Uzay Kuvvetleri 2911 (Turkiyenin İlk 3D Animasyon Filmi)
-
u235 bunu yazdıKreyzi bunu yazdıWine bunu yazdıu235 bunu yazdı
Fragmanı izlemeden yorumları okuyunca acaba atari oyunu falan gibi bişey mi yaptılar dedim sonra videoyu izledim ve bizim milletin ne kadar çekemez olduğunu gördüm.Arkadaş sen yapamıyorsan yapma bırak zaten ama yapanlarıda kıskanıp çamur atma.Bence gayet güzel.
Edit:Nasıl olurunu hiç söyleyen yok.Herkes çok kötü bok gibi sene 2013 falan demişde ne yapılsa daha iyi olurdu nasıl yapılsa daha iyi olurdu diye yorum yapamamış :)
vay arkadaş. demek bunu eleştirmek için tutup baştan film çekmemiz lazımmış :W
buna iyi güzel kaliteli diyen adama zaten şu an ki türk sinema sektörü yeterde artar bile.
ismail yk'nın facebook klibine denk bi fragman
Bu animasyonu yapan adamlar ne benim arkadaşım ne de tanıdığım.Ama adamların yaptığınıda olduğundan daha kötü göstermek çekememezlik olur.Ha sen çık şu hazır olmuş yada şu sahne şu oyundan çalınmış falan de o zaman bizde vay ibneler diyelim ama adamlar bunu sıfırdan yapmışlarsa Türkiyedeki animasyon sektörüne göre bence gayet iyi.
Ha sen Türkiyedeki animasyon sektörüne görede kötü diyorsan zaten daha tartışmaya bile gerek yok :)
öncelikle şunu belirterek başlayayım. öyle kafandan yorumlar üreterek sonuna ':)' koyarak tartışmaya girme. en uyuz olduğum şey.
konudaki ilk yorumumu otur oku özümse öyle gel yorum yaz. türkiye'deki animasyon sektörüymüş.
kardeş türklerin yaptığı bir çok animasyon kısa filmler bundan daha iyi. aksini iddaa ediyorsan kör olmalısın.
çalıntı kısmında zaten konudaki yorumları okurken demek ki gözünü kapatmışsın. hangi oyundan alıntı olduğu açıklandı zilyon kere.
türkiye'deki animasyon sektörü kılığını hazırlayıp bu fragmanı düzgün gösteremezsin. o zaman hint filmlerini facebook'tan izlerken ' ahahah zaa bu ne la' tarzı yorumlar atmayın. onların şartları da o kadar. o zaman onlarda şahaser.
fragmanın başında ortadaki plazanın yıkılışında o camları dışarıya fırlaması, o plazanın öyle yan düşüp kalması eğer gözüne çarpmamış ise aç bi 10 defa daha izle. ondan sonra hemen onların ardından cisim mi düşüyor yeryüzüne nedir belli olmayan o sahnedeki patlama sahnesini izle.
yok bu da yetmez diyorsan seslendirmeyi yapan eleman fragmanda geçiyor zaten. tam yüzünü gösterdiğinde durdur iyice böyle uzaktan bak.
yumurtadan anlamak için yumurta yapmaya gerek yok. birşey iyiyse iyidir. kötüyse kötüdür. fetih 1453'e kimse gelip bok atmadı burada. adamlar hakkıyla yaptı ve beğenildi.
yıl olmuş 2013 dünya film sektörü bu konuda almış başını gitmiş. otur onlardan feyz al öyle yap. ilk 3d film yapan adamın çıkıpta 'biz ilk yaptık ileride daha iyileri olacaktır.' demesi normaldir ama piyasada onlarca emsali olan artık teknolojinin hızlı bir şekilde ilerlediği ve her bilgiye birikime kolayca ulaşıldığı bir dönemde 'ilk film olur o kadar. türk sinema sektörü için bir ilk sonra iyileri çıkar' demek saçmalıktan öte değildir.
-
Çok kötü lan :(.Hiç yorum yapmaya değmeyecek bir yapıt.
-
VBDream bunu yazdıu235 bunu yazdıKreyzi bunu yazdıWine bunu yazdıu235 bunu yazdı
Fragmanı izlemeden yorumları okuyunca acaba atari oyunu falan gibi bişey mi yaptılar dedim sonra videoyu izledim ve bizim milletin ne kadar çekemez olduğunu gördüm.Arkadaş sen yapamıyorsan yapma bırak zaten ama yapanlarıda kıskanıp çamur atma.Bence gayet güzel.
Edit:Nasıl olurunu hiç söyleyen yok.Herkes çok kötü bok gibi sene 2013 falan demişde ne yapılsa daha iyi olurdu nasıl yapılsa daha iyi olurdu diye yorum yapamamış :)
buna iyi güzel kaliteli diyen adama zaten şu an ki türk sinema sektörü yeterde artar bile.
Bu animasyonu yapan adamlar ne benim arkadaşım ne de tanıdığım.Ama adamların yaptığınıda olduğundan daha kötü göstermek çekememezlik olur.Ha sen çık şu hazır olmuş yada şu sahne şu oyundan çalınmış falan de o zaman bizde vay ibneler diyelim ama adamlar bunu sıfırdan yapmışlarsa Türkiyedeki animasyon sektörüne göre bence gayet iyi.
Ha sen Türkiyedeki animasyon sektörüne görede kötü diyorsan zaten daha tartışmaya bile gerek yok :)
O zaman elektrik olmayan bir kasabada led tabela yapınca büyük teknolojik devrim mi oluyor ?
sene 2013, neden söylendi,
2003 senesi oyunu warcraft 3'ün daha iyi cinematicleri vardı buna ithafen. Render motorları işlemciye, ekran kartına göre tonla optimize edildi. Ulan bakıyorum filme 5 saniyelik sahne diye adamlar şehir modellemeye üşenmişler detay vermemişler. 2013 senesinin bir nimetide ne denli profesyonel bir iş yapmaya kalkışırsan kalkış mutlaka yardım bulabiliyorsun internetten. Benim filme baktığım gibi görüşüm özensiz ve sabırsız bir çalışma olduğu. Eleştirmek için illa golden compass 2 yi mi çekmek lazım, bu arada lafı geçmişken oradaki dövüş sahnesinin hikayesini de araştır istersen. Adamlar sinemaya gidiyor teaser yayınlanmış biz onlara olurunu mu anlatacağız ? DJ_DooM3 dinazor videosu atsın eleştirelim, sinema aynı şey değil.
adam blizzardla şu kıytırık şirketi karşılaştırmış.Bu adamların sermayesi belki en fazla 50 bin dolar.Blizzard dediğin adamların milyon dolarları var.
Ben ülkede bu tür şeyleri gördükçe yapılan işler çok iyi olmasada seviniyorum.Çünkü bugün adam kötüsünü yapar yarın iyisini yapar.Ben eleştirinin "daha gerçekci olsaydı daha iyi olurdu" yada işte şu oyundan çok esinlenilmiş falan gibi yorumlar yapılsın diye düşünüyorum.Yoksa yapan ve yapmayı düşünenlerin hevesi kaçıyor.
Herneyse tartışma çıkmasın.Ben kendi fikrimi söyledim.Sizce çok bokdan olabilir ama bence kötü değil.
-
u235 bunu yazdıVBDream bunu yazdıu235 bunu yazdıKreyzi bunu yazdıWine bunu yazdıu235 bunu yazdı
O zaman elektrik olmayan bir kasabada led tabela yapınca büyük teknolojik devrim mi oluyor ?
sene 2013, neden söylendi,
2003 senesi oyunu warcraft 3'ün daha iyi cinematicleri vardı buna ithafen. Render motorları işlemciye, ekran kartına göre tonla optimize edildi. Ulan bakıyorum filme 5 saniyelik sahne diye adamlar şehir modellemeye üşenmişler detay vermemişler. 2013 senesinin bir nimetide ne denli profesyonel bir iş yapmaya kalkışırsan kalkış mutlaka yardım bulabiliyorsun internetten. Benim filme baktığım gibi görüşüm özensiz ve sabırsız bir çalışma olduğu. Eleştirmek için illa golden compass 2 yi mi çekmek lazım, bu arada lafı geçmişken oradaki dövüş sahnesinin hikayesini de araştır istersen. Adamlar sinemaya gidiyor teaser yayınlanmış biz onlara olurunu mu anlatacağız ? DJ_DooM3 dinazor videosu atsın eleştirelim, sinema aynı şey değil.
adam blizzardla şu kıytırık şirketi karşılaştırmış.Bu adamların sermayesi belki en fazla 50 bin dolar.Blizzard dediğin adamların milyon dolarları var.
Ben ülkede bu tür şeyleri gördükçe yapılan işler çok iyi olmasada seviniyorum.Çünkü bugün adam kötüsünü yapar yarın iyisini yapar.Ben eleştirinin "daha gerçekci olsaydı daha iyi olurdu" yada işte şu oyundan çok esinlenilmiş falan gibi yorumlar yapılsın diye düşünüyorum.Yoksa yapan ve yapmayı düşünenlerin hevesi kaçıyor.
Herneyse tartışma çıkmasın.Ben kendi fikrimi söyledim.Sizce çok bokdan olabilir ama bence kötü değil.
gir buraya altta ne yazıyor motion capture oyuncuları.
Sadece o motion capture makinasının fiyatına bak sonra adamların bütçesi dediğin bütçeye bak.
Sinemaya giden adamın yapımcısı olur bir miktar parası olur, para olmadan en son çekeceğin film türü herhalde animasyon o yüzden düşüncen yanlış.
Uzay Kuvvetleri 2911 ismi, Türkiye yeni süper güç vesaire 0 emek, 0 yaratıcılık, 100% Türklüğü sömürü bunu görmek lazım.
-
animasyon kalitesini geçtimde fragmanda bari ortodoğu yazmasalarmış :/
-
film olmamış.olmamış şeye olmuş mu diyelim ?olmamış aga olmamış.keşke çekmeselermiş yada para vs bişi daha koyup daha ele alınır bir film yapsalarmış.ama bunu film diye yapınca boşa para zaman ve emek kaybı derim..
-
-
Dostum günümüzde 3d tvler almış başını gidiyorken tüplü tv üretip "Biz tv sektörüne girdik, bütçemiz budur, ileride daha iyisini yapacağız." diyemezsin.
-
"ama birilerinin bi ilk e imza atmaları gerekir" mantığı ile çekilmiş bi film .
yapan adamlar şimdi diyodur ki " türkiyede ilk animasyon filmi ben yaptım temeli ilk ben attım ". yalnız bu temelle yapılıyosa o iş olmaz benim ülkemde .
benim ülkem de an iyi film vericen ünlü bi kaç adama parayı onlar oynucak işin mutfaınada koyucan bi kaç tane stajer parayı vermiycen yada sonra vericen oynuyanlar azıcık ünlü diye . herkes filme gidicek ele avuca para geçince de o paraylada ondan sonra heryıl film yapıcan filmdede aynı oyuncuları oynatıcan . hiç bişey gelişmiycek ama halk filme gidiyo diye işte "olum filme herkes gidiyo onlar aptal bi sen akıllısın " mantığ ile sende filme gidicen sonra film milyonlar izlicek olay bu.
-
oyun sanıp grafikler baya kötüymüş dedim kendi kedime