie'nin kurşuna O çizdirmesi :F
-----------------------------olm o filmi izledin ordamı ürperdin. Angelina nın havuzdan cıkısı ve kıçını görünüşünde titredim resmen
-
manhyak bunu yazdı:
TheWorm bunu yazdı:
Wanted
angelina jolie'nin kurşuna O çizdirmesi :F
-----------------------------olm o filmi izledin ordamı ürperdin. Angelina nın havuzdan cıkısı ve kıçını görünüşünde titredim resmen
-----------------------------AHAHAHahahahhaa
öldüm hocam ya
-
3 10 to Yuma
Filmin sonunda Ben Wade'in trendeki o duruşu hala gözlerimin önünde.. ürpermek değilde başka bişeydi gerçi bendeki.
-
IRET bunu yazdı:
Oldboy filmi: Oh Dae Su'nun seviştiği kadının kendi kızı olduğunu öğrendiği ve kıza babası olduğunun söylenmemesi için telefonu elinde tutan adamın ayakkabılarını yalayarak köpekleştiği, makasla kendi dilini kesip adamın bacaklarına sarılıp ağladığı sahne.
-----------------------------Lan hic mi kimse oldboy'u seyretmedi bi +1 basmadi su posta.
Ben +1'ledim seni hacim sen hic merak etme, surda hayvandan beter olsak bile yasamaya hakkimiz var di mi :D
-
oldboy izlediğim en sıkıcı filmlerden biriydi.. beni hiç sarmamıştı.
-
LOTR de 3. filmde. rohan atlılarının orc ordusuna dalmadan önceki hazırlık sahnesi. o hücum boruları her öttürüldügünde gözlerim doluyor. bilmem neden
-
halka filminde kadın kuyuya düşüo samaranın ilk saçları gözükmeye başlıo alttan geldiği sahnede nası bişi çıkcak aşağıdan die ürpermiştim :D
-
u235 bunu yazdı:
ne gereksz konular acılmaya basladı
-----------------------------hacı gereksiz görüosan yazma yani bunu yazarak anca tepki alırsın insanlar gerekli görmüş ki yazıo ayrıca her mürit her konuya yazcak die bi kural yok tbt de
-
Star Wars
-Mace Windu Palpatine ile yüzleşirken Anakin'in geldiği sahne.