Vasfı Olan, Hakimiyeti Olan Programcı Ve Tasarımcı Arkadaşlar [Site Siparişi Vereceklerde Baksın]
-
Arkadaşlar ayıkladığım yaklaşık 15 kişiyi bir email adresine kayıt ettim. O kişiler zaten e-posta adresiden anlayacaklar :) Bu mail nedir diye işkillenmemeniz için bu post atıyorum.
-
( xHTML - CSS ) , (PHP - MySQL ) , ( Jquery - Ajax )
üzerine çalışmalarım var . Kendimi geliştirmek için çalışmalar sürdürüyorum ama zaman kısıtlı. Buralardayım yani söylemek istedim.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar ayıkladığım yaklaşık 15 kişiyi bir email adresine kayıt ettim. O kişiler zaten e-posta adresiden anlayacaklar :) Bu mail nedir diye işkillenmemeniz için bu post atıyorum.
-----------------------------Hocam o adres online değil şu an. (?)
-
asp.net c#, visual basic, ve photoshop dan anlarım. sefamert@hotmail.com
-
hala çözmüş degilim bu olayı titan falanmısın ne adamı topluyonuz :D saadet zinciri gibi bişeymi
-
blmrt bunu yazdı:
hala çözmüş degilim bu olayı titan falanmısın ne adamı topluyonuz :D saadet zinciri gibi bişeymi
Uzaydan hz.muhammedin frekansı yakalayıp size yüzünü gösterecem :DBeyler gerçekten Masaüstü Uygulama yazabilecek yeterlilikteki insanlar # platform.bilgi@hotmail.com # u eklesinler. Bu 3-4 ay müsaitseniz tabii.
-
hocam bende php - mysql üzerinde bişeyler biliyorum ve kendimi geliştirmekte istiyorum.
-
noluyo olm burda :| 2011 de yazıyorum gerçi ama :D
-
VBDream bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
VB var.C# a başladım.Tek tük de Delphi.
işine yarar mıyım ?
Hocam işe yarayacak tayfa ayrı bir tayfa:) gel öğrenirsin. Bilmeyenlerin yetişmesi adınada var bu proje.
-----------------------------c# öğrenmeye başladım yaz benide istersen platform olduğuna göre iyi de paylaşımcıyımdır.
-
C# , ASP.NET , JS , MSSQL , HTML ,Algoritma , IIS
:) bende varım ;)