Uzay Kuvvetleri 2911 (Turkiyenin İlk 3D Animasyon Filmi)
-
38. sn de ortodoğu yazmışlar :D
-
hojucuk bunu yazdı
@esconda neyin nesiyse bu kiyakmis
http://features.cgsociety.org/newgallerycrits/g82/151382/151382_1365622153_medium.jpg
@noname eylul
Uzay Kuvvetleri 2911 Yönetmen Şahin Derun Stüdyo Animaj[1] Dağıtıcı UIP Türkiye[2] Cinsi Sinema filmi Türü Bilim kurgu, Animasyon Renk Renkli Yapım yılı 2013 Çıkış tarih(ler)i 20 Eylül 2013[2] Ülke Türkiye Dil Türkçe Diğer adları UK-2911 sinemaları filan takip ediyorum siteye konu eklemek için ama denk gelmedim vizyon filmlerinde
-
aynen bi aksilik mi oldu acaba
-
İnş sübliminalsizdir...
-
haha konu yine türklerin dünyanın hükümdarlığı ile ilgili :D arkadaş başka konu mu yok ya :D tamam anlıyorum milletçilik duygularınız kabarmış. ama animasyon filmi yaparken önce bi çizgi film yapın. ne biliyim davşan olur, kedi olur. lan daha bunu yapamıyosunuz bi durun. önce bi kendinizi geliştirin. sonra ne bok yerseniz yiyin yani. bi ara nette sikko bi gana filmi vardı billur konusu olduydu tüm dünyaya :D ahanda ikinci billur konusu bu film. demedi demeyin. kötülemek için demiyorum. ama atalarımızın söylediği bir söz vardır.
"Yiyemeceğin y.arrağın altına girmiyceksin." sanırım bu söz yukarda yazdıklarımı özetlemiştir.
-
bleach ten bahseden arkadaş blech öle uzaylı muzaylı bişideil geleneksel shinigami hikayesi ayrıca grafikler saçma durmuyor bu baya bildiğin kalitesiz kardeş herşeye muhalefet deiliz neyse o kötü işte
-
En azından ipin ucundan tutan olmuş :D kötüde olsa izlenilir de hep türkiye türkiye diye diye neyse
-
inşallah film türkiye dışına çıkmaz.
ormanda olan ormanda kalsın
-
Adamlar çalma çırpma değil harbi harbi kendileri yapmış.
-
michael şahin derun adlı bir vfx uzmanının filmi bu.
kendisinin söyleşisini izledim bir kanalda, türkiye bilmem ne lideri oldu felan yazmış bu çok salakça kaçtı, ayrıca kötü adam michael ironside'a benziyor.
hayırlısı olsun bakalım, ben filmi kötülemek istemiyorum ufak tefek şeyler dışında Türkiyede yarı ölü, yarı amatör ruhlu bu sektör adına iyiye işaret.