Uzay Kuvvetleri 2911 (Turkiyenin İlk 3D Animasyon Filmi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

daha iyisini yapan varsa çıksın ne demek la :/

birşey yapmışlar ama bi boka benzememiş. en basitinden yıkılan bina sahnelerinde ortadaki bina gazoz şişesi mi ak öyle devrilip kalıyor.

bizim sektörün ilk 3d filmi olabilir ama sinema sektörü sonuçta 3d konusunda kısa sürede çok yol katetti. ya onlara ayak uydur yada uyduruk film yapma.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek

abi bu adam bakmış biz yaparsan ilk olacak , millette ilk türk bilmemnesi diye yardıracaklar filme . Adam uğraşmadan para kazanacak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

Fazla kibirli bir sunum,Türkün kişiliği şaşalı laflarla düşmanına es vermek değil, kendini kurtarıcı ilan etmek değil, Türk düşmanına hatasından dönmek için pay verendir, zamanı gelince düşmanıyla dostça aynı kadehten de demlenir ama hatasına körükle gidene de acımaz, şu kibirli laflarla düşmanda uyandırılmak istenen korkuyu cenk halinin atmosferinde bükülmek bilmeyen beliyle verir. Benim şahit olduğum, tarihine tanık olamasam da destanlarıyla öğrendiğim ve mevcut olan milli iradenin ruhu budur.

Türk benim gözümde vefakâr ve mütevazidir, bu özellikleri zayıflık sananlar bu ülkenin gücüyle titreyecektir.

Fragmana gelirsek, zerre sevmedim. Amerikan kahramanı çakması bir kimlikle nakletmişler, ayrıca bildiğim kadarıyla 3D teknolojisiyle yapılan bir çanakkale belgesel/filmi vardı.

mugen tarafından 06/Tem/13 17:17 tarihinde düzenlenmiştir

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

hep para işte amk.Bizdeki mantık bu.Adam diyo ki bi film çekelim,az para harcayalım,güzel reklam yapalım,parayı cebe indirelim.Emek yok bişey yok.Bu mantıkla biz daha ne filmler yaparız 

Edit : zaman geçtikçe millet ilerler,biz geriliyoruz.Ne filmlerimiz var çakal,başka semtin çocukları,kabadayı,ağır roman ve bunun gibi bi çok..şimdi sanat kaygısı yok,para kaygısı var.Anca böyle işler çıkıyor işte

Poet tarafından 06/Tem/13 17:53 tarihinde düzenlenmiştir

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

ilk diyorsunuzda

allahın sadık kulu barla vardı birde 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Türk sinemasının gelişmesini istiyorsanız bu filme gitmeyin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

sorsan filmde Türkiye dünya lideri bunu diyen filmi taşaklarını mouse'a süre süre modellemişler sinemaya ürün götürüyorsan adam akıllı götür. Türkiyenin ilk 3D animasyon filmi sikimde değil çünkü sene 2013 birader insaf amk.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Körpü hala aynı değişmemiş :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

güzel olmuş, fikir de güzel fakat hollywoodla kıyaslamak saçmalık. ayrıca 5 yıl öncesinin teknolojisiyle adamlar 900 sene sonrasının filmini yapıyolar lan daha ne :D

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

delta force aklıma geldi bi ara :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 7673 Toplam Mesaj: 73