Ürperdiginiz Film Sahneleri
-
fuhrer45 bunu yazdı:
-----------------------------
diğerlerine ekleyebileceğim bunlar var şimdilik;
ip man 1 ve 2 nin hemen her dövüş sahnesi...
hayvan mezarlığı (stephen king) kedinin bakışları...
-----------------------------hayvan mezarlığında filmin sonlarına doğru adamın bileğinin kesildiği sahne...kendime olmuş gibi tırstım :S
-
yalnızca korktuğumuz sahneleri yazmıyoruz sanırım içimizin bi hoş olduğu sahneleri yazıyoruz
yüzüklerin efendisi kralın dönüşü - faramir minas tirithe sığınırken gandalfın çıkarak nazgulu uzaklaştırdığı an
yüzüklerin efendisi iki kule - miğferdibinde gandalf önderliğinde rohirrimin dalışı
ve elbette yüzüklerin efendisi kralın dönüşü - rohirrimin minas tirithe desteğe geldiği an, theoden'in ordusunu yüreklendirişi ve urukhailerin üzerine saldırıya geçişleri
---
rec filmi (ilk çıkan) her anı tırsınç zaten
american history x - nazi özentisi genç arkadaşımızın zencinin çenesini kaldırıma dayayarak(dişleriyle kaldırımı ısırtarak) kocaman botlarıyla çenesini ve boynunu kırdığı an.
daha çok var, aklıma geldikçe yazarım :)
-
6.his te annesinin çocuğa dönüp senin yüzünden böyle oldu demesi ( bu arada anne çocuğa bileklerini gösteriyor bilekleri kesik)
-
omen 666 da mezarlıkta adamın üzerine atlayan köpek sahnesinde içtiğim soda şişesi yere düştü adeta dans etti yerde bi altı çarptı yere bi ağızı sonra dik kaldı zaten saat 4 amk uyuyamadım sonrasında :)
-
25. Saat,
Babasının elamanı arabayla götürdüğü final sahnesi.
-
Hybris bunu yazdı:
3 10 to Yuma
Filmin sonunda Ben Wade'in trendeki o duruşu hala gözlerimin önünde.. ürpermek değilde başka bişeydi gerçi bendeki.
-----------------------------sanırım ondan sonra bi ıslık ile at trenin peşine düşüyodu
-
ADALETİN PEŞİNDE
darvinin bacağını keserken 28 parçaya ayırdığı sahne izlemeyen ölsün o filmi
-
fight club. şu sahne:
-
hülya avşara 5 kişinin tecavüz ettiği sahne :|
-
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------hülya avşara 5 kişinin tecavüz ettiği sahne :|
link ver link benmde bu favorim olcak heralde :D edit : American History X de hapisdeki abiyi sikiyolardı bi yerde :D bildiğin sikiyolardı yani komiğime gitmişti :D