folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uykuda Konuşma?

Uykuda Konuşma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kymt
    kymt's avatar
    Dişi

Arkadaşlar yaklaşık bir aydır uykumda konuşuyormuşum oda arkadaşım söylüyor ve anlattıklarım gayet acık ve net oluyormuş.geçen sene bir dönem olmuştu ama geçmişti.şimdi yine başladım konuşmaya bildiginiz bir yöntem var mı? doktora başvurmalımıyım????

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yapilcak bisey yok buna peki neler anlatiyormussun ?

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Ben kendimi bildim bileli konuştuğum söyleniyor sıkıntı olmaz konuş. Hatta kalkıp salona mutfağa gidip anneme babama birşeyler söylerim onlarda sabah anltır gece yine böyle böyle yaptın diye :)

Çok yoruluyorsan bu aralar ondan sebeb olabilir

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

stres olabilir diye düşünüyorum. kuzenlerim de uykularında konuşuyor, stresliler bu ara. belki de irsidir bilemem.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende surekli sesler cikarirmisimda ben dua ediyormusum genelde. dini butun bi insanim ondan galiba jgkqhjqlhjq

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kymt
    kymt's avatar
    Dişi

gün içerisnde olanları anlatıyormuşum(sanırım beni çok etkileyen şeyler ve üzülmeme neden olan olayları anlatıyorm) bazen isim söylüyormuşum...soru soruduğunda cevap verip vermediğimi bilmiyorum. sakın yapma dedm.o yüzden onu bilmiyorum.... ama çözümü olmalı ya:(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

haha abimde konuşur böle.Paso anlatır birşeyler.En komiği de hiç duymadığım küfürleri saydırır:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

bedenin ruhun etkisinde olduğu rüyalar en gerçek rüyalarda olur.Bunlara rem (rapid eye movement) denir.Rem uykusundayken düzenli olarak uyandırılırsan beynin gördüklerinin sadece rüya olduğunu daha rahat kabullenir.Eğer fedakar bir arkadaş bulabilirsen sen uykuya daldıktan takribi 2-3 saat sonra göz kağını açıp gözlerinin sağa sola çok hızlı şekilde hareket edip etmediğine baksın,ediyorsa seni uyandırsın ve bunu düzenli bir şekilde bir hafta kadar yapsın sorun halen devam ederse narkolepsi hastası olabilirsin.Tüm bilgim bu kadar,umarım sıradan birşeydir.

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Zihnini boş tutmayı öğren.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kymt
    kymt's avatar
    Dişi

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

bedenin ruhun etkisinde olduğu rüyalar en gerçek rüyalarda olur.Bunlara rem (rapid eye movement) denir.Rem uykusundayken düzenli olarak uyandırılırsan beynin gördüklerinin sadece rüya olduğunu daha rahat kabullenir.Eğer fedakar bir arkadaş bulabilirsen sen uykuya daldıktan takribi 2-3 saat sonra göz kağını açıp gözlerinin sağa sola çok hızlı şekilde hareket edip etmediğine baksın,ediyorsa seni uyandırsın ve bunu düzenli bir şekilde bir hafta kadar yapsın sorun halen devam ederse narkolepsi hastası olabilirsin.Tüm bilgim bu kadar,umarım sıradan birşeydir.

narkolepsi hastalıgına baktm bende o belirtiler yok.konuşuyorum o kadar inşallah bir süre sonra geçer:(

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kymt
    kymt's avatar
    Dişi

MaTRaX bunu yazdı:

Zihnini boş tutmayı öğren.

nasıl olacak bu matrax?

Toplam Hit: 6180 Toplam Mesaj: 49