folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uykuda Konuşma?

Uykuda Konuşma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    kymt bunu yazdı:
    -----------------------------

neonell bunu yazdı:
    geçicek.

evt dediklerini yaptıktan sonra sana söyleyecegim..geçip geçmediğini:)saolasın

şiiii tıp.Ortak çaktırma : )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

sen daha yenımı konusuyon :D ben dogdugumdan berı konusuyorum benımle kımse yatamaz mesela ısın tuhafı bana soru sor cwpta verıyorum :D gel gece bızde kal kanka beraber muhabbet ederız :D:D:D

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

ben buna askerde şahit oldum.. bi gece geç yattım bi baktım lan bütün koğuş uykuda konuşuyor... :D yok böle bişey..

sende kalabalık yabancı bi ortamdaymışsın.. yani hani demem o ki insan çevresinde ailesinin yanında olduu gibi rahat olamayabiliyor herşeyi paylaşamıyor yada belki tam tersi daha rahatlıktanda olabilir yani rahat hissetse bile belki bişey özlüyodur ne bileyim bilmiyorum ama gözlemim bu.. burdan yola çıkıp devam edebilirsin belki..

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

DiKeyEy bunu yazdı:

ben buna askerde şahit oldum.. bi gece geç yattım bi baktım lan bütün koğuş uykuda konuşuyor... :D yok böle bişey..

sende kalabalık yabancı bi ortamdaymışsın.. yani hani demem o ki insan çevresinde ailesinin yanında olduu gibi rahat olamayabiliyor herşeyi paylaşamıyor yada belki tam tersi daha rahatlıktanda olabilir yani rahat hissetse bile belki bişey özlüyodur ne bileyim bilmiyorum ama gözlemim bu.. burdan yola çıkıp devam edebilirsin belki..

haha sen bizim koğuşu görcektin millet uykusunda tekmil verip sol-sağ diye bağırıyodu :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:

DiKeyEy bunu yazdı:

haha sen bizim koğuşu görcektin millet uykusunda tekmil verip sol-sağ diye bağırıyodu :D

haha :) heryerde aynı :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

Allaha çok şükür böyle bir sorunum yok ama en çok korktuğum şeydir uykuda konuşmak. Olur olmadık şeyler söylerim, küfür atarım vs. diye çok korkuyorum. Bence dert etme geçer gider.

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

babamdada var işiyle ilgili sunum yapıyomus her gece.. Ama rahatsız edici değilse takmamak lazım kanımca.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

hacım ev arkadaşım fatihte vardı, uykusunda korkuttum ondan sonra sustu artık geceyi bırak kimseyle konuşmuyor amk ahanda burda

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1249058509013

İşimi bitirmek için koca bir ordu lazım!
Toplam Hit: 6189 Toplam Mesaj: 49