Uykuda Konuşma?
-
Arkadaşlar yaklaşık bir aydır uykumda konuşuyormuşum oda arkadaşım söylüyor ve anlattıklarım gayet acık ve net oluyormuş.geçen sene bir dönem olmuştu ama geçmişti.şimdi yine başladım konuşmaya bildiginiz bir yöntem var mı? doktora başvurmalımıyım????
-
yapilcak bisey yok buna peki neler anlatiyormussun ?
-
Ben kendimi bildim bileli konuştuğum söyleniyor sıkıntı olmaz konuş. Hatta kalkıp salona mutfağa gidip anneme babama birşeyler söylerim onlarda sabah anltır gece yine böyle böyle yaptın diye :)
Çok yoruluyorsan bu aralar ondan sebeb olabilir
-
stres olabilir diye düşünüyorum. kuzenlerim de uykularında konuşuyor, stresliler bu ara. belki de irsidir bilemem.
-
bende surekli sesler cikarirmisimda ben dua ediyormusum genelde. dini butun bi insanim ondan galiba jgkqhjqlhjq
-
gün içerisnde olanları anlatıyormuşum(sanırım beni çok etkileyen şeyler ve üzülmeme neden olan olayları anlatıyorm) bazen isim söylüyormuşum...soru soruduğunda cevap verip vermediğimi bilmiyorum. sakın yapma dedm.o yüzden onu bilmiyorum.... ama çözümü olmalı ya:(
-
haha abimde konuşur böle.Paso anlatır birşeyler.En komiği de hiç duymadığım küfürleri saydırır:D
-
bedenin ruhun etkisinde olduğu rüyalar en gerçek rüyalarda olur.Bunlara rem (rapid eye movement) denir.Rem uykusundayken düzenli olarak uyandırılırsan beynin gördüklerinin sadece rüya olduğunu daha rahat kabullenir.Eğer fedakar bir arkadaş bulabilirsen sen uykuya daldıktan takribi 2-3 saat sonra göz kağını açıp gözlerinin sağa sola çok hızlı şekilde hareket edip etmediğine baksın,ediyorsa seni uyandırsın ve bunu düzenli bir şekilde bir hafta kadar yapsın sorun halen devam ederse narkolepsi hastası olabilirsin.Tüm bilgim bu kadar,umarım sıradan birşeydir.
-
Zihnini boş tutmayı öğren.
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
bedenin ruhun etkisinde olduğu rüyalar en gerçek rüyalarda olur.Bunlara rem (rapid eye movement) denir.Rem uykusundayken düzenli olarak uyandırılırsan beynin gördüklerinin sadece rüya olduğunu daha rahat kabullenir.Eğer fedakar bir arkadaş bulabilirsen sen uykuya daldıktan takribi 2-3 saat sonra göz kağını açıp gözlerinin sağa sola çok hızlı şekilde hareket edip etmediğine baksın,ediyorsa seni uyandırsın ve bunu düzenli bir şekilde bir hafta kadar yapsın sorun halen devam ederse narkolepsi hastası olabilirsin.Tüm bilgim bu kadar,umarım sıradan birşeydir.
-----------------------------narkolepsi hastalıgına baktm bende o belirtiler yok.konuşuyorum o kadar inşallah bir süre sonra geçer:(
-
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------
Zihnini boş tutmayı öğren.
-----------------------------nasıl olacak bu matrax?