Vasfı Olan, Hakimiyeti Olan Programcı Ve Tasarımcı Arkadaşlar [Site Siparişi Vereceklerde Baksın]
-
yaz benide
-
hocam benı de yaz :D
ileri seviye asp orta seviye vb.net baslangıc seviyesi ruby on rails :)
bide orta seviyenin biraz üstü photoshop :)
-
detay vermedigin ayırabilcegim zamanı kestiremiorum
fakt asp.net ,vb.net biliorum yardımcı olabilirim
şimdilik yaz benide
-
Beyler iletişim adresi belirtirseniz daha iyi olur.
-
Lnau12@gmail.domm benıde yazz :=)
-
burada yazdığım(http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=93731)3Boyutlu Oyun Programlamasıyla ilgili orta düzey bilgim var. python,php birazda javascript biliyorum. 3dsmax ile ilgilide temel bilgilere sahibim.
şuan devam etmekte, büyük ihtimalle öss yüzünden yarım kalacak olan 3d oyun projem var.
edit:celoron@gmail.com benide yaz :)
-
bende varım bende :D pm atıyorum hemen
-
paradan haber ver :D ilk asamada gönüllü başlasam dahi paranın kokusunu almam lazım :D
xhtml , css , jquery - işine yarıyorsa pm atarsan iletisim bilgilerini veririm.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------paradan haber ver :D ilk asamada gönüllü başlasam dahi paranın kokusunu almam lazım :D
-----------------------------
Hocam işin içine para katmayı düşünmüyorum fakat en basitinden burada sizin reklamınız oluyor :)
-
VBDream bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
-----------------------------paradan haber ver :D ilk asamada gönüllü başlasam dahi paranın kokusunu almam lazım :D
Hocam işin içine para katmayı düşünmüyorum fakat en basitinden burada sizin reklamınız oluyor :)
-----------------------------detayları pm alayım ben o zaman. yapabileceklerimi yazdım.
ben şöyle düşündüm hani bir grup oluruz , iş paylaşımı olur , kısa sürede seri işler alınır , kendimize bir site tasarlarız. bu tür bir şey ama sen yıne bana bir detayları pm ile gönderirsen sevinicem.