Ürperdiginiz Film Sahneleri
-
Fight Club - Tyler Durdenle aynı kişi olduğunu anladığımda bütün film beynime drank etti xD
Zindan adası - Deniz fenerinde leonardo dicaprio'nun deli olduğunu anladığımda ve filmin sonunda söylediği laf "canavar gibi yaşamak mı daha iyi insan gibi ölmek mi? " :)
-
internette birden çıkan şu çığlık atan yaratıklardan
-
aklıma gelen 1-2 tanesi; gran torinoda clint eastwood un vurulması.. cebinden silah çıkarması beklenirken başka bişi cıkarıyodu gözlerim dolmuştu mk..
bide will smith in seven pounds undada o deniz anasıylamı ne intihar edişi ve intihar bildirmesi fenaydı
off 8 mile de eminemin battle da zenciyi alt etmesi tüylerim diken diken olmuştu :) çok var ya yaz yaz bitmez ..
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
aklıma gelen 1-2 tanesi; gran torinoda clint eastwood un vurulması.. cebinden silah çıkarması beklenirken başka bişi cıkarıyodu gözlerim dolmuştu mk..
bide will smith in seven pounds undada o deniz anasıylamı ne intihar edişi ve intihar bildirmesi fenaydı
off 8 mile de eminemin battle da zenciyi alt etmesi tüylerim diken diken olmuştu :) çok var ya yaz yaz bitmez ..
-----------------------------Çok sağlam filmdi harbi. Ben de ağlar gibi oldum. Ki normalde odunun tekiyim. 7 pounds da çok sağlamdı.
Bir de Umudunu Kaybetme vardı Will amcanın. Baştan sona ürperticiydi :)
-
facede şöyle bir video vardı bilmem üyeliksiz izlenirmi;
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1455343298514&ref=mf
-
IRET bunu yazdı:
Oldboy filmi: Oh Dae Su'nun seviştiği kadının kendi kızı olduğunu öğrendiği ve kıza babası olduğunun söylenmemesi için telefonu elinde tutan adamın ayakkabılarını yalayarak köpekleştiği, makasla kendi dilini kesip adamın bacaklarına sarılıp ağladığı sahne.
evet bu çok fenaydı.ayrıca Prison Break te maykıl sıkofiıld dışardayken keşif yaparken gardiyanın hücreyi açmak istemeleri
"ler" diyorum çünkü paso o tarz bi olay oluyordu :D
Shawshank Redemption da duvarın durumu tam anlatmıyim seyretmeyen vardır :)
-
filmin adını unuttum kız kırmızı arabayla giderken yoluna cıkan biri onu baltayla 2,ye bölüyor nasıl bi sahneydi o amk öle
-
MeZaRLiK_BeKcisi bunu yazdı:
filmin adını unuttum kız kırmızı arabayla giderken yoluna cıkan biri onu baltayla 2,ye bölüyor nasıl bi sahneydi o amk öle
-----------------------------Korku Kapanı'ymış :D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1455343298514&ref=mf 3. Sahne
-
hostel 1-2 işkence sahneleri.bi tane adam vardı doktor olmak istiyomuş eli titriyo diye olamamış.iyi sövmüştüm ona
-
diğerlerine ekleyebileceğim bunlar var şimdilik;
ip man 1 ve 2 nin hemen her dövüş sahnesi...
hayvan mezarlığı (stephen king) kedinin bakışları...