Uykuda Konuşma?
-
hep yattığım gibi kalkıyorum hiçbi ekşın yaratmadan ama şöyle bişey hatırlıyorum doğruluk payı varmıdır bilmiyorumda uyurken konuşan biriyle diyaloğa girmek savunmasız olan bilinç altında hasarlara neden olabiliyomuş yani rüyanda konuşuyosan tek başına bi odada yat veya uyar arkadaşlarını ne olur ne olmaz
-
Ben bir keresinde uykumda ağlamışım :| babam duyunca beni, kaldırıp ve niye ağlıyorsun diye sorunca kim ağlıyor ya diyip sırtımı çevirip yatmışım :| bu olayıda hatırlamıyorum. O zamanlar anlatıklarında öss kasıyordum ve kafaya çok takmıştım. Stress tetikliyormuş demekki :|
-
bende uydudan konuşma diye okuyorum bir an bilişim forumunda sandım kendimi :) neyse
konuşma varda birlikte yattığın biri varsa sorsana uyurken tekme felan atıyormuşmusun zarar veriyormuşmusun?
-
abim de gevis getirirdi uykkuda sorardik ne yiyon diye biber derdi genelde biberi cok severdi amg. evlendi yengemde uyurgezer gibi bisey cocuklari oldu ondan umutluyuz ama :D bikeresinde heroes izledigim donemde aksam once Heroes sonra Dudaktan Kalbe izlemistim aksam uyanip annemin odasina gidip Lamia ucabiliyomus bilionmu demisim zor yatistirmislar hee ucuyor ucuyor diye :D
-
bende konuşurum uykumda küfür felan etmişim bi kaçkez :D rezillik aq
-
çözümü var,eğer dinleyeceksen.Yoksa bos bosuna yazıp yorma beni
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
çözümü var,eğer dinleyeceksen.Yoksa bos bosuna yazıp yorma beni
-----------------------------Evet dinliyorum:)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
bende uydudan konuşma diye okuyorum bir an bilişim forumunda sandım kendimi :) neyse
konuşma varda birlikte yattığın biri varsa sorsana uyurken tekme felan atıyormuşmusun zarar veriyormuşmusun?
-----------------------------yok birisiyle yatmıyorum da sürekli yatakta dolanıyormuşum hareket halindeymişim.sanki uyanık gibisin diyor.
-
kymt bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yok birisiyle yatmıyorum da sürekli yatakta dolanıyormuşum hareket halindeymişim.sanki uyanık gibisin diyor.
-----------------------------o rahatsızlığın bir adı var unuttum şimdi adını ama o hastalıkta + olarak yanındakine zarar veriyormuşsun tekme yumruk atmalar gibi genç yaşta ufaktan başlıyormuş ilerde daha büyük oluyormuş
adam karısının gözünü morartmış mesela bir araştır neti + bağırmalar felan oluyormuş
-
DJ_Alper bunu yazdı:
kymt bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------o rahatsızlığın bir adı var unuttum şimdi adını ama o hastalıkta + olarak yanındakine zarar veriyormuşsun tekme yumruk atmalar gibi genç yaşta ufaktan başlıyormuş ilerde daha büyük oluyormuş
adam karısının gözünü morartmış mesela bir araştır neti + bağırmalar felan oluyormuş
-----------------------------benim durumum bayagı iyiymiş o zaman.inş en kısa sürede atlatırım.