Vasfı Olan, Hakimiyeti Olan Programcı Ve Tasarımcı Arkadaşlar [Site Siparişi Vereceklerde Baksın]
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------amatörün altı düzeyinde delphi 7, Pohotshop 7'ye hakimim. Ben uyuyormuyum ?
-----------------------------aha rakibimi buldum ben :P =))
-
bende c ve c# biliyorum c# orta duzey dıyebılırız . fakat c de biraz hatırlarsam iyi oldugumu soyleyebılırım.bende katılmak ıstıyorum.sana pm atıyorum...
-
diğer gruba adımı yazdırdım... bunada yazdırsam nasıl olur? bi karşıklık olmaz demi? bende öğrenmek istiyorum... bilgisayarıma vs2008 kurdum... kabul ederseniz benide yaz abü... m_ali_Acikgoz@hotmail.com
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
diğer gruba adımı yazdırdım... bunada yazdırsam nasıl olur? bi karşıklık olmaz demi? bende öğrenmek istiyorum... bilgisayarıma vs2008 kurdum... kabul ederseniz benide yaz abü... m_ali_Acikgoz@hotmail.com
Grup falan değiliz evladım Topluluğuz :) tam senide yazdım ... -
VBDream bunu yazdı:
MaliAcikgoz bunu yazdı:
Grup falan değiliz evladım Topluluğuz :) tam senide yazdım ...
saol abü... içimde köpkler gibi öğrenme arzusu var... -
Üniversite sınavlarım olmasaydı bende php dalında yardımcı olurdum ama malesef :(
-
Scofield bunu yazdı:
Üniversite sınavlarım olmasaydı bende php dalında yardımcı olurdum ama malesef :(
2 aylık bir yaz projesi değil bu 2-3 yıla yayılmış birşey, gir sınavına boş olunca yardımcı olursun ... istersen tabi :) -
pm attım
-
Arkadaşlar her geçen gün katılanlar artıyor :)
Bu aralar yeni açılan sitelerden elemanlara davet ediyorum. En son http://www.aspdersleri.com sitesine mail atmıstım cevap gelmis 1 ay önce dönmemisim adamlara :) neyse onlarlada konusacam destekleri bekliyorum ...
-
Yaz benide amq vb.NEt biliyoruz kızda terk etti kendimi Bilgisayara adicam :(
Toplam Hit: 9994 Toplam Mesaj: 75