Vasfı Olan, Hakimiyeti Olan Programcı Ve Tasarımcı Arkadaşlar [Site Siparişi Vereceklerde Baksın]
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
RootB bunu yazdı:
-----------------------------paradan haber ver :D ilk asamada gönüllü başlasam dahi paranın kokusunu almam lazım :D
xhtml , css , jquery - işine yarıyorsa pm atarsan iletisim bilgilerini veririm.
Hocam işin içine para katmayı düşünmüyorum fakat en basitinden burada sizin reklamınız oluyor :)
-----------------------------detayları pm alayım ben o zaman. yapabileceklerimi yazdım.
ben şöyle düşündüm hani bir grup oluruz , iş paylaşımı olur , kısa sürede seri işler alınır , kendimize bir site tasarlarız. bu tür bir şey ama sen yıne bana bir detayları pm ile gönderirsen sevinicem.
Hocam şu an işin halk ve ilişkiler kısmını halletmeye çalışıyorum diyelim. Projelerin yapımı bilgi faslı kolay iş. Bu kadar insanın organize ve koordine bir şekilde çalışıp üstüne bunu saygı ve sevgi ile yapmasını halletmek gerek :) O nedenle bir açıklama yapamayacağım...
-
VBDream bunu yazdı:
Hocam şu an işin halk ve ilişkiler kısmını halletmeye çalışıyorum diyelim. Projelerin yapımı bilgi faslı kolay iş. Bu kadar insanın organize ve koordine bir şekilde çalışıp üstüne bunu saygı ve sevgi ile yapmasını halletmek gerek :) O nedenle bir açıklama yapamayacağım...
-----------------------------biz daha ne yapacağımızı bile bilmeden "beni de yaz" , " ben de varım" mı dicez yani? bizi teşvik et hocam :D böyle böyle yaparız de.. öyle deki gelenler de ona göre gelsin. herkes gelceğine sana lazım olanlar gelsin.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------biz daha ne yapacağımızı bile bilmeden "beni de yaz" , " ben de varım" mı dicez yani? bizi teşvik et hocam :D böyle böyle yaparız de.. öyle deki gelenler de ona göre gelsin. herkes gelceğine sana lazım olanlar gelsin.
Hocam ozaman söyle diyelim. Senin bir önceki postun olayı %60-%70 tanımlıyor. -
I'm the batman
-
amatörün altı düzeyinde delphi 7, Pohotshop 7'ye hakimim. Ben uyuyormuyum ?
-
VBDream bunu yazdı:
Hocam ozaman söyle diyelim. Senin bir önceki postun olayı %60-%70 tanımlıyor.
-----------------------------wauww :) düzenli para kazanma şansımız olsaydı ne yapar ne eder vakit ayırırdım fakat bu şekilde mümkün değil :( iş gelebilmeli yani , örneğin PSD tasarım gelir , ben onu alır xhtml+css e dökerim , PHP koderlerimiz onu bir güzel kodlar. Ona göre ücretimizi alırız. Ama olay sanırım böyle görünmüyor.
bildiğimden veya bildiğimi uyguladığımdan kâr edebileceğim (lafta değil gerçek) bir şey mümkün olacaksa en başa beni yaz hocam. eğer yoksa da canın sağolsun , calısmalarınızı merakla ve zaman buldukca takip edicem.
bir şeyler yapmak isteyen , kendine referans kazanacak olan , hem iş yapabileceği hem iyi arkadaş olabileceği kişileri bulacak olan , konuşmalarına bakarak sevdiğim VBDream arkadaşımın bu projesine katılan herkese başarılar diliyorum.
Şunu da eklemek istiyorum ; eğer üniversiteden yeni mezun olmuş , vakti her daim ayırabilecek bir kişi olmuş olsaydım , bu projeye gönüllü olarak destek verirdim ama şu şartlarda mümkün değil. ÖSS'ye çalışmam gerekiyor. Sadece bunu belirtmek istedim.
-
yaz beni
-
Ortanın üstü derecede 3Dsmax ve VC# bilgim var. Ayrıca c++'ı da iyi bilirim.
-
Beyler hakim olduğunuz konuları biraz daha ayrıntılı belirtip iletişim adreside verirseniz çok daha iyi olacak. Ayrıca RootB hocam olay aslında ciddi derece para kazandırabilecek bir olay ve hiçde yorucu değil sadece sabır işi.
Bu arada bu proje katılanlar veya katılmak isteyenler kışa kadar kendilerini geliştirsinler ve yineliyorum bana en az bir iletişim adresi yollasınlar. Bir alana yoğunlaşmaya çalışın. Bu 4 aylık süre sonunda bir "quiz" e tabi tutulacaksınız ve hakimiyetiniz doğrultusunda size sınıf verip gruplara ayıracağım, Örnek: Photoshopta desende uzman biriyle 3DsMax konusunda uzman 2 kişi grup olacak, daha ayrıntılı bilgiyi katılan arkadaşlara vereceğim.
Önemli Not: Tamamen ciddi bir projedir, ciddi olmayan arkadaşlar yanından geçmesin projenin.
2. Önemli Not: Ciddi dediysek geyikte var canım :) -
VBDream bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
"İlk önce Web sonra Win + Linux için programlar"mış.
Bu genel işleyiş yazacağımız şeylerle ilgili. Genel olarak Programcıların, Grafikerlerin, Elektronikçilerin bulunması gereken bir ortam olacak daha açmayalım :)
-----------------------------elektronikçi ne için bulunacak bu ortamda??