Uykuda Konuşma?
-
kymt bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
-----------------------------
geçicek.
-----------------------------evt dediklerini yaptıktan sonra sana söyleyecegim..geçip geçmediğini:)saolasın
şiiii tıp.Ortak çaktırma : ) -
sen daha yenımı konusuyon :D ben dogdugumdan berı konusuyorum benımle kımse yatamaz mesela ısın tuhafı bana soru sor cwpta verıyorum :D gel gece bızde kal kanka beraber muhabbet ederız :D:D:D
-
ben buna askerde şahit oldum.. bi gece geç yattım bi baktım lan bütün koğuş uykuda konuşuyor... :D yok böle bişey..
sende kalabalık yabancı bi ortamdaymışsın.. yani hani demem o ki insan çevresinde ailesinin yanında olduu gibi rahat olamayabiliyor herşeyi paylaşamıyor yada belki tam tersi daha rahatlıktanda olabilir yani rahat hissetse bile belki bişey özlüyodur ne bileyim bilmiyorum ama gözlemim bu.. burdan yola çıkıp devam edebilirsin belki..
-
DiKeyEy bunu yazdı:
ben buna askerde şahit oldum.. bi gece geç yattım bi baktım lan bütün koğuş uykuda konuşuyor... :D yok böle bişey..
sende kalabalık yabancı bi ortamdaymışsın.. yani hani demem o ki insan çevresinde ailesinin yanında olduu gibi rahat olamayabiliyor herşeyi paylaşamıyor yada belki tam tersi daha rahatlıktanda olabilir yani rahat hissetse bile belki bişey özlüyodur ne bileyim bilmiyorum ama gözlemim bu.. burdan yola çıkıp devam edebilirsin belki..
-----------------------------haha sen bizim koğuşu görcektin millet uykusunda tekmil verip sol-sağ diye bağırıyodu :D
-
yanak bunu yazdı:
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------haha sen bizim koğuşu görcektin millet uykusunda tekmil verip sol-sağ diye bağırıyodu :D
-----------------------------haha :) heryerde aynı :)
-
Allaha çok şükür böyle bir sorunum yok ama en çok korktuğum şeydir uykuda konuşmak. Olur olmadık şeyler söylerim, küfür atarım vs. diye çok korkuyorum. Bence dert etme geçer gider.
-
babamdada var işiyle ilgili sunum yapıyomus her gece.. Ama rahatsız edici değilse takmamak lazım kanımca.
-
hacım ev arkadaşım fatihte vardı, uykusunda korkuttum ondan sonra sustu artık geceyi bırak kimseyle konuşmuyor amk ahanda burda