Uzay Kuvvetleri 2911 (Turkiyenin İlk 3D Animasyon Filmi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Bu ne amk ya yapamıyosanız hiç bulaşmayın abi gerçekten çok komik duruyor artık şu vatan millet sakarya işleri. İşçilik de berbat bildiğin sims grafikleri. 

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    salihcan38 bunu yazdı

"ama birilerinin bi  ilk e imza atmaları gerekir" mantığı ile çekilmiş bi film .

yapan adamlar şimdi diyodur ki " türkiyede ilk animasyon filmi ben yaptım temeli ilk ben attım ". yalnız bu temelle yapılıyosa o iş olmaz benim ülkemde .

benim ülkem de an iyi film vericen ünlü bi kaç adama parayı  onlar oynucak işin mutfaınada  koyucan bi kaç tane stajer parayı vermiycen yada sonra vericen oynuyanlar azıcık ünlü diye . herkes filme gidicek ele avuca para geçince de o paraylada ondan sonra heryıl film yapıcan filmdede aynı oyuncuları oynatıcan . hiç bişey gelişmiycek ama halk filme gidiyo diye işte "olum filme herkes gidiyo onlar aptal bi sen akıllısın " mantığ ile sende filme gidicen sonra film milyonlar izlicek olay bu.

ben bu filme para vermem zaten.İnternetten çeker izlerim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

iyisini yapmıyorsan yapmacaksın, çok anlamam ama o kız ney oyle gercek insan neden kullanmamışlar

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Dostum günümüzde 3d tvler almış başını gidiyorken tüplü tv üretip "Biz tv sektörüne girdik, bütçemiz budur, ileride daha iyisini yapacağız." diyemezsin.

Renksiz tvlerin olduğu bi yerdeysen dersin. Animasyonu siktiret normal film yok bizim ülkede. Dram ve komedi hariç bir konu yok. 

Komedi de recep ivediğin böğürmesi falan. Durum böyleyken olmamış, hiç yapmasınlar demek de yanlış. Kötü de olsa bi yerden başlamak lazım artık.

Şu bizim araba üretme muhabbeti gibi hepinizin kafası. Daha toplu iğne üretemiyoz falan.

Altan naptın oğlum :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Fragmanı izlemeden yorumları okuyunca acaba atari oyunu falan gibi bişey mi yaptılar dedim sonra videoyu izledim ve bizim milletin ne kadar çekemez olduğunu gördüm.Arkadaş sen yapamıyorsan yapma bırak zaten ama yapanlarıda kıskanıp çamur atma.Bence gayet güzel.

Edit:Nasıl olurunu hiç söyleyen yok.Herkes çok kötü bok gibi sene 2013 falan demişde ne yapılsa daha iyi olurdu nasıl yapılsa daha iyi olurdu diye yorum yapamamış :)

Kıskanmak değil bu , Yapan adam gibi yapıyor, o kadar profesyonel 3d animasyoncu ve 3d tasarımcı var Türkiye'de.Görsel sanatçılardan bir tek Şahin Derun'u biliyoruz ve takımından olan diğer tasarımcıları bu güne kadar hiç duymadım.

Madem sağlam bir 3d animasyon ile sinema platformuna çıkmak istiyorsun, madem elinde Holywood standartlarında imkanların var, neden çıkıp böyle basit bir yapımın içine giriyorsun.Neden takımını bilir kişlerden oluşturmuyorsun.

Yorum yapabilmek için önce 3d tasarım ve görsel sanatlardan anlamak gerekiyor, bu yüzden kısa ve öz, çok basit ve çağdışı bir çalışma olmuş.Modelleme, render sonrası çevre ve obje faktörü çok basit bir şekilde sunulmuş.Özellikle karakter tasarımlarında detaydan kaçılmış, modellemede de basite kaçılmış,2013 te böyle bir filmle sinema sektörüne 3d animasyon adıyla giriyorsun,rezillikten başka birşey değil.Dikkatlice incelemen gerekiyor.

Hatalı kısımları ve eksiklikleri açıklamamı istersen yarın uzunca yazarım.Bunun öncesinde fragmanın ortalarında yıkılmış şehir döküntülerindeki görüntüde 2 tane binanın çöküş ve yıkılış şekillerine, f-16 lardaki detaysızlığa, Türk denilen karakterlerdeki tasarım basitliğine göz atabilirsin.Ayrıca efektif uygulamalarda da sıkıntı var.Karakter tasarımları aynı aşağıdaki amatör 3d çalışmalara benziyor.Ya rezillik arkadaş, yanlışlıkla başka ülkeden biri izlese gülerler adama :(

Esconda tarafından 07/Tem/13 03:54 tarihinde düzenlenmiştir

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdiki Snatçılardan 3d Karakter Modellemede örnek çalışmalar gösteriyorum

Esconda tarafından 07/Tem/13 03:53 tarihinde düzenlenmiştir

https://t.me/pump_upp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

çizgifilm diye sunsalar tamam da :S keloğlan çizgifilmi var ya (ki onu severim) işte o ayarda olmuş :S 

üstüne de milliyetçilik gazı vermişler. 2 dakkalık fragmanda resmen turancılık belgeseli izledim.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

girmiş mi vizyona

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    online oyununu yapacaklarmis

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

@esconda neyin nesiyse bu kiyakmis

http://features.cgsociety.org/newgallerycrits/g82/151382/151382_1365622153_medium.jpg

@noname eylul

Uzay Kuvvetleri 2911
    Yönetmen Şahin Derun
    Stüdyo Animaj[1]
    Dağıtıcı UIP Türkiye[2]
    Cinsi Sinema filmi
    Türü Bilim kurgu, Animasyon
    Renk Renkli
    Yapım yılı 2013
    Çıkış tarih(ler)i 20 Eylül 2013[2]
    Ülke Türkiye
    Dil Türkçe
    Diğer adları UK-2911
    hojucuk tarafından 13/Eki/13 09:54 tarihinde düzenlenmiştir

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 7672 Toplam Mesaj: 73