Uzayda İlk Kez Oksijene Rastlandı
-
mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------
oksijen, yaşanabilir dünyalar, bunlar boş şeyler...asıl önemli olan uzaylı bulmak bence :))
-----------------------------Napcan sikicenmi uzaylıyı hocam ? :P :)
Üstteki arkadaşın birine katılıyorum.
Ödenekleri kesilmesin diye arada bir onu bulduk bunu buldum diye.
Haber çıkartıyorlar Ama buda bir gelişme durmak yok yola devam :)
-
glaurung bunu yazdı:
-----------------------------opusdei bunu yazdı:
Daha yeni mi bulmuşlar ? Bana sorsalardı söylerdim onlara var olduğunu. Kuran ı açıp baksalardı görürlerdi. Böylece yerini tespit etmede işler kolaylaşırdı =)
-----------------------------Açar mısın birazcık ? neresinde geçiyormuş, açtım baktım hamdolsun andolsunlarla dolu
merhaba.
güzel bir konuya süper bi yorum :D
saygilar. -
kur'an da uzayda oksijen var diye değilde ilimle uğraş yazıyor sadece bu yeterli olmaz blki ama geçen musa y izledim baya iyiydi ya denizi yarıyor felan. hacıt niye şimdi olmuyor bunlar ya
-
Nasa ödenek için haber mi çıkartır amk :| Bizim millet Dünya'yı neden Türkiye'den ibaret zanneder anlamıyorum.
-
skyvalet bunu yazdı:
glaurung bunu yazdı:
Bildigim kadariyla su an gökyüzünün 1/400'ünde taranan gezegenlerde 1600 tane dünya bulunmuş, yani uzayda güneşe sahip olan günesıne uzaklıgı bizim gibi olan suyu olan gibi 400x1600 adet gezegen var, dolayısıyla uzaylılar da kesin var. %100
Son cümlene kaynak gösterebilirmisin?
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=1Kw7cLy8ssM&feature=youtu.be
şunu da düşünmek lazım, uzay oluştuğundan bu yana 13 milyar yıl geçti yaklaşık. bu zaman içinde var olup da yok bile olmuş canlılar, medeniyetler olabilir. bizden sonra var olacaklar da muhtemelen var. ve biz kendi galaksimizi bile keşfedememişken miyarlarca galaksi var daha...
not : vidyoyu bilgi amaçlı koyuyorum tartışmaya dönmesin
-
Hulagu bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Avrupa Teleskobu Herschel uzayda "Oksijen" molekülünün varlığını teyit etti.
-----------------------------Oha nasıl bi teleskopdur ki o moleküle kadar inceleme yapabiliyor
http://www.tahribat.com/Forum-Atomun-Rengi-Varmidir-Yokmudur-Yoksa-Biz-Nasil-Renkli-Goruyoruz-137296/3/#1592068