Uykuyu Getiren Yöntemler?
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
dedem şey derdi hep uykun gelmiyorsa yatağa yat bildiğin duaları okumaya başla hiç dua bilmiyosan sürekli euzu besmele çekmeye başla anında uyursun şeytan rahat bırakmaz adamı diye :D Yanlız test ettim harbi doğru
-----------------------------hocam inanmazsın bende aynı taktiği uyguluyorum :D:D
-
montla sıç
-
sut urunlerı ve alkol denemelısın :D
-
Stargazer bunu yazdı:
montla sıç
yuh lan daha neler :D -
Ders çalış :|
-
Stargazer bunu yazdı:
montla sıç
----------------------------- -
kendini uyamaman gerektiğine şartlandır uyumamalıyım diye kaafana yerleştir bak neler olcak :D
-
televizyonun karşısındaki kanepeye uzanarak televizyon izlemeye başla 10 dakka içinde öyle bir tatlı uyku gelicek ki.....
-
arkadaslar mantikli seyler demisler hepsini uygulayabilirsin
bide yatakda sirt üstü düm düz yatarken mekik pozisyonu al ve öylece kal dayanabildigin kadar her tarafin zangir zangir titreyene kadar sonra kendini hizlice yastiga carp ondan sonra zaten o izdiraptan kurtulmanin sevincinle takla atarak uyursun (taklayi yanliz rüyanda atacaksin) bende cok defa ise yariyor
bu arada valla testis gecmiyorum
-
Balkon kapısını sonuna kadar aç ve yatağı kapının önüne, başın kapıa gelecek şekilde yerleştir. 10 dk veriyom sana. 11 dakada uyursun. Bende sıcaktan uyuyamıyordum. Gece 2 olmuş uykusuzluk tavan yapmışken çatıda uyuyan ülkemin insanları geldi aklıma. Arada çatıdan düştü öldü haberleri de oluyor. İlham kaynağım olur kendileri.