Vatan Gazetesi Grafik Ve Web Tasarım Kampanyası
-
merak ediyorum kuponla birşeyler veren başka bir ülke daha var mı
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
ikisini de almak için 49 kupon derken hergün iki gazete mi alıcaz?
-----------------------------Yok hocam hergün alıyorsun ya 1 gazete eğer birini istiyorsan 29 kupon olunca daha almayacan 2 sini istiyorsan 49 da bırakacan
-
Beklemek yok, kendini kandırmak yok! Amiyane tabirle oturup çalışmaya g.tü olan herkes için: Tıkla ve hemen şu anda başla!
http://www.w3.org/
Paran cebinde kalsın; benden bi' bira içersin o da cabası.
-
sınav sertifika felan hikaye bi boka yaramaz ama kitaplar için kupon biriktirilir.
-
bayzin bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Yok hocam hergün alıyorsun ya 1 gazete eğer birini istiyorsan 29 kupon olunca daha almayacan 2 sini istiyorsan 49 da bırakacan
-----------------------------o zaman hergün iki gazete alayım 1 ay sonra setler elimde
niye 49 gün bekleyeyim?
-
mantıklı aslında 58 kupon oluyor ama daha erken almak için en mantıklısı:) ama şu var hepsi aynı anda gelir bence:D yani 29 kupon biriktirenlerle 49 kupon biriktirenler aynı anda alır. bizim burdaki bayi böyleydi bazen topladıgımız kuponları unuturduk okadar uzuyor yani iş:)
-
Prometheus bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------o zaman hergün iki gazete alayım 1 ay sonra setler elimde
niye 49 gün bekleyeyim?
-----------------------------dikkatli okumadın heralde.. o resimde dağıtım güni alabilirsiniz gibi bişi okudum ben.. yani 29 kuponu olana hemen vermiyolar 29 tane kuponlla 29. gün alabiliyorsun. 49 gün oluncada 49 kuponla gidip alıyosun. 29. günden önce dağıtım yapılmıyor..
-
sende adamı anlamadın redsea:) ikisini birden daha kısa zamanda almak için bu yöntemi düşünüyor.
-
aslında dedigi mantıklı 2 gazate alırsın 29 gun sonra 29 ile birini diger 29 u ile digerini alırsın
aslında nette warezi beklesekte olur ama kitapları nerden bulcaz sonra oda var
-
serfitikayı salla
kitaplar için biriktiriyorum :S