Uykuyu Getiren Yöntemler?
-
hacılar sabah 5te kalkmışım, kadıköyü 5 kere tersten tavaf etmişim ama uyuyamıyorum :|
mümkünse masturbasyon, 720p vs. yöntemlerden bahsetmeyin :| -
gözünü kapat açma yatakta salak salak gözler kapalı bekle yarım saat sonra dalıyosun bende uyumam gerekince öle yaparım
-
süt iç sıcak olmasın ama ılıktan az daha sıcak boyle kıvamı yakalarsan sonra gozunu sakın acma arkadasın dedıgı gıbı 10 dk maximum
-
dedem şey derdi hep uykun gelmiyorsa yatağa yat bildiğin duaları okumaya başla hiç dua bilmiyosan sürekli euzu besmele çekmeye başla anında uyursun şeytan rahat bırakmaz adamı diye :D Yanlız test ettim harbi doğru
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
gözünü kapat açma yatakta salak salak gözler kapalı bekle yarım saat sonra dalıyosun bende uyumam gerekince öle yaparım
hoca yarım saat diyosun da acayip de sıcak :| çekilmiyor yarım saat :/ -
EpheSuS bunu yazdı:
dedem şey derdi hep uykun gelmiyorsa yatağa yat bildiğin duaları okumaya başla hiç dua bilmiyosan sürekli euzu besmele çekmeye başla anında uyursun şeytan rahat bırakmaz adamı diye :D Yanlız test ettim harbi doğru
-----------------------------Cübbeli de demiyormuydu bunu :D Zikre başla bak nasıl uyutuyor şeytan seni :D
Bu arada uyumak istiyorsan önce kafandan uyuyamamayı at..
-
En azından burada durma :) burada durdukça zaten uyuyamazsın. Sıcaklar yüzünden herkeste var bu aralar uyku problemi ama dediği gibi yatağa uzanıp kapıcaksın gözleri
-
ayran iç aşırıya kaçmadan max 2 bardak.. laktik asit uykuyu getirir.
-
Kitap oku. Gece kitap okurken 2. sayfada esnemeye başlıyorum.
-
Ilık bir duşun ardından balkonda meyve çayı sefası ilkokul vs. anılarını canlandır kafanda 45 dakikada uyku perisi gelir yanına...
-
uyumamaya çalış